Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 ÇOK FARKLI BİR SORUN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar galaxy s3 telefonum var. Telefona hard format attım biraz şarj sorunu düzelsin diye. Format atmadan önce fena değildi.Ancak şuanda sorunum şöyle:

Telefon %100 şarjlı iken normal kullanıyorum.
    Sonra telefon gün içindeyken hiç kullanmadığım halde bir bakıyorum %50 olmuş. Asıl sorun burda başlıyor. Telefonu takip ediyorum ekrana baktığım süre içinde dakikada bir şarj yüzdesi patır patır inmeye başlıyor. %10 oluyor sonra ekran dalgalanır şekilde oynuyor. kendi kendine ben hiçbirşeyine dokunmuyorum. Dalgalanmıyor . Çizgi çizgi ardından kapanıyor ve açılmıyor... Şarjı bitiyor... Bu sorun neyden kaynaklanıyor sizce. Kendim düzeltebilir miyim. Garantiye mi versem acaba ? Golddan aldım.

• Pili ölmüş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryaniz Buyuk ohtimal sismis ve ekrana baski yapiyor en yakin zamanda degistirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Bataryaniz Buyuk ohtimal sismis ve ekrana baski yapiyor en yakin zamanda degistirin

hocam bataryada o kadar abzürt bir şişme meydana gelmedi.Yani herhangi bir zorlama yok ama işte şarj dakikada 1 %45,44,43... iniyor %11 de iken ekran dalgalanıp kapanıyor.Donuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesimi1991

quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Bataryaniz Buyuk ohtimal sismis ve ekrana baski yapiyor en yakin zamanda degistirin

hocam bataryada o kadar abzürt bir şişme meydana gelmedi.Yani herhangi bir zorlama yok ama işte şarj dakikada 1 %45,44,43... iniyor %11 de iken ekran dalgalanıp kapanıyor.Donuyor.

tamam işte bu bataryadan kaynaklanıyor benim eski telefondada olmuştu batarya değişince böyle bir sorun kalmadı sorununuz kesinlikle bataryadan kaynaklanıyor
  • o batarya ile telefonu kullanmayin hocam. ekran bombe yapar ve garanti duzeltmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porcelain heart

o batarya ile telefonu kullanmayin hocam. ekran bombe yapar ve garanti duzeltmiyor.

uyarı için sağol. Bataryayı değiştireceğim henüz halledemedim ama en kısa zamanda inşallah alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.