|
Galaxy S23 Ultra'nın ekranı iPhone 14 Pro Max ile rekabet edemeyecek
-
-
erken parlaklığı
-
250 nit nedeniyle mi rekabet edemiyormuş ?
Ekranı kaç defa 2000 nit ile kullanıyorsunuz ?
Samsung S23 Ultra’nın ise 5000 mAh pillere sahip olması beklenmekte diyorsunuz ama mevcut iPhone 14 Pro Max bataryasından bahsetmiyorsunuz çünkü işinize gelmiyor.
Apple fanı gibi haber vermeye devam diyorsunuz.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
aynen kanka olay sadece ekran parlaklığı 2000 nit olmasa ne yaprdık günes altında 1500 nit yeterli ki telefonla dışarda bi whatsapp girerim tek faydasi hdr10 dan daha iyi teknolojilerde fark yaratmasi hdr10ustu youtubeda cok video yok ki standart haline gelmedi ki kim telefondan film izliyor ki kac film bu teknolojileri destekliyor.ekranin daha iyi olmasi cozunurluge bagli dediler 1080p yeterli geldi saldilar 4k yi 3d tvleri rafa kaldirmis bi kullanici kitlesi var burada aslinda o bile gelistirilebilirdi nedense kullanici daha yuksek parlaklik daha buyuk ekran daha iyi cozunurluk gbi sacma takintilarla kaliteye ulasamayacak bence teknolojiler birbirini tamamlamadimi hic bir anlamı yok
-
Katılıyorum. Fakat batarya eleştirisi yersiz. Sonuçta durduk yerde şişen bataryalı Samsung telefonları ile çalkalanıyor gündem.
Öte yandan Apple'ın bataryalarında kayıp ne hikmetse rakiplerinden daha az derecede yaşanıyor. Uzun süreli kullanımlarda iPhone 7 serisinden sonra çok daha dayanıklı pillere ev sahipliği yaptığı aşikar Apple'ın.
Yani pilin kapasitesi 4300 olmuş 5000 olmuş hiçbir anlamı yok. Onu kullanacak donanım ne kadar verimli kullanıyor orası önemli.
Samsung bu sebeple Hafif performans modu diye bir özellik tanıttı hem de GOS skandalının üstüne. Apple ile cihazları yavaşlatıyor diye alay edildiği dönemde çıkan bu skandal üstüne.
Ya da Samsung'un bazı çamaşır makinelerinde yaşanan arıza kaynaklı yangın nedeniyle Note7'den sonraki en büyük geri çağırma kampanyasının başlama ilanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 26 Aralık 2022; 14:43:11 >
-
Apple fanı değilim ama şuan amiral gemisi olup 14 pro max ile bataryası kapışabilen tek telefon rog phone 6 ve 6000 mah bataryası var apple çok daha az mah ile bunu başarıyor şu an en iyi oldukları konu batarya ve yazılım stabilitesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Samsung'un gerçek 120 Hz olması bile tek başına yeterli ne rekabeti
_____________________________ Zalman Z3 Plus | FSP Hydro 700W | MSI Z490 Tomahawk | Intel Core i9 10850K | Scythe Fuma 2
XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB
Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz
-
Metin kardeş sana zahmet olacak biliyorum ama haberi yazdıktan sonra okursan iyi olur gibime geliyor.
-
Dh elemanı yine saçmalamış.samsung üretimi 2 ekranı aklınca kaşılaştırıyor
-
Batarya kapasitesi sizin için önemsiz olabilir ama benim için önemli. iphone özellikle pro versiyon ebatlarında batarya olarak yetersız. Samsung Ultra da çok mu süper ?n Hayır ama Samsung ultra versiyonu iphone 14 pro versiyonu batarya dahil her konuda ezer geçer, etrafında lambada yapar.
Bunu aynı iki cihazın 1 yıl sonraki hatta 2 yıl sonra oluşacak pil performansı farkını kıyaslayarak da açıklayabilir misiniz?
Apple gerçek anlamda pil konusunda lider. Bunu iOS işletim sistemine borçlu. Ayrıca kullandığı pillerin teknolojisinin de farklı olduğunu düşünüyorum. Bunca yıl hala L şeklinde pil tasarımında ısrar ettiler. Sanırım kullanılan kapasiteyi de arttırmış oluyor bu şekilde.
