|
Samsung Galaxy S26 ile Perplexity ve ChatGPT oyuna dahil oluyor

-
-
Apple şaka maka harbi bu yapay zeka konusun da geri de kaldı, özellikle Türkiye de hiç bir özelliği kullanamıyoruz desem yeridir, görsel de nesne silme dışında.
Onu da ek programlarla falan zaten yapabiliyorsun, üstelik Android cihazlar da yer alanlar gibi de güzel yapamıyor işlemi, en son çıkan 16e modelini kullanmama rağmen, hiç bir yararını göremedik desem yeridir yapay zekanın.
Şeytan bazen çık git diyor S25 Ultraya, S26 Ultra haberlerine arada gözüm kayıyor ama bilmiyorum.
Ama sanırım en mantıklısı bu olur, oldu ki pişman olup Apple’a dönmek istersem geri satışta fazla kaybım olmaz diye düşünüyorum.
Honor Magic 7 Pro veya Vivo X200 Pro da düşündüm ama onlar acayip değer kaybedecektir eminim, bizim ülke de kaliteli cihazların değeri bilinmiyor maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunların hepsi yapay zeka motorları yani neden hepsine gerek olsun o kısmını anlamadım. mesela fotodan nesne silerken hepsi birden mi uğraşacak? yani zaten bunların uygulamaları ayrı ayrı indirilip kullanılabilioyr. ayrıca samsungun dahili ai asistanı da var. şimdi bunların hepsini dahili olarak mı entegre edecekler o kısmı anlamadım
-
İçlerinden birtanesini varsayılan dil modeli olarak seçme imkanın olacak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ana, androidle entegre ai, yani cihaz yönetimi, gemini kalmaya devam eder bence. foto, video, ses düzenleme ve üretme, çeviri gibi işler için bu ai'lar asistanlık yapar gibime geliyor tercihe bağlı seçenek olarak. spesifik bir işlem için sadece bir ai şirketi ile anlaşma da ilginç olurdu. samsung yine bir şeylerin öncüsü olacak gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e tarayıcı seçimi gibi bi şey o zaman bu. bu kadar hype lanmasını anlamadım. mozilla, opera, chrome da var mesela ama varsayılan chrome ben de. istersem mozilla da kurup onu seçebilirm vs. gibi. büyük bi olay değil yani.
-
Cihaz seçiminde alım satım düşünmek yerine artık öncelikler belirlenip ona göre bir cihaz alınıp yola devam edilmeli hocam, Bahsettiğin modellerin hepsi güzel modeller hemen herkesi memnun edecek seviyede birbirlerinden artıları eksileri olan, Yapay zeka önemliyle apple artık tüm rakiplerinden geride hatta rakibi olamayacak tecno bile daha ileri seviyede biraz incelerseniz ne var ne yok diye, Bunu görmemek mümkün değil pek.
Haberi anlamadım tam olarak bu sistemlerin entegre olması için neden yeni üst seviye modelin gelmesi bekleniyor sadece S26 serisi denmiş ama güncelleme ile S23U dahi tüm cihazlarda çalışabilir sistemler değilmi? Yoksa her zamanki gibi doğru dürüst yenilik sunmayacakları için bu yolumu seçecekler acaba?
-
Millet bakma alışkanlıklarından bırakamıyor hocam yoksa alışkanlıklarını kıran insanlar gayet memnun. Öneriler üzerine beklentilerinize uygun modeller seçebilirsiniz. Değer kaybını çok kafaya takıyorsanız az kullanılmış 2. el alın veya s26 çıktığında s25 alın. Zaten aldığınızda değer kaybı olmuş olacaktır muhtemelen. Seçim sizin yine tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci el almam asla hocam, sanırım sıfır ve bir nesil daha eski cihaz almayı tercih ederim.
İphone cihazlar da tanıtılsın, seneye İphone 17, Vivo veya Samsung amiral cihazların dan birine geçeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Apple şaka maka harbi bu yapay zeka konusun da geri de kaldı, özellikle Türkiye de hiç bir özelliği kullanamıyoruz desem yeridir, görsel de nesne silme dışında.
Onu da ek programlarla falan zaten yapabiliyorsun, üstelik Android cihazlar da yer alanlar gibi de güzel yapamıyor işlemi, en son çıkan 16e modelini kullanmama rağmen, hiç bir yararını göremedik desem yeridir yapay zekanın. Şeytan bazen çık git diyor S25 Ultraya, S26 Ultra haberlerine arada gözüm kayıyor ama bilmiyorum. Ama sanırım en mantıklısı bu olur, oldu ki pişman olup Apple’a dönmek istersem geri satışta fazla kaybım olmaz diye düşünüyorum. Honor Magic 7 Pro veya Vivo X200 Pro da düşündüm ama onlar acayip değer kaybedecektir eminim, bizim ülke de kaliteli cihazların değeri bilinmiyor maalesef. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X