Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (183. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 32 Misafir (7 Mobil) - 39 Masaüstü10 Mobil
5 sn
4.663
Cevap
201
Favori
202.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S25 için ekran koruyucu ve kılıf önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eayscep bana gönderdiği kargo kodu ile yurtiçi kargoya gittim ve bana kodun kullanıldığını söylediler. Easycepe ulaştım ve bana ayrı bir kargo gönderim kodu verdiler genel herhalde bi kod. O hata aldığım kodu kağıda adımı soyadımı ve numaramı yazıp gönderin dediler ama içim pek rahat etmedi acaba gönderdikleri kod kabul edilmeyen oldu mu? Benim gibi hata alan. Bu kodlar kişiye özel değil mi nasıl bana verdikleri kod kullanılmış oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 8 Şubat 2025; 13:51:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    Bende verilen kargo kodu ile easycepte onaylayınca oluşan sipariş numarası aynı.
    Dediğiniz gibi tuhaf bir durum hocam.

• Arkadaşlar bir de yanlış anlaşılma olmasın telefonu almadan önce Samsung mağazasında ve Media Market'te hem Plus'ı hem de düz modeli epey bir inceledim s25 de ekran ve görüntü kalitesi olarak çok iyi İkisi de ele çok güzel oturuyor tutması kullanması kolay iki cihazda gayet hızlı akıcı. Yeni sipariş vereceksiniz elinizde kılıf varsa şeffaf kılıfı da pek önermem alt kısmının açık olmasını Ben hiç beğenmedim.

• easy cep telefonu beğenmez ya da teklifi kabul etmezsek ek takas desteği de iptal mi oluyor

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

Evet sadece takasa takas desteği var.

• horrorshow kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl Marka Böyle

• Sudafed kullanıcısına yanıt

Yurt dışı beklerim derseniz

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0DNYVTMWN?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Beklemem derseniz

https://www.hepsiburada.com/case-4u-galaxy-s24-nano-glass-micro-temperli-ekran-koruyucu-pm-HBC00005Q2A5C

• Sudafed kullanıcısına yanıt
    Bende kararsızım amfilm öneriyorlar forumda 1 haftada geliyormuş bilemedim. Ama arka kapağa da film yapmak lazım bence çünkü zamanla arka camda da kararmalar olabiliyor.

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    Bana da çok tuhaf geldi ama müşteri temsizlci ısrar ile hiç bir sorun olmayacağını bazen kargo da böyle hata aldıklarını söylediler. Artık kağıda yazıp kutunun içine koyup gönderdim göreceğiz sonucu bakalım

• Biraz önce easycep teknisyeni geldi.
    Cihazımı 10 dakika inceledi. Bir sorun çıkmadı ve kesinti yapmadılar. Cihazın kutusunu verdim. Kabloyu istemedi. Sorunsuz teslim aldılar. Bakalım ödemeyi ne zaman yapacaklar?

• Cihazı bende teslim aldım bugün düz s25.
    S23 te kutudan ekran koruyucu jelatin ile çıkıyordu. Bunda yok mu ekranda ya da ben farkedemedim

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

S24 serisi ile birlikte koruyucu çıkmıyor fabrika çıkışlı

• Cihaz ile ilgili ilk izlenimlerim. 25+ Navy siparis etmistim. 3. Gunumdeyim cihaz ile. Ben apple tarafindan geldim genel olarak . 4s 6s 8 s22 s23 ip14 ip 15 kullandim. Evde apple ekosistemi var ve tum ailede. Watch ,airpods,apple tv,2 tane ipad ,mac vs. Ancak osn donemdeki politikalari yuzunden vedalastim ben apple ile. Ios 18.2.1 kullandim en son ona gore stabil. Uygulama konusunda apple kadar stabil degil. Pil icin suan erken cunku ogreniyor halen. Ancak uzmeyecek gibi duruyor. Android iosa cok benzemis buarada. Malzeme kalitesi iyi. Ilk kurulumu manuel yaptim. S23 te smart switch ile yapmistim ve isinma donma hep vardi. Reddittede okudugum kadariyla kullanamamaya karar verdim. Ilk kurulumda isinma oldu dogal olarak ama abarti degil. Sonrasinda bazi uyhulamalarda isinma iliklasma olabiliyor. Ilk sarjda hizli sarji kapadim. Normal sarj ettim ve ara ara baktim hic isinma olmadi. Watch 7 de aldim ikisinin senkronu iyi ama bir apple watch degil bence. Ondan daha fonksiyonel ve kullanisli ama. Ancak kamerada ve dex actigim zaman isinma oluyor herkezde boylemi merak ediyorum. Boyut olarak ideal. Ultra yi iptal nedenim boyutuydu. Aksesuar biraz zayif suanda amazondan am film siparisim henuz gelmedi diye yine amazondan bunu aldim
    amazon
    Rongep Samsung Galaxy S25 Plus İçin Ekran Koruyucu Anti-Static Temperli Cam 9H Sertliğinde Ekranı Kaplayan Görüntü Kalitesini ve Dokunmatiği Etkilemeyen Darbelere ve Çizilmeye Karşı Premium Koruma
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DVH8C4YS?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_H6HKPN2S6PZVGGD2CE10&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_H6HKPN2S6PZVGGD2CE10&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_H6HKPN2S6PZVGGD2CE10&starsLeft=1

Kilif olarakta amazondan
    bunu aldim fena degil gibi. Spigenler ucuzladiginda alirim ama suanda asiri bir fiyatlari var. Wifi ve sebeke cekimi ip15 ile ayni diyebilirim. Gayet iyi. Ama yeni androidi kullanmasi zevkli ve ozgur. Ilk izlenimler bunlar Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• benim takas için çarşamba yolladığım saat perşembe teslim alındı fakat şu ana kadar easycep br dönüş yapmadı.

eposta ile sorduğumda 1-3 iş günü inceleme sonucu bildirim gelir dediler.

• ademis kullanıcısına yanıt
    Benim cihazı da dün sabah teslim aldılar ama hala dönüş yok. Takip satış ekranında da hala yollamanız bekleniyor dlye görünüyor.

WhatsApp hattına yazıp sordum verdikleri cevap şu şekilde.

Ayrıca bugün telefonları değerlendirme yapan ekip çalışmıyor mu diye de sordum. Çalışmıyormuş.

Cihaz satış formu ile yurtiçi kargo paneli anlık olarak entegre değildir. Cihazınız tarafımıza teslim edildiğinde, 1-3 iş günü içerisinde cihazınız incelenerek size sms üzerinden, son fiyat teklifiniz iletilecektir. Ardından satış formunuzda yer alan kargo bekleniyor statüsü güncellenecektir. Tarafımıza teslim edilen cihazların satış formunun statüsü anlık olarak güncellenememektedir.

İlgili departmanlarımız hafta sonu çalışmamaktadır. İşlemler hafta içi, mesai saatlerinde gerçekleşmektedir.

• freeze-bee kullanıcısına yanıt

Renk cok tatli yaa

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    S23 te de yoktu ekran koruyucu.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.