< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (854. sayfa)

-
-
Bu nasıl bir yazı kurumsal firma böyle bir yazı yazar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 13 Şubat 2025; 12:39:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işte aradığım yorum '' s24u felaketinden sonra '' 👍👍👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Epeydir yorumları takip ediyorum. S25 Ultra için Samsung com dan orjinal 45w 5A kablo ile şarz aletini satın aldım. Elimde 25W orjinal şarz aletim de var. Bazı kullanıcılar halen 25w devam diyor. Cihaz 45 w destekliyor, ama yüksek watlı olan zamanla pilin ömrünü zarar verdiğini yazmış. Şimdi benim de kafam karıştı 45w iade edeyim mi acaba? Kullanıcılar genelde hangi wat gücünde şarz aletini tercih ediyor? Sizin tavsiyeniz nedir?
Allah iyiliğini versin abi çok güldüm ;) ;)
Ama kesinlikle haklısın, 1 olmazsa diğer herşey patlıyor zaten :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 13 Şubat 2025; 12:46:54 >
Cevaba haykırdım. Benks marka bir şey alınmayacakmış onu anlamış olduk
-
Kaynımda da var aynısı; benks :)
Kendi adıma konuşursam hangi bataryası olan cihaz olursa olsun geceden bırakıp sabah şarjdan alacaksam 5w gibi en düşük watt veren şarj aleti kullanıyorum. Gündüz, iş arası, arabada, ayaküstü vs. şarja takacaksam da elimdeki en güçlü şarj aleti-kablo kombinasyonu neyse ona takıyorum. İkisinin de herhangi bir dramatik olumsuz tarafını görmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gülsem mi sinirlensem mi bilemedim. Bir global'e mail attığınızda ki farka bakın bir de buraya. Kurumsallıkta bunlar gibi olmak lazım.
Bunlar zaten burada 3000 liraya sattıkları kılıfları 400-300 liraları getiriyor haberiniz olsun. Gümrük limitinden dolayı biz getirtemediğimiz için iyice bunlara muhtaç olduk. Adamlar Benks'i kendi ettiği karın kaç katı karla kazanıyor düşünün.
Her ay 1 kere ne kadar da sürüyor bilmiyorum . Periyodu var ama pek takip etmiyorum. Birileri haber verir bu başlıkta. Ben de denk gelirsem haber veririm.
-
yok artık daha neler. 2 hafta önce sipariş verip siyahtan griye renk değişimi yapanların bile kargoya verilmemişken sizdeki şans gerçekten muazzam. hayırlı olsun
ben kullanıyorum siz de kullanabilirsiniz nasıl bir kurumsal cevaptır, sanki mahallede köşedeki telefoncudan aldığın malzeme hakkında konuşuyor gibi cevap vermiş. ülkede kurumsallık konusunda ciddiyet paçadan akıyor resmen.
aynı tereddütü yaşadım ama yine de 50w şarj adaptörü aldım. acil durumlarda kullanmak için 50w olanı kullanıp, gece şarjlarında 25w olanı kullanırım diye düşündüm.
Esnafımızı gözünüzde fazla büyütmeyin. Kurumsal dediğiniz 20 metre karelik bir ofistir anca
-
bu konuya dahil olana kadar benks diye bir firmadan haberim bile yoktu ama gördüğüm kadarıyla alanında iyi bir firma ama Türkiye temsilcileri hakikaten mahalla esnafı gibi alakasız kişilermiş. firma kurumsal ama satışları yapan bayi standup alanında başarılı olamamış bir birey sanırım
Cevap çocuksu olmuş :) :/ .
Kendi sitelerinde zaten net ifade etmişler :
Benks, AR Geliştirilmiş Şeffaflık Teknolojisi ile ışık iletimini en üst düzeye çıkarırken yansıma ve parlamayı minimuma indiren özel bir kaplama sunar. Bu yenilikçi teknoloji, cihaz ekranının parlak ışık altında bile net ve canlı görünmesini sağlar. %94,5 ışık iletimi özelliğiyle ekranınızı her ortamda daha rahat ve net bir şekilde görüntülemenizi mümkün kılar.
benks türkiye
Galaxy S25 Ultra Benks Glass Warrior AR (Anti Reflective) Ekran Koruyuhttps://benks.com.tr/collections/galaxy-s25-ultra-ekran-koruyuculari/products/galaxy-s25-ultra-benks-glass-warrior-ar-anti-reflective-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatliHarbiden dava açılsa adamların beyanatına göre bir usulsüzlük yoktur.
Biz tüketicilerde kabahat! Dikkatli ve kapsamlı araştırmalıyız :/ ...
Alanlara göre de herkes için ibretlik olacaktır.
Hiçbir mevcut yaygın temperli cam kayıpsız ekran koruyucusu ol(a)maz ...
-
Adaptör değiştirmeye de gerek yok ki, gece takacaksanız ayarlardan hızlı şarjı kapatın cihaz 15W ile şarj olsun. Ben elimde 25W adaptör olduğundan ve testlerde 45W olana göre çok bir şarj hızı artışı olmadığını gördüğüm için masraf edip yüksek W adaptör almam sanırım.
%94 olayı sallamasyon bence. Eğer görme bozukluğunuz yok ise çıplak gözle bile aradaki fark %20 civarında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun yazışmalar sonucu, Galaxy S25 Ultra Benks Glass Warrior HD Cam Ekran Koruyucu ile değiştirecekler. Bu ürün iyi gibi.
ben hem iş yerinde hem evde kullanmak için aldım hocam adaptörü. evde kablosuz şarj standı ile gelecek olan 25w adaptörü kullanırım, işyerinde de her türlü adaptör lazım olacaktı durum ve şartlara göre, kamu indirimi ve iyzico iadesi olunca 6 taksitle almak da çok masraflı gelmediğinden almış bulundum artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X