Android işletim sistemi ile devam ettiğimiz sürece ekran kullanım süreleri hiçbir zaman 7 saatin üstüne çıkmayacak üst segmentte. Orta segmenti saymıyorum basit tweakler ile 10 saati bile rahatlıkla görüyor cihazlar.
Pil için yazılım çok daha önemli bir konumda.
Samsung boşuna mı Z Flip 4 ile Fold 4 ile Hafif Mod'u test etmeye başladı? Bu modla Cortex X çekirdeğinin performansından feragat edecek şekilde sistem yönetimi tasarlanıyor.
Gerçi telefonu saatlerce Instagram, YouTube, Snapchat kullanmak ile sınırlı tüketiciye fazla bile de.
Şuna katılıyorum ama In-house tasarımlı SoCler ile Samsung çok daha iyi batarya süreleri sundu. Exynos 5433'ten beri bu böyle gidiyor. Snapdragon performans konusunda çok iyi fakat pil tüketiminde Exynos'un yanına yaklaşamıyor. Kirin için de benzer cümleyi sarf edebiliriz.
Exynos 2200 Xclipse GPU ile büyük vaatler sunmuştu demek ki işe yaramadı ki sırf Snapdragon ile çıkıyor S23. Öte yandan Exynos 1280 başarılı bir çipsetti ve 1330 ile 1380 SoClerini göreceğiz A14'ten itibaren.
Tartışmaya gerek yok. Siz tam apple fanısınız. Ben ne yazıyorum siz nerelerdesiniz. Gelecek projeksiyonu ile gerçek karşılaştırma olmaz. Güncel son üst modeller ile karşılaştırmada Samsung fena ezer geçer.
Sizi ikna etsem bana ne faydası var ? Boşuna zaman kaybı. Son mesaj olsun konuya.
bombos bir haber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Noobszle -
Herzamanki gibi fanboy velet editör haberleri...
-
6 ay s22 kullanımından sonra 13 proya geçtim maalesef samsung pil konusunda berbat. 3,5 saat ekran süresi alıyordum aynı kullanıma 13 proda 7 saat civarı alıyorum. S22 çok güzel cihazdı ama batarya konusu gölgede bıraktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Pil konusunda laf söyleyenler, son cihazlardan bir haberdir. 6 Plus sonrası Apple cihazlar pil konusunda ciddi atılım yaptı. Siz hala 4S, 5S dönemini hatırlıyorsunuz.
-
Bilmediğimden soruyorum iphone14 proda çakma 120hz mi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
samsung apple 2000 nitlik ekran teknolojisi satacak s23 ultra da 1750 nit kullanacak tamamen uydurma. En az 2200 nitlik ekran ile gelecek s23 ultra.
-
Evet, 13 Ve 14 Prolar aynı profilimdeki son konudan okuyabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zalman Z3 Plus | FSP Hydro 700W | MSI Z490 Tomahawk | Intel Core i9 10850K | Scythe Fuma 2
XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB
Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz
-
bilmediğinizden sorduğunuzu neden beyan ediyorsunuz direk sorabilirsiniz burası DH
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ...
|
Samsung'un gerçek 120 Hz olması bile tek başına yeterli ne rekabeti |
|
250 nit nedeniyle mi rekabet edemiyormuş ? Ekranı kaç defa 2000 nit ile kullanıyorsunuz ? Samsung S23 Ultra’nın ise 5000 mAh pillere sahip olması beklenmekte diyorsunuz ama mevcut iPhone 14 Pro Max bataryasından bahsetmiyorsunuz çünkü işinize gelmiyor. Apple fanı gibi haber vermeye devam diyorsunuz. |
|
Apple fanı değilim ama şuan amiral gemisi olup 14 pro max ile bataryası kapışabilen tek telefon rog phone 6 ve 6000 mah bataryası var apple çok daha az mah ile bunu başarıyor şu an en iyi oldukları konu batarya ve yazılım stabilitesi
|
|
rated batarya kapasitesi ile maximal batarya kapasitesi aynı şey değil Samsung diyor ki ben 5000 mah pil kullanıyorum bu maximal kapasitedir ama aynı zamanda diyor ki typical 4800 kullanıyorum yani bu fabrikasyon sürecinden kalite kontrol sürecine kadar bataryanın size sunacağı pil kapasitesidir yani A kişisi 4850 mah alabilir B kişisi ise 4900 mah alabilir bu sizin şansınıza kalmış bir durum ama telefonun bataryası hiç bir zaman 5000 mah değildir şimdi gelelim yalancı ve yanıltıcı firmamıza yani Apple. Apple hiç bir zaman telefonlarının maximal kapasitesini açıklamıyor, telefonlar söküldülten sonra pil üzerinde yazılmış rated değeri görebilirsiniz yani onaylanmış minimum pil miktarı ki İphone 14 pro max da 4323 mah demesine rağmen maximal pil kapasitesi 4700 mah dır 4700 olduğu nerde yazıyor? basit apple analytics and improvements servisini açıyorsunuz bir süre sonra log dosyası elde ediyorsunuz log dosyasında firma sizin gerçek mah değerinizi ve gerçek pil sağlığınızı orada yazıyor :) şimdi gelelim yalancılığına, Apple batarya sağlığında maximal değeri değil rated değerinin aşağısını temel alıyor. yani 4300 mah. telefonun gerçek batarya değeri 4300 mah ın çok üzerinde yani siz zaten pil sağlığını %100 üzerinde başlatıyorsunuz :) 1 yıl geçmesine rağmen pil sağlığının gitmediğini sanıyorsunuz bitti mi bitmedi, Apple pil sağlığı hesaplarken gerçek pil sağlığı değerini değil, yuvarlanmış pil sağlığı değerini veriyor ve mantıken yuvarlanmış pil değeri nominal değerden düşük olması gerekir ki gerçek bir kullanım ortaya çıksın ama ne tesadüftür ki burada apple bu değeri de yüksek veriyor şimdi hesaplayın siz İphone 14 pro max aldınız ve şansınıza pil kapasiteniz 4600 geldi yani pil sağlığınız %107 den başlıyor. şimdi gelelim apple ın yuvarlamasına. pil değeriniz %107 di ne gariptir ki apple bu değeri %110 gibi kabul ediyor ama pil sağlığı sekmesinde gösterdiği değer %100 ;) ironik inanmayanlar izleyebilir David & David explain how the iPhone Battery Health percentage is, well, a lie. Other YouTubers say there are tricks to keeping your iPhone at 100% Battery Health, but the truth is that the number is inaccurate to begin with, and it doesn't matter.
We dig into iPhone Analytics to show you how the Battery Health percentage is calculated and tell you why you really shouldn't worry about the Battery Health percentage in Settings on your iPhone.
🔋 iPhone battery tips: https://www.youtube.com/watch?v=SUFZR0EzpWI&list=PLZ6vj1GD_4H7S8kRtJvhA0jUl0K1GqZlM
Visit https://www.payetteforward.com for more iPhone help, tips, and tricks!
Get Social With Payette Forward:
On Facebook: https://www.facebook.com/payetteforwardinc
On Twitter: https://twitter.com/payetteforward
On Instagram: https://www.instagram.com/payetteforward/
#iPhone #BatteryHealth #Battery #Settings https://www.youtube.com/watch?v=w6--6z4ZcNk |
|
aynen kanka olay sadece ekran parlaklığı 2000 nit olmasa ne yaprdık günes altında 1500 nit yeterli ki telefonla dışarda bi whatsapp girerim tek faydasi hdr10 dan daha iyi teknolojilerde fark yaratmasi hdr10ustu youtubeda cok video yok ki standart haline gelmedi ki kim telefondan film izliyor ki kac film bu teknolojileri destekliyor.ekranin daha iyi olmasi cozunurluge bagli dediler 1080p yeterli geldi saldilar 4k yi 3d tvleri rafa kaldirmis bi kullanici kitlesi var burada aslinda o bile gelistirilebilirdi nedense kullanici daha yuksek parlaklik daha buyuk ekran daha iyi cozunurluk gbi sacma takintilarla kaliteye ulasamayacak bence teknolojiler birbirini tamamlamadimi hic bir anlamı yok
|
Benzer içerikler
- twitter video nasıl indirilir
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- tiktok hesap silme
- samsung mesaj uygulaması
- priv isimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt