Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (343. sayfa)

23 Kayıtlı Üye (9 Mobil) ve 29 Misafir (6 Mobil) - 37 Masaüstü15 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
13.395
Cevap
331
Favori
430.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl yani. Telefonları mı bugün-yarın kargolayacaklarmış ? Çok iyi öyleyse.

Ben de CEO'ya mail kısmından mail atmayı düşünüyordum. Bu sefer bari ön-sipariş verenler perakendeci mağazalar satışa başlamadan önce alsın diye.

Eğer bunu yaparlarsa büyük artı puan olacak internet mağazası için.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ucuza gidiş dönüş nasil yaw yemek parasına uçak bileti 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reason kullanıcısına yanıt
    Valla öyle dedi 30unda teslim gözüküyor bugün yarın çıkacak gözüküyor dedi.

• ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Sipariş hazırlanıyor aşamasına bile gelemedi, sanmıyorum 1-2 güne kargo yapacaklarını. Belki bayii lansmanları ile aynı gün kargolanır.

12/02/2025 itibarıyla kargoda yazıyor siparişlerim kısmında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 27 Ocak 2025; 12:57:6 >

Bu linkte görünmüyormu siparişiniz

• onderaldemir O kullanıcısına yanıt

Şimdi oldu teşekkür ederim, son genel hazırlıklara bakayım.

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    Burada gözüküyor hocam kamu mağazasından bakmamisim teşekkürler.

• Her ihtimale karşı bulunsun diye lansman kodu bir tane almıştım. Kamu indirimi olmasa hiç düşünmezdim bile. O yüzden yedek kodum yok, kodu kuponlar kısmına giriyoruz ve sipariş kısmına girmediğimiz sürece kullanmış sayılmıyoruz değil mi? Sürekli sorgulamamda sorun olur mu? Birde şu an iki hediyeyi birden veriyor mu?

• Valla arkadaşlar kendimi zan altinda hissediyorum 30unda teslimat dediğim için ancak bana böyle dendi. Hatta bulundugum adresi mahalle adını falan alıp kontrol etti.

İsterseniz siz de bir arayıp sorun derim, bazen müşteri hizmetleri yaniltabiliyor. O an konuştuğumuz insan yanlış bilgi verebiliyor.

• corsairms kullanıcısına yanıt

Takip etmek lazım...

Örnek taptaze;

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Herkese merhaba kamu maili buldum eşimin tanıdığı varmış yardımcı oldu @ugurtunc senin emeğin ödenmez kamu indirimini DH ye getirensin sayende 1 TB s25 ultra siyah renk alabildim 77.774 TL ye ilk gün lansman kuponumda vardı smart tag ve ikili şarz da içinde ne diyeyim iyiki DH var iyiki arkadaşlarımız var da paylaşım yapıp bizi bilgilendiriyor lar🙏

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim alabildim sonunda herkes heyacanlı daha şimdiden inşallah sorunlu bir model olmazda kullanırız iyi günlerde🙏

Shoptan, uygulamadan, whatsapptan sordum 3ü de 11indne sonra dedi. 30unda gelirse çok iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elin Kolombiyalısi telefon teslim aldım diyordu redditte...

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Samsung tuikin hesabını yaparmı Ali Başkan kardeşim 🙂akşam ipten döndük bu arada💛💙

• Zaten hepiniz indirimli aldınız biraz bekleyin diyor Samsung:)Eldeki stokları önce lansman da sıcak sıcak satacaklardır

• fener16 kullanıcısına yanıt
    Ne demek abi.. biz de arkadaşlar sayesinde aldığımız ilk bilgiyi detaylandırdık.. soru işaretlerini azaltacak şekilde kaleme aldık ve tüm başlıklarda yaygınlaştırdık.. bilgiyi paylaştık, destek isteyen herkese elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. sonrasında birçok arkadaşımız hatta hemen hemen herkes kamu ile satın aldı fiyat avantajından ötürü... forumun ben çok faydasını gördüm, çok iyilik gördüm buradan.. ben de her seferinde yardımcı olmaya çalışıyorum.. bir Allah razı olsun yeter :)
    Ama samsungun kesinlikle beni hediyelere boğması lazım.. duy sesimi samsung.. bağlantısı olanlar sesimi onlara duyurabilir yılın müşterisi olarak :) elden ele samsunga ulaştırın gençler :)

• fener16 kullanıcısına yanıt
    Abi çok sevindim aldığına güzel günlerde kullan.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Abimin işini çzöene kadar göbeemiz çatladı ama çok şükür sonunda oldu :) bu kadar değişken ve zorluk başka hiçbirimizde yoktu.. abimizin alabilmesi mucize gibi bişi oldu ben şahitim :)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Niye öyle oldu ki acaba ben de bugün nasıl yapacağını anlatmak için video çekmek istiyordum da kendi kişisel bilgilerimi göründüğü yerleri bir türlü flu yapamadım.

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.