Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.854
Cevap
283
Favori
293.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyintürevinialanadam kullanıcısına yanıt
    güzel günlerde kullanmanız dileğiyle üstadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam server kayıt olayın merak ettiğim bir şey var. S24 Ultra almayı düşünüyorum şimdi ve ileride de server kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Bu aradaki zaman diliminde yazılım güncelleme güvenlik güncelleştirmesi vs server kayıt yaptırmaya engel olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MasteR kullanıcısına yanıt
    v4 te sürüm, güncelleme vs engel teşkil etmiyor.

• Maalesef v4 sunucusu öngörüldüğü üzere açılmadı gecikeceği bilgisi iletildi hepimizin için sinir bozucu bir süreç hâlini aldığının farkındayım fakat bizlerin kontrolü dışında gelişiyor olaylar açıldığı vakit hem buradan hemde whatsapp üzerinden yazanlara bilgi geçilecektir..

• S24 Ultra aldım maalesef 2.sim in son 2 haftası kaldı ama kayıt açılmadı, yedek s8 cihaz aldım bununla yıl başına kadar wifi spot falan idare edeceğim inşallah yenilenir de devam ederim yoksa açılana kadar hayırlısı diyorum. S24 icin server kaydı yaptiran var mi yakin zamanda nasıl bir aksiyon aldınız acaba format vs. Atıldı mı nasıl yapıldı işlem başından geçeni anlatacak bir arkadaş var mı

• V3 sunucu pazartesi günü açılacağı bilgisi iletildi fiyatta değişiklik ihtimali var S23 Ultra için bekleyenler iletişime geçebilirsiniz V4 için henüz bilgi mevcut değil umarım onunlada ilgili güzel haberler vereceğiz en kısa süre içerisinde..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Hocam bu s24 ultra için V4 farkı ne niye bunu kapatıyorlar ki bir türlü stabil hale gelmedi yine aylarca bekletmesinler kapatma açma dedikleri kendi ellerinde değil mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sedat Aldağ DWYLF kullanıcısına yanıt
    bu sorunun muhatabı değiliz maalesef v4 ile ilgili güncelleme deniyor ne zaman açılır orası malum yarın sabah v3 aktif olacak.

• S23 ultra server kayıtlı olarak satın aldım. Satıcı ilgiliydi ve sorunsuz bir şekilde alışverişi gerçekleştirdim. Aklımda takılan bütün soruları nazikçe cevapladı sağolsun.

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..

• s24 ultra için 35xxx ile başlayan mei şart mı?

• furkangorur kullanıcısına yanıt
    evet

• Merhaba, karta taksit durumu nedir? Vade farkı oluyor mu ? Server kaydı haziranda yaptırsam daha sonra kapanma ihtimali var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim.

• Poliacc P kullanıcısına yanıt
    merhaba kredi kartı ile satışı sonlandırdık hocam komisyon oranları ve vade farkı oluyor maalesef bu sebeple bitirdik server kaydı ömürlük oluyor bir daha kapanma ihtimali olmuyor size ait imeiler ile..

• S23 Ultra server bekleyenler yazabilirsiniz V3 şuanda aktif..

• V3 aktif S23 Ultra için bekleyenler yazabilirsiniz..

V4 sunucu halen kapalı lütfen S24 Ultra için WhatsApp tan ne zaman açılacak, fiyat nedir vs gibi sorular yöneltmeyin günlük mesaj rutinimizin %95 ni oluşturuyor boş mesajlar şayet açıldığı zaman bilgi geçilecek şuanda güncelleme safhasında deniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 12 Kasım 2024; 10:42:6 >
  • V3 sunucu aktif S23 Ultra server kaydı için bekleyenler yazabilirsiniz.

• hocam merhaba, s23 ultra için server kaydı maliyeti nedir ve güncelleme alıyormu, samsung pass çalışıyormu? teşekkürler.

• Hocam merhabalar, Z Fold 6 için server kayıt var mı acaba? Server durumu nedir? V4 ile mi oluyor?

• AlperenKaraoglu kullanıcısına yanıt
    evet hocam v4 sunucu ile yapılıyor kayıt ama v4 şuanda güncellemede ne zaman açılacak bilgi yok..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.