Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ST41 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47.001
Cevap
617
Favori
2.580.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
129 oy
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #15
Giriş
  • Marques Brownlee en başta söylemesi gerekeni en sonda söylüyor. Yemek fotoğrafında sahne düzenleyici yemeği algılıyorsa ve ona göre ayar çekiyorsa ayı görünce de aynısını yapıyor.. bu kadar basit aslında. ama biraz tık almak için en sona koyuyor bu sözü..

Ben bu yüzden s23'ü kenara koyup iphoneye yönelmedim, bazı tutarsızlıklar var kamerada. Telefon yağ gibi akıyor, bir gram sorun yok, harika yapmışlar ama sorun şu ki noise temizleyeceğim diye detayı yok ediyor üstelik bunu "insan" cildinde de yapıyor. İşte orada sorun başlıyor, bazen yüzler bembeyaz çıkıyor ki öyle değil. yerdeki halıdaki dokuları sanki noise gibi algılıyor. Onu siliyor duvarları parlatıyor.

Oğlumu çekiyorum bir resimde yüzü porselen tabak gibi, bir başkasında yüzü gerektiği gibi. mekanlardaki nesnelerin yansımaları, ışığın kırılması gibi hesaplamaları bence pek doğru yapmıyor. Büyük güncelleme gelene kadar 14 pro max'a geçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 14 Mart 2023; 6:33:20 >

• vbalikci kullanıcısına yanıt

Sahne düzenliyici kapalı tutun gereksiz istenmiycek işlemler.Bu ay sonuna kadar Samsung un kamera odaklı dev update çıkarıcağı söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Samsung tr bunu getirse kaçtan satar acaba çok merak ediyorum  

Hocam bilgi nasıl yapıldığı ile ilgili değil, onu bilsek zaten biz de yaparız :D

Yapılıyor evet, 250-275 dolar arası fiyat istiyorlar. Root atılmıyor, bu nedenle Knox sayacı sıfırlanmamış oluyor. Güncelleme ve sıfırlamada IMEI kalıcı oluyor bu nedenle.

Bankacılık uygulamalarında da NFC dahil sorun yaşamıyorsunuz.

Çalışmayan şeyler yok mu, var...

- Samsung Pass ile şifre otomatik doldurma

- Güvenli klasör

- Twitter ana uygulaması (Lite versiyonu kullanabiliyorsunuz)

Haricinde pasaport kayıtlı bir telefondan farkı olmuyor. Karar sizindir, selamlar.