Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII ilginç bir hata uyarısı alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şarj duraklatıldı , voltaj çok yüksek şeklinde bir uyari aliyorum ve sarj oluyor gibi gozukuyor sarjdan cekmeme ragmen ve bu andan sonra batarya bosalmaya basliyor anlamadim gitti cozum onerilerinizi bekliyorum

• Acil olarak yardıma ihtiyacım var :(
  • Ayni sorun dun itibariyle bende de olustu. Telefonu bilgisayara usb kabloyla bagladim, cihazin ekraninda 'sarj duraklatildi,voltaj cok yuksek' uyarisi aldim. Bilgisayar harici depolama olarakta gormuyor telefonumu. Usb aygit taninmadi diyor. Onemsemedim aksam eve geldim kendi orjinal sarj aletiyle sarj ediyim dedim ayni hata. Bide batartami acayip bir sekilde somuruyor.
    Konuyu biraz arastirdim. Cihazin altindaki sarj soketindeymis problem. Sadece benim cihazimada olmamis bircok cihazda ayni sorun mevcut. Pazartesi yetkili servise birakacagim. Insallah kullanici hatasi demezler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende servis'e götürdüm vaktim yoktu il dışına çıkıyordum uzun sürecek diyince geri aldım anakart değişimine kadar gider dediler hacım.
  • Sansimi bide ben deniyim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun Çözüldü. Arkadaşlar şarj giriş yerine sıvı teması olmuş olabilir. Veya herhangi bir oksitlenme olmuş olabilir. Versiyonla , formatla , onla bunla işiniz yok. Bu aparat değişecek. Ben garantiden değiştirttim. Sorunum çözüldü.
    Parça bu :
    http://www.cellphone-repair-shop.com/product_images/f/849/GH59-11496A__11596_zoom.jpg
  • nekadar alırlar garanti dışı olan telefona...?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.