|
Hocam sen de bu durumlari cok kasiyorsun esnafsin esnaf adama tabiki de bir seyler soracaklar alan olur almayan olur almadi diye de sitem edemezsin cok ucuz urunler degil en nihayetinde kimsenin sana garezi de yok yani ozellikle soru sorup almamazlik yapmiyor aklindakini sorup vazgecebilir normal bu yani bence sen dunya kendi etrafinda donuyor saniyorsun.
|
|
Dostlar sosyal medya üzerinde 2000₺ karşılığında 4 aylık süre uzatma yaptığını söyleyen herkes istisnasız dolandırıcıdır defalarca yazdım süre uzatma yöntemi şuanda pasif durumda facebook üzerinde 2000₺ verip engellenip dolandırılanlar had safhada görünce üzülüyorum para kolay kazanılmıyor süre uzatma yaptığını söyleyen kişilere intiba etmeyiniz güncel gelişmeleri sürekli duyuruyoruz buradan..
|
|
📌 Bilgilendirme
Redmi Note 15 Pro ve Pro Plus modellerini geçici olarak askıya almış bulunuyoruz. Yaklaşık 2 haftadır bu modelleri stoğa alıp almama konusunda değerlendirme sürecindeyiz. Mevcut piyasa koşullarında, abartılı ve gerçekçi olmayan fiyatlarla satış yapmanın doğru olmadığı kanaatindeyiz. Bu durumun tüketiciyi yanıltmaktan başka bir anlamı olmadığını açıkça belirtmek isteriz. Redmi’nin çağ dışı kalan tasarım anlayışı ve fiyatına kıyasla düşük donanımı, bu modellerin tercih edilmesini bizim açımızdan mantıksız kılmaktadır. Aynı fiyat bandında Xiaomi 14T Pro ve Xiaomi 15T gibi çok daha güçlü ve dengeli alternatifler varken, Redmi tercihinin paranın karşılığını vermediğini düşünüyoruz. Bu sebeple, fiyatlar makul ve kabul edilebilir seviyelere gelene kadar Redmi Note 15 Pro ve Pro Plus modellerini stoklarımıza dahil etmeme ihtimalimiz oldukça yüksektir. Gelişme olması durumunda sizleri ayrıca bilgilendireceğiz. |
|
Resimli tasarımlar anlatımlar güzel ama bu kayıt yöntemlerinin, detaylarını ana sayfada paylaşılan resimli şekilde yapmanız mümkün mü.
Yani cpid nedir bilmiyorum. Sizin için basit bir isim olabilir. Ama bize bu yöntemlerin detaylarını sabit kalacak şekilde ,resimli tasarımlar halinde yapsanız iyi olacaktır. Cpid,ubl kayıt, server vb. gibi. Bende dahil kimse anlamıyor farkları. |
|
Xiaomi 17 serisi için ağırdan alıyorum dostlar 15T serisi kayıt olayı netleşince hemen stoklara aldık fakat Xiaomi 17 Pro ve 17 Pro Max sadece Çin varyant olarak piyasada globale çıkmayacak ayrıca henüz kayıt olayı belirsiz Çin auth+bootloader kilidi açma çok maliyetli olur kayıt çıkınca bu bilgileri herkes paylaşmaz sadece ürün satmaya bakarlar insanları yanıltmayı sevmem her şey şeffaf bizde..
|
|
15T 512 siparişi verdim. Açık olmak gerekirse dün dükkanları da gezdim. Daha iyi fiyat aldıklarım da oldu. Ancak esnaflıklarını beğenmedim. En azından burada bir şey alsak da almasak da sorularımızı cevaplayan birinden almak daha çok içime sinecek.
|
|
Rica ederim üstadım güzel görüşleriniz ayrıca teşekkürlerimi sunarım.
Bu enflasyon ortamında paranın kolay kazanılmadığının farkındayız. Günümüzde akıllı telefonlar çağımızın en temel ihtiyaçlarından biri hâline geldi. Ancak model bolluğu ve teknik detaylar, çoğu zaman insanların kafasını karıştırabiliyor. Biz burada sadece ürün satmak için pohpohlayan bir anlayışla hareket etmiyoruz. WhatsApp üzerinden gerek yazılı gerekirse sesli görüşme ile ihtiyacı olan herkese yardımcı oluyor, eğrisini doğrusunu net ve dürüst şekilde ifade ediyoruz. Amacımız kısa vadeli satış değil; doğru ürünü, doğru kişiye, doğru bütçeyle ulaştırmak. Güvenilirlik bizim için bir seçenek değil, temel Zayıf Batarya prensibidir.. |
|
Kutluyorum, bilgisi olmayan insanlar aynı fiyatlarla çok daha düşük özellikte telefon almaması için güzel bir adım. Tebrik ediyorum bu düşünceniz için.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 1 Temmuz 2024; 12:12:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
,slayer_00 ,ignatius ,Kabatay ,kurs@tz , pSy! , sisilli , ilk3r , kesicii , Formun_Acemisi , oz58 , squall144 , absolute , sadosa , gti_koray , shark_2112 , denizci006 , barsever , loveco2001 , GUERRA , cathedral , rhundakior , JulienSorel1919 , Nevi şahsına münhasır , An.ıl , sertac78 , gargoylesgezgin , salihgemili , Elaman , Perseus , MENEME2002 , AbsoluteZero , veysel_lowe , tevrat52 , cagataybas , suleymanbostan , GOadvance , kornography , duayn , feckless , DarthNihilus , akgolo , 1906nedir , Flying_Hero , hectorguner , akinarcak , bilal000009, flasource, majesti_boy35, Joker17Back, xconnect, test0000 Daha onlarca eklemiyorum sorunlu alışveriş:"ignatius"ile Sorunlu Alışveriş alışveriş yaparken dikkatli olun sattığı cihaz elinizde dağılabilir ve daha sonra hiçbir şekilde irtibat çözüm bulamaz ortada kalırsınız bkz. http://forum.donanimhaber.com/m_54535400/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61151757 |
|
|
|
|
bugün teslim aldım, hızlı kargo için teşekkürler. 13t pro'ya direnç işlemi istedim, onu da yaptırıp gönderdi. şarj aleti ve kabloyu kare koddan kontrol ettim, orijinal. telefonda bir sorun yok. teşekkürler. |
|