Selamlar arkadaşlar,
Bir süredir Laptopumu yenilemek için araştırıyordum ve bu modelde karar kıldım; amd işlemcilerde performans yüksek olduğu promot edilse de sorunlar olduğu bir süre sonra anakart arızaları vb sorunları çıktığı karşıma çok çıktı.
Bu modelde epey gibi birkaç yerde dahili onboard intel işlemcisinin de olması hem de fiyat ve kart taksiti cazip geldiği için aklıma yattı. Sizin yorularınız nedir, onboard işlemcisi hakkında ilanlarda bilgi yok teknomarketlerde de net bilgi verilmedi vardır değil mi ?
Samsung One UI7 ipuçları & Soru /Cevap
Merhabalar, forumu aktif takip ediyorum ve özellikle Samsung telefon forumlarına baktığımda telefon modellerine göre ayrı forumların olması da çok iyi oluyor.
Şöyle bir durum var ki birçok kişinin telefonu için içerik arayıp konular içinde kaybolduğunu düşünüyorum
Konuda amaç One UI 6 ve One UI 7 yüklü telefonlar için ;
kurulum sonrası önereceğimiz ayarlar, pratiklik sağlayacak öneriler, çözüm yolları, kullanışlı uygulamalar ve yaşanan problemler için çözüm sunulması.
Etkin bir forum olması için de ricam burada muhabbet çevirmek yerine birbirimizin hayatını kolaylaştırıcı içerikler sunalım diyorum. Herkese muhabbetli forumlar diliyorum 🙋🏽♂️
FLİCKR HESABIM: https://www.flickr.com/photos/192954382@N02/albums |
Nerede: Bildirimlerine bakıyor.
Son Giriş: 1 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 923 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar