< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (345. sayfa)
-
-
Merhaba,
bu kaç GB modeli?
-
Samsungun kafası karışmıştır.. tarihlere takılma, unutma Samsung ne zaman isterse o zaman gönderir. Yarın da kargo mesajı alabilirsin, bir buçuk ay sonra da :) :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
512 baktım özellikle
Takip ediyorum hala. Bayiye gelsin belki geri dönerim :) Sanırım bayiden de kamu indirimi ile alıp direkt oradan teslim alabiliyormuşsunuz geldikten sonra, ama bundan net emin değilim. Bayinin bir kod girmesi gerekiyormuş. Orada deneyip beğenirsem karar vereceğim inşallah. Tek problem jet black olmayacak olması.
-
Kampanyalara girdim ama kamu gözükmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videolardan gördüğümüz kadarıyla söyleyebilirim sadece ama büyük kayıp :) renkler ve zevkler tabi :)
Abi benim mesajda link var.. ordan gir
Haha, valla acelemde yok aslında magic v3 ile uslu uslu takılıyorum şu ara. İstediği zaman göndersin ama bari teşhire ürün gelsinde gidip mıncıklayalım 🤗
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet fena durmuyor ama s24 ultrada da mor kullanıyorum s23 ultrada yeşil kullanmıştım. benzer bir renk olsa yine öyle kullanırım siyaha yine bakmam da, işte alternatif renkler facia maalesef.
-
Benim bu sene acelem yok garip bi şekilde.. cihazdan beklentim de yok.. yenilemiş olayım yeter :) o sebeple ha gelmiş ha gitmiş bişi olmaz... hem herkesler bi tecrübelerini yazsın.. belki de iade edeceğiz beğenmeyip en baştan :)
Ben siyah almasam beyaz gibi olan griden alırdım
Tamam öyle yapayım,akşam bakabilecem artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selamlar, S25 Ultra alacağım inşallah fakat elinde fazladan lansman kodu olan varsa özelden gönderebilirse çok sevinirim.
Ayrıca bu doğum günü indirimden yararlanmak istersek yeni hesap açıp yararlanabiliyor muyuz?
-
Telefon teslim edilene kadar ekran koruyucu işini de çözmek lazım. Önereceğiniz ekran koruyucu var mı ?
-
Benim 17
-
Vay anam vay,var mı arttıran?😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 27 Ocak 2025; 14:17:28 >
Siparişi değiştirme şansımız var mı, 256 GB almıştım ama şimdi 512 yapmak istiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İptal edip yeniden sipariş vermekten başka şansın yok. Kesin bilgi. Boşa kendini yorma.
IYZICO cüzdana veya sanal karta yüklerken vergi çıkartıyor, iade yaparsa tolore edilebilir. ( Kampanyalara katıldım ) Tutarı direk mi çekiyor yoksa yüklerken taksit yapıyor mu? Sonradan taksite sektör olarak gireceğini zannetmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X