Merhaba. Telefonu alıp 2025 eylüle kadar kullansak, güncellemeleri vs yapsak eylül ayında sizinle iletişime geçip server kayıt işini sorunsuz halledebilir miyiz? Bir yerlerde güncelleme yapmamanız gerekiyor gibi şeyler okumuştum. bir de server kayıt işi uzaktan yapılabiliyor mu? Telefonu tekrar size yollamam gerekir mi? |
SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (27. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
merhaba hocam
sürüm farketmez dilediğiniz gibi güncelleme yapın kullanın server kayıt uzaktan erişim ile de yapılıyor bize yollamanıza gerek yok tek gerekli şey herhangi bir pc..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
hocam v3 ile v4 arasındaki fark nedir ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S23 Ultra v3 ile oluyor S24 Ultra v4
-
Merhabalar abim. S24 ultra server kayıttan sonra güvenli klasör çalışıyor mu? Birçok yerde çalışmayacağı yazılmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çalışır server kaydını yapan işinin ehli olunca sadece S23 Ultra da çalışmaz bu iki uygulama
-
Teşekkürler yanıtınız için. Yurtdışı e sim kullanımını etkiler mi server kayıt olayı. Yazın yurtdışına çıkmayı planlıyorum. Bir de 25 serisi çıkınca s24 lerin fiyatları dolar bazında ucuzlar mı? S25 serisinin çıkmasını bekleyip beklememek konusunda kararsızım.
e-sim kullanabilirsiniz server kayıt etkilemez onun haricinde S24 Ultra fiyatları zaten makul düzeyde S25 Ultra çıkınca öyle farkedilir bir düşüş olmaz keza S23 Ultra fiyatları bile seyrini koruyor.
-
S24 Ultra server kapalı olduğu halde ne zaman açılacak ve fiyat nedir diye çok fazla mesaj alıyorum WhatsApp üzerinde güncel bilgiler burada paylaşılıyor lütfen sürekli aynı kısır döngüyü yaşamayalım herkese hususi yanıt veremem vaktim yok şuanda sadece S23 Ultra server V3 açıktır lütfen S24 Ultra server V4 ile ilgili yazmayın kısa bir süre sonra açılacak ama zamanını bende bilmiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 15 Kasım 2024; 13:5:7 >
-
Merhaba,
S24 Ultra için server kayıt açıldığında kayıt yaptırmak istiyorum.
Merak ettiğim bir şey var;
35xx ile başlayan IMEI'ye sahip iki cihaza ihtiyacımız var. Peki bu cihazlar kesinlikle Samsung ya da kesinlikle Android mi olmalı?
Evde boş duran bir Reeder ve bir Apple cihaz var (iPhone 7), bunlar o işi görecek midir?
Şimdiden teşekkürler.
-
Merhaba
35xx ile başlayan IMEI olması kâfi cihazın marka ve modelinin önemi yok..
-
📶 S23 ULTRA SERVER (CPİD) KAYIT GENEL BİLGİ
1- Öncelikle 2 tane sağlam imei tedarik etmelisiniz klona düşüp kapanma ihtimaline karşı evde atıl vaziyette duran bilhassa adınıza faturalı herhangi eski bir cihaz bile olur marka model farketmez adınıza faturalı olması durumunda malumunuz 12 ay sinyal alınamayan cihazlarda btk tarafından kapatıldığı için kolayca geri açılabiliyor..Vereceğiniz imeilerden bir tanesi 35xx ile başlamalı diğer imei herhangi bir şart yok..
2-İşlem öncesinde muhakkak yedek almalısınız işlem sırasında cihaz sıfırlanıyor..
3-Cihazda kesinlikle root olmaması gerekir..
4-Edl kablosu gerekmektedir ama yoksa yapımını şematik destekli anlatıyoruz ekstradan edl kablosu aramaya ve para vermeye lüzum yok bir ucu type-c şarj kablosundan kolayca yapımını anlatıyoruz..
5-Kayıt sonrasında Güvenli Klasör ve Samsung Pass çalışmaz zira çokta önemli uygulamalar değil genel olarak Google tercih ediliyor zaten..
6-Otomatik güncelleme alması için csc kontrolü yaparak gerekli tüm yapılandırmaları uyguluyoruz cihazınıza..
-
✅S23 Ultra server aktif hızlı işlem
-
Bekle Babam Bekle =) s24 serisinde oyuncak ettiler bizi =) La açın şunu da rahat rahat yaptıralım. Yıl bitti yıll
-
bizide kanser ettiler vallahi rezervasyon yaptırmak isteyen söz verdiğimiz 70-80 kişi mevcut güncelleme dediler mahçup olduk müşteriye karşı güncelleme uzadıkça uzadı.
-
S23 kayıt ücreti nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
120 dolar
-
Bu 8+8 ay yasal hakkımızı kullanmak için bir şey yapıyor muyuz yoksa direk sim kartını takiyormuyuz orasını anlayamadim
8+8 olayı Mayıs ayında sim takarsınız geçerli şuanda herhangi bir cihaz aldığınızı varsayarsak 2 ay bu seneden önümüzdeki sene 4+4 totalde 10 ay kullanırsınız.. herhangi bir şey yapmanıza gerek yok 120 günlük (4ay) süre dolunca sim kartınızı diğer sim slotuna takıyorsunuz her yeni yılda haklarınız yenilenir..
-
Anladım teşekkürler bide samsunglarin üretim yerleri farklı olabiliyor Vietnam Dubai vs bunlar kalite açısından fark gösteriyor mu veya herhangi bir fark var mı aralarinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X