< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (66. sayfa)

-
-
Attan eşeğe düşmeye benzer, pişmanlık garantili.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düz S24 mor modeli dün elime ulaştı. S20 düz modelinden geçmiş biri olarak şimdilik memnun kaldım. Foto çekimlerinde S20'ye kiyasla çok belirgin bir fark var özellikle gece fotolarını çok başarılı buldum. Pil kullanımı da eski cihaza kiyasla çok daha iyi ama 2.5 yıldır tabii ki S20`min pili aşınmıştır, ne kadar sağlıklı bir kıyaslama bilemem.
S24 ekran renkleri canlı moddayken S20`nin doğal moduna yaklaşık, ondan belki bir tık daha renkli. Fakat ikisi de canlı moddayken S20`nin ekranı bariz daha renkli. Bu daha mı iyi daha mı kötü bilemem ama S20'nin canli modu da asiri renkliymis, cok gercekci degil ancak goze hos geliyordu iste.
Ozetle S24'te kesinlikle canlı modun renklerini epey kısmışlar. Ekran parlaklığı ise S20 ile kiyaslanamayacak kadar muhteşem.
Yapay zeka araçlarını beğendim özellikle yamuk çıkmış fotoları çevirdiğimde kalan yerleri doldurma işlemi çok başarılı bir de istediğim videoyu dokunup sanki slow mo ile çekilmiş gibi başarılı bir şekilde yavaşlatması hoşuma gitti.
Şimdilik tek sorun Windows 11`li bilgisayarımdan pdf ve epub olmak üzere kitap dosyalarımı aktaramıyorum. Birkaç dosya aktarıyor telefona, sonra islem bitmiş gibi bir ses geliyor duruyor. Nedenini çözemedim, başka bilgisayardan deneyeceğim.
Kılıf olarak mor telefonuma aşağıdakini tercih ettim, gayet şık durdu:
trendyol.com
Spigen Galaxy S24 Kılıf, Spigen Liquid Air Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/spigen/galaxy-s24-kilif-spigen-liquid-air-p-797962224?boutiqueId=61&merchantId=107409
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 25 Ocak 2024; 15:31:38 >
-
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
4 yıl önce kullandığım S20 telefonu birden hatırladım şimdi. Üstünden kullandığım 7 telefon geçti ama hala o telefonun bataryasının üst köşesine bakarken sayaç gibi bir bir düşmesini, avucumu kılıfın üstünden nasıl da yaktığını unutamıyorum.
Kasası şık premium görünümlü olsa da gelmiş geçmiş uzak ara en kötü Exynos işlemciye sahip Samsung telefondu. Tarihe geçti bu nedenle üstüne başka da gelemez bence.
O açıdan içimizde en şanslı belki de sizsiniz hocam. Ben s20'den s24'e geçsem herhalde mutluluktan ağzım açık kalır dilim falan tutulurdu. Şimdi S23'ten geçince hiç heyecan yaratmadı. Kıymetini bilin :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 25 Ocak 2024; 15:28:57 > -
s24 alışveriş kredisi ile teknosada en düşük oran akbanktaymış. bilgi amaçlı paylaşıyorum.
-
Teşekkür ederim hocam. Evet, çok mutlu oldum açıkçası.
S20 hakikaten de çok ısınıyordu birkaç foto çekince bile kılıfı üzerinden sıcaklığını hissederdim, S24 ona kıyasla gayet serin.
-
Neden öyle dediniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elinde kampanya kodu varsa özelden mesaj atabilir mi acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 pro'dan zayıf yönleri var, başta kamera, kasa malzemesi (alüminyum vs çelik) mesela. Pro serisinin rakibi Samsung tarafında Ultra serisine tekabül ediyor ancak arada at/eşek gibi bir fark da yok. Ekran gibi önemli birçok yönden eşdeğer denilebilecek özelliklere sahip. Her şeyden önce aradaki fiyat farkını gözardı etmemek gerek. 24+, 14/15 plus ile rekabet için çıkan bir cihaz. Ha geçilir mi? Eğer iOS'tan sıkıldım, Android kullanmak istiyorum gibi bir derdiniz yoksa bence de geçilmez. 14 Pro gayet güçlü ve güncel bir cihaz.
Ancak arkadaşın bunu at/eşek muhabbetine getirmesi sizi yanıltmasın, girip profile bakarsanız iflah olmaz bir apple fanı olduğunu görürsünüz. 15 pro forumunda, cihazla ilgili olumsuz sayılabilecek tüm yorumların altında, canını savunur gibi savunuyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 25 Ocak 2024; 16:2:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
S24 kılıfını nasıl değerlendirebilirim isteyene 500 e verebilirim
Hocam ağzınıza sağlık mükemmel bir yorum, değerlendirme, saptama ve ilgilisine yakıştırma olmuş yazınız. Keşke imkan olsa da üste sabitleyebilsek bu yorumunuzu. Bravo...
-
S23/S23+ sahibi olup da s24 serisine geçenleri anlamış değilim, hiç bir şeyin değişmediğini bile bile, neden?
-
17 Ocakta sipariş geçmeme rağmen hala kargoda değil titanyum yeşil 512 gb aynı durumda olan var mı ? Kampanya kodunuda kullanamadım müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim hala dönecekler
-
Hocam benim yazılarımı takip ettiyseniz bu başlıkta iki ya da 3 kere bunu detaylı anlattım. Diğer arkadaşlarında bir gerekçeleri vardır diye düşünüyorum.
-
Plus modeli teknoloji markette inceleme fırsatı buldum. Bu sene cihazların tasarımındaki ufak dokunuşlar resmen aşk olmuş. İşlemci, yazılım bilmem. Uzun süre kullanmak lazım. Fakat tasarımlar efsane halde. Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 25 Ocak 2024; 16:37:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok büyük bir yenilik yok hatta Exynostan dolayı çok düşündüm ama daha büyük ekran, çözünürlük, parlaklık gibi kriterler cazip geldi ve S24+ sipariş verdim. Ki S23 256GB 28 Bin teklifi de çok avantajlı geldi. Samsung cihazların ikinci el piyasası da çok canlı değil bence, kendim satsam bu fiyata satamazdım.
Ayrıca şuan yeni çıkan çoğu cihazda eskiye nazaran çok acayip yenilikler olmuyor bence misal IPhone 14 ve 15 serisi gibi. Tabii kapitalist sistemin de etkisiyle bir şekilde yeni model daha cazip geliyor. 😄 Şimdi 7 sene güncelleme desteğini düşününce uzun süreler kullanırım diyorum ama S25 çıkınca acaba geçsem mi diye yine düşüneceğim büyük ihtimalle. 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpumtt -- 25 Ocak 2024; 16:37:52 >
Bugün dayanamayıp vatandan S24 256 gb aldım üretim yeri vietnam.
-
Samsung bu cihazlari garanti islemleri icin kullaniyor topluyor dunya geneli icin. Boylece fabrika uretimine gerek kalmiyor. Iscilik ve maliyeti azaltiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazları aslında Samsung toplamıyor. Değişim kampanyaları ile toplanan cihazlar Easycep vs gibi yenilenmiş telefon satan firmalara gidiyor. Onlar da yenilenmiş telefon olarak tekrar satıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X