Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (855. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 15 Misafir (4 Mobil) - 16 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
33.705
Cevap
555
Favori
1.339.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O değerden de düşükse inceletilir belgesiyle karşı dava açılır veya tüketici mahkemesine gidilir. Neticeye göre toplatılma veya para cezası neyse uygulanır.

• blackcemre kullanıcısına yanıt

Yazmaz tabi merdivenaltı herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevaba bak ya efsane 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim hala 256 titanyum mavi sipariş hazırlanıyor statüsünde lanet olsun bu Samsung hani 11.02 de kargodaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

hocam hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim, bizde sadece sistemde renk değişti daha ne dhl mesajı maili hiç bir şey gelmedi ikinci bir renk değişimi talebi daha bekliyorum :))) beyaz da yok ortalıklarda şaka gibi yaaa ahhh ulan zamzungggg

• Blueye kullanıcısına yanıt

Mavi ve beyaz a bir ikinci renk değişimi telefonu + 2500 tl daha hediye çeki beklentim var ahahaahhaha :)))

• chakra7o C kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim hocam darısı sizin ve tüm bekleyenlere. hsonu girmeden gelir inşallah kargolar hepimize.

• Telefonu gelen arkadaşlara geçmiş olsun diyelim. Bekleyen arkadaşlara da allah kurtarsın diyelim. Durum buralara geldi artık.

Hayırlı olsun. Biz hâlâ beklemedeyiz. :)

İnşallah hocam bu becerisizlikle bunların eline kaldık... İkinci bir arama ve yine bir renk değişimi beklentim var +2500 daha hediye çeki yatırım tavsiyesi değildir ytd

• Arkadaşlar samsungun orijinal ekran koruyucusunu amazon harici alabileceğimiz başka bir yer var mı? Amazonun kendi satıcıyla 46 dolara denk geliyor herşey dahil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    1600 lira için avukat + mahkemeye 100k olup oradan da bilirkişi ve heyet masrafları ile 150k olup 5 sene beklemeye gerek yok reis 😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Kaybeden öder. 5 sene de kesin sürer denilemez :)) .

Vallaha spigen alıp geçmek lazım en doğrusu 🤣

• Arkadaşlar bende lansman kodu mevcut, sipariş verip kablosuz şarjı kullanmayacak olan varsa uste ben Nakit verip bana gönderen arkadas olurmu. Tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinkaragoz -- 13 Şubat 2025; 14:31:6 >
  • Bildirimler kilit ekranını açınca geliyor ekran kilitleyen bildirim gelmiyor. Çözümü var mı

• Dün benks ar taktım cihazı açınca hiç koruyucusuz veya samsung koruyucu takılı halini bilmezken ekran beni cezbetmemişti. Bugün sabah samsung taktım ve cihazı kullanmaya karar verdim. Dün acaba ilana koysam mı diye düşünüyordum akşam keşke kutuyu açmasam sıfır diye satsam falan diyordum o derece fikrim değişti. Kullanacağınız koruyucuya çok özen gösterin. Gerçekten bambaşka bir ekran deneyimi söz konusu

• BayAFYOK kullanıcısına yanıt
    Iyzico ile ödeyince 6 taksit mi oldu hocam.

• EBABİLTEN kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Şimdi Samsung'dan aradılar. En geç 28 Şubat'a kadar kargoya veririz dediler. Telefonlar gemiyle Güney Kore'den geliyormuş. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.