Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (836. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 27 Misafir (7 Mobil) - 29 Masaüstü14 Mobil
5 sn
16.739
Cevap
364
Favori
535.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada üzerinden yapılan alışverişi iyzicodan ödeyebilir miyiz? ben ödeme ekranında göremedim ama daha önce böyle bir işlem yapan oldu mu? belki bir adımda farklı bir şey seçmem gerekiyor olabilir diye düşündüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Ekran takas desteğini de ödediler mi?

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Yani orijinal camın nasıl göründüğünü denemedim çünkü telefonu kutusundan çıkarır çıkartmaz koruyucu filmi çıkartıp direkt uyguladım :) Ekranda ışık yansıması var 15 pro max te Spigen ekran koruyucum var onla kıyasladım %20 fark var :) yansımada. Ama parmak izi okuyucum normal şekilde çalışıyor film öyle çok kalın değil zaten o yüzden beğendim.

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]sammobile
    Experimental One UI 7.0 Galaxy AI feature can suggest WhatsApp replies
    https://www.sammobile.com/news/experimental-one-ui-7-0-galaxy-ai-feature-suggest-replies-whatsapp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• civcivx C kullanıcısına yanıt

50.000 yukarı cihaz verildiyse geçmiş olsun.

• @blackcemre @ardarulez

Beni alıntılamayın, ben de merak edip paramı yatırdılar diyen arkadaşa sordum. Ben kendi cihazımı elden sattım.

• ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Yazdım, para gelöze ise iade etmek zorunda kalacağım dedim:)

• Bu easycep hakkında sağolsun arkadaşlardan çok uyaran olmuştu bile bile lades olmamak için ben telefon göndermemeyi tercih ettim. Samsung’u darlayarak 2 ay yerine belki 2-3 haftada para alınır da, kendi paranızın dilencisi olmak rezalet bir durum o toplara hiç giremem. Mağdur arkadaşlara geçmiş olsun inşallah Samsung araya girip bu işi çözmeye çalışır

• Geçen yıldan beri bu kadar şikayet varken hala neden bu firmayla çalışırlar cidden çok enteresan

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Gerçek kullanım deneyimi😆

• samsung orjinal ekran koruyucu ne zaman çıkar piyasaya?

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    45w, pişmanlıktır. insan kandırmacadır. 45w şarj etme ile yakından uzaktan alakası yoktur. Aklı olan 25w ile şarj eder.
    Note 7 batarya patlaması faciasından sonra samsung riske atmak istemiyor.

• Beceriksiz adamlar yüzünden 10 gün boş yere bekledik, ne kargo bilgisi var ne başka bir şey. İptal ettim s25+ siparişini.

• corsairms kullanıcısına yanıt

Vay psikopat vaySamsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] sararak izleyeyim bakalım neler varmış

• 5-6 gündür telefonu aktif kullanıyorum. cihazdan çok memnunum ama maalesef batarya konusunda hayal krıklığı yarattı şimdilik. iphone 15 pro'dan şu an için daha kötü durumda benim için. üstelik oyun vs oynayan biri de değilim. günlük işler hep. umarım güncellemelerle düzelir.

• Tekran yazdım whatsapp dan bunlar birbirinden haberi yok.

"14 Şubat tarafınıza teslimat tarihidir kargo firmasından sizlere sms iletilecektir ardından teslimatı sağlanacaktır.Şimdiden Ürünü güzel günlerde kullanmanızı dilerim"

• tlserkan kullanıcısına yanıt

Amazon daha berbat, stokta varmış gibi sattılar şimdi ürününün ne zaman geleceğini bilmiyoruz diyorlar. Yakın zamanda gelmesini beklemiyoruz ne demek. Dilerseniz iptal edebilirsiniz diyorlar. 10 gündür paramı işletmesini biliyorlar ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 12 Şubat 2025; 17:35:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Tekran yazdım whatsapp dan bunlar birbirinden haberi yok.

"14 Şubat tarafınıza teslimat tarihidir kargo firmasından sizlere sms iletilecektir ardından teslimatı sağlanacaktır.Şimdiden Ürünü güzel günlerde kullanmanızı dilerim"

hocam sizin sipariş tarihi neydi. bugün kargo mesajı alan oldu mu hiç renk değiştirenlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 12 Şubat 2025; 17:37:53 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Amazon indirimleri de patladı desenize.. amazon yapmaz öyle şeyler miti benim için yıkılmak üzere..

• kamudan s25u 512 ve yanında watch ultra aldık daha 16 pm parası değil. lansman hediyeleri, ziraat 1000 tl puan ve gelirse 2500 çek de var üstelik. ondan iptal etmeye elim gitmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 12 Şubat 2025; 17:43:38 >
  • 
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.