Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
DİP FİYATLAR | Xiaomi, Redmi, Poco, Pixel, OnePlus, Tecno, Infinix | Uzaktan Repair İşlemleri
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
_____________________________ Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
-
X6pro alırsak direnc degisimi yapılmış cihaz mı geliyor.
Edit: bilgi almak icin kendisine ulaştım, herseyi detaylıca sıkılmadan anlattı. Teşekkür ederim kendisine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 1 Temmuz 2024; 12:12:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazlar dirençsiz el değmemiş şekilde gönderilir siz kayıtlı istiyorum derseniz direnç kaydı yapılır yollanır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
_____________________________ Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir. -
Bugün x6pro için anlaştık ödemeyi yaptım kargoyu bekliyorum.Ama bir sürü soru sordum hepsine bıkmadan kibarca cevap verdi çok teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
estağfurullah hocam çok naifsiniz kargo takip numaranız iletildi.
_____________________________ Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir. -
Tecno Camon 30 Premier
Tecno Camon 30
İnfinix Note 40 Pro Plus stoklarımızda.
Cihaz aldım herşey yolunda teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi günlerde kullanın
12t 13t den nasıl pahalı olabiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
liste güncellirken hata olmuş bu sebeple her zaman güncel fiyat bilgisi için teyit alınız
bir adet mecha mavi renkte infinix gt 20 pro üstadıma yola çıkarıldı
2 adet redmi note 13 pro plus üstadıma dirençli olacak şekilde işleme alındı nasipse bugün kargoda
2 adet redmi note 13 pro+ siparişi geçilmiştir. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Referanslarım ve Alışveriş yaptıklarım :
,slayer_00 ,ignatius ,Kabatay ,kurs@tz , pSy! , sisilli , ilk3r , kesicii , Formun_Acemisi , oz58 , squall144 , absolute , sadosa , gti_koray , shark_2112 , denizci006 , barsever , loveco2001 , GUERRA , cathedral , rhundakior , JulienSorel1919 , Nevi şahsına münhasır , An.ıl , sertac78 , gargoylesgezgin , salihgemili , Elaman , Perseus , MENEME2002 , AbsoluteZero , veysel_lowe , tevrat52 , cagataybas , suleymanbostan , GOadvance , kornography , duayn , feckless , DarthNihilus , akgolo , 1906nedir , Flying_Hero , hectorguner , akinarcak , bilal000009, flasource, majesti_boy35, Joker17Back, xconnect, test0000 Daha onlarca eklemiyorum
sorunlu alışveriş:"ignatius"ile Sorunlu Alışveriş alışveriş yaparken dikkatli olun sattığı cihaz elinizde dağılabilir ve daha sonra hiçbir şekilde irtibat çözüm bulamaz ortada kalırsınız bkz. http://forum.donanimhaber.com/m_54535400/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61151757
-
Endero üstadıma Xiaomi 13 T Pro Global 12/512 GB Siyah cihazı hayırlı uğurlu olsun direnç işlemi için teknik ekipte yarın kargoda..
üstad cihazlar kargoya verilmiştir hayırlı olsun tekrardan
Dolar artıyor fiyatlarımız TL olarak yerinde sayıyor liste güncellenmeden fırsatı değerlendirin.
cihaz kargoda hocam
bugün teslim aldım, hızlı kargo için teşekkürler. 13t pro'ya direnç işlemi istedim, onu da yaptırıp gönderdi. şarj aleti ve kabloyu kare koddan kontrol ettim, orijinal. telefonda bir sorun yok. teşekkürler.
Hocam sen de bu durumlari cok kasiyorsun esnafsin esnaf adama tabiki de bir seyler soracaklar alan olur almayan olur almadi diye de sitem edemezsin cok ucuz urunler degil en nihayetinde kimsenin sana garezi de yok yani ozellikle soru sorup almamazlik yapmiyor aklindakini sorup vazgecebilir normal bu yani bence sen dunya kendi etrafinda donuyor saniyorsun.
|
|
Dostlar sosyal medya üzerinde 2000₺ karşılığında 4 aylık süre uzatma yaptığını söyleyen herkes istisnasız dolandırıcıdır defalarca yazdım süre uzatma yöntemi şuanda pasif durumda facebook üzerinde 2000₺ verip engellenip dolandırılanlar had safhada görünce üzülüyorum para kolay kazanılmıyor süre uzatma yaptığını söyleyen kişilere intiba etmeyiniz güncel gelişmeleri sürekli duyuruyoruz buradan..
|
|
📌 Bilgilendirme
Redmi Note 15 Pro ve Pro Plus modellerini geçici olarak askıya almış bulunuyoruz. Yaklaşık 2 haftadır bu modelleri stoğa alıp almama konusunda değerlendirme sürecindeyiz. Mevcut piyasa koşullarında, abartılı ve gerçekçi olmayan fiyatlarla satış yapmanın doğru olmadığı kanaatindeyiz. Bu durumun tüketiciyi yanıltmaktan başka bir anlamı olmadığını açıkça belirtmek isteriz. Redmi’nin çağ dışı kalan tasarım anlayışı ve fiyatına kıyasla düşük donanımı, bu modellerin tercih edilmesini bizim açımızdan mantıksız kılmaktadır. Aynı fiyat bandında Xiaomi 14T Pro ve Xiaomi 15T gibi çok daha güçlü ve dengeli alternatifler varken, Redmi tercihinin paranın karşılığını vermediğini düşünüyoruz. Bu sebeple, fiyatlar makul ve kabul edilebilir seviyelere gelene kadar Redmi Note 15 Pro ve Pro Plus modellerini stoklarımıza dahil etmeme ihtimalimiz oldukça yüksektir. Gelişme olması durumunda sizleri ayrıca bilgilendireceğiz. |
|
Herkesin bayramını kutlar, savaşların olmadığı, barışın ve huzurun hâkim olduğu bir dünyada sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve bereket dolu nice bayramlar geçirmenizi dilerim.
Bayramın; gönülleri birleştiren, kırgınlıkları unutturan ve umutları tazeleyen güzel bir vesile olması dileğiyle… Bayramınız mübarek olsun. |
|
15T 512 siparişi verdim. Açık olmak gerekirse dün dükkanları da gezdim. Daha iyi fiyat aldıklarım da oldu. Ancak esnaflıklarını beğenmedim. En azından burada bir şey alsak da almasak da sorularımızı cevaplayan birinden almak daha çok içime sinecek.
|
Selamlar, Adım adım yazıyorum. Zayıf Batarya'yı hayatımda görmedim tanımam. Tamamen buradaki referans ve yıllanmışlığına güvenerek kendisi ile iletişime geçtim. 512 çok istiyordum ama kendisi gelmediğini savaştan dolayı da bir süre beklemediklerini söyleyince mecburen 256 gb hafızalı almak zorunda kaldım. Tek sorunum orada aslında :) Kendisi ile iletişime geçtiğimde ücreti gönderdim ve kargoladı. Kargoyu aldıktan sonra cihazı akşam açtım ve yazılımcı arkadaşa göndererek bende bulunan çok eski bir cihazın IMEI'sini kopyaladı. Kopyalama işlemi ortalama 1 saat sürdü ve sonunda mutlu sona ulaştık. 4 seneden sonra IoS'tan Android'e geçmek biraz zor olsa da yavaş yavaş ısınıyorum. Bu süreç içerisine Zayıf Batarya ile çok fazla iletişimde bulunduk hatta bir ara adamı bunalttım sanırım :D Ama sağolsun her konuda yardımcı oldu bundan sonraki süreçlerde de problem olursa yardımcı olacakmış gibi bir hissiyat verdi. Benim gibi pimpirikli bir adamsanız asla böyle alışveriş yapmam dersiniz ama risk aldım ve gerçekten memnunum .Kendisinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Google Pixel 10 Pro Fold bana hayırlı olsun , Zayıf Batarya'da bereketini görsün :) |
|
Arkadaşlar açık konuşayım; forumdan, DM’den ve WhatsApp’tan ciddi şekilde model soruluyor, talep oluşturuluyor. Ancak ürün stokta ya da ön siparişte satışa açıldığında ortada kimse kalmıyor.
Gerçekten alım düşünceniz yoksa lütfen gereksiz yere yoğun soru trafiği oluşturmayın. Bu hem zaman kaybına hem de gereksiz iş yüküne neden oluyor. Ciddi alıcılarla ilerlemek istiyoruz, anlayış bekliyoruz. |
|
Rica ederim üstadım güzel görüşleriniz ayrıca teşekkürlerimi sunarım.
Bu enflasyon ortamında paranın kolay kazanılmadığının farkındayız. Günümüzde akıllı telefonlar çağımızın en temel ihtiyaçlarından biri hâline geldi. Ancak model bolluğu ve teknik detaylar, çoğu zaman insanların kafasını karıştırabiliyor. Biz burada sadece ürün satmak için pohpohlayan bir anlayışla hareket etmiyoruz. WhatsApp üzerinden gerek yazılı gerekirse sesli görüşme ile ihtiyacı olan herkese yardımcı oluyor, eğrisini doğrusunu net ve dürüst şekilde ifade ediyoruz. Amacımız kısa vadeli satış değil; doğru ürünü, doğru kişiye, doğru bütçeyle ulaştırmak. Güvenilirlik bizim için bir seçenek değil, temel Zayıf Batarya prensibidir.. |
|
Beyin Yakan Sorular Köşemiz
GSM camiası, sürekli olarak nitelik, nicelik ve yenilikçilik gerektirir. Müşteri ve esnaf ilişkileri güçlü bir kimya ister; sorular ve talepler günün her saatinde karşımıza çıkar. Bu nedenle daima dinamik olmak ve müşteriye özen göstermek gerekir. Sektörün dinamikleri arasında değişmez kural sürekli tekrar eden sorulardır.bunlardan bir kaçını derleyelim soru-cevap şeklinde yanıtlayalım.. ─── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ─── Soru 1: Klon IMEI nedir ve bana sorun yaratır mı? Cevap: Klon IMEI, daha önce başka bir cihazda kullanılmış IMEI numarasıdır. Çift SIM cihazlarda her iki SIM’in birden klona düşme olasılığı oldukça düşüktür. Olur da klona düşerse, yazılım ekibimiz uygun ücret karşılığında çözüm sağlar. En sağlıklısı, kendi cihazınıza ait IMEI’yi kullanmaktır. ─── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ─── Soru 2: Çift SIM kullanımı klon ihtimalini etkiler mi? Cevap: Hayır, çift SIM kullanımı klon olasılığını ciddi şekilde artırmaz. Olası bir sorun durumunda diğer SIM üzerinden kullanımınıza devam edebilirsiniz. ─── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ─── Soru 3: Envanterden sağlanan IMEI’ler güvenli midir? Cevap: Envanterden sağlanan IMEI’ler çoğunlukla hurda cihazlardan temin edilir. Bu nedenle mümkünse kendi cihazınıza ait IMEI’yi kullanmak her zaman daha güvenli ve sağlıklıdır. ─── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ─── Soru 4: Bana ait IMEI başka cihazlarda kullanılırmı? Cevap: Yazılımcılar, size ait IMEI’yi asla başka bir cihazda kullanmaz. Mesleklerinin içinde güçlü bir ahlaki sorumluluk ve etik kurallar vardır. İşlem tamamlandıktan sonra, müşterinin verdiği IMEI programdan tamamen silinir ve yalnızca sizin cihazınız için kullanılır. ─── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ─── Soru 5: CPID kayıt fiyatları düşer mi? Cevap: Fiyatlar hem düşebilir hem de yükselebilir. İşlemler mevcut randevu ve kontenjanlara göre sağlanıyor; belirli bir slot açılıyor ve o slot için sınırlı sayıda işlem yapılabiliyor. Bugün açık olan sistem, yarın veya başka bir zamanda kapanabilir, bu nedenle kesin bir garanti vermek mümkün değildir. ─── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ─── Soru 6: Xiaomi modellerinde Global ve Çin varyantı farkları nelerdir?Kayıt, güncelleme,rom, bootloader kilidi ve temel farklılıklar nelerdir?(Örnek cihazımız Xiaomi 17 serisi) Cevap: Xiaomi 17 serisi kapsamında global varyant olarak sunulan modeller Xiaomi 17 ve Xiaomi 17 Ultra’dır. Bu iki modelin aynı zamanda Çin varyantları da bulunmaktadır. Buna karşılık Xiaomi 17 Pro ve Xiaomi 17 Pro Max modelleri yalnızca Çin varyantı olarak üretilmiş olup, bu cihazların global versiyonu bulunmamaktadır. CE sertifikası yalnızca global pazara yönelik üretilen Xiaomi 17 ve Xiaomi 17 Ultra modellerinde yer almaktadır. Global varyant cihazlar, kutudan çıktığı haliyle doğrudan global ROM ile gelmektedir. Çin varyantı olan Pro ve Pro Max modellerde ise bootloader kilidi açılarak EU ROM kurulumu yapılabilmektedir. Tüm modeller için CPID server kaydı gerçekleştirilebilir; cihazlar OTA güncellemelerini alabilir ve fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi sorunsuz şekilde yapılabilir. Yüksek segment ve yeni amiral gemileri için: ✔️ 6 yıla kadar yazılım desteği (güvenlik + HyperOS/Android güncellemeleri) garantisi veriliyor. Bu özellikle Xiaomi 17 serisi ve bazı üst modellerde resmi olarak açıklandı. 4 büyük Android sürüm güncellemesi + 6 yıl güvenlik desteği şeklinde destek süresi planlanıyor. ─── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ─── Soru 7: Vermiş olduğum IMEI, 4.5G veya 5G uyumlu değil, eski bir cihaza ait. Yeni cihazımda aktif olacak mı? Cevap: Evet, olacak. IMEI’nin eski bir cihaza ait olması, yeni cihazınızda 4.5G veya 5G kullanımını engellemez. Mevcut 4.5G’li SIM kartlar 5G ile uyumludur, sim kart değişikliğine gerek yoktur. Şebeke ayarlarından önceliği 5G olarak seçip tekrar denemeniz yeterlidir. ─── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ────── ⋆⋅☆⋅⋆ ─── |
Benzer içerikler
- orjinal kaçak telefon fiyatları
- en pahalı mouse
- 16k televizyon
- nokia n96
- anbernic rg477v
- steam konsol
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt