Bildirim
Samsung Galaxy SII ilginç bir hata uyarısı alıyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Acil olarak yardıma ihtiyacım var :( -
Ayni sorun dun itibariyle bende de olustu. Telefonu bilgisayara usb kabloyla bagladim, cihazin ekraninda 'sarj duraklatildi,voltaj cok yuksek' uyarisi aldim. Bilgisayar harici depolama olarakta gormuyor telefonumu. Usb aygit taninmadi diyor. Onemsemedim aksam eve geldim kendi orjinal sarj aletiyle sarj ediyim dedim ayni hata. Bide batartami acayip bir sekilde somuruyor.
Konuyu biraz arastirdim. Cihazin altindaki sarj soketindeymis problem. Sadece benim cihazimada olmamis bircok cihazda ayni sorun mevcut. Pazartesi yetkili servise birakacagim. Insallah kullanici hatasi demezler ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bende servis'e götürdüm vaktim yoktu il dışına çıkıyordum uzun sürecek diyince geri aldım anakart değişimine kadar gider dediler hacım. -
Sansimi bide ben deniyim bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun Çözüldü. Arkadaşlar şarj giriş yerine sıvı teması olmuş olabilir. Veya herhangi bir oksitlenme olmuş olabilir. Versiyonla , formatla , onla bunla işiniz yok. Bu aparat değişecek. Ben garantiden değiştirttim. Sorunum çözüldü.
Parça bu :
http://www.cellphone-repair-shop.com/product_images/f/849/GH59-11496A__11596_zoom.jpg -
nekadar alırlar garanti dışı olan telefona...?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- s22 vs s23 fe
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- ihaleden tr güvenilir mi
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- s22 çıkış tarihi
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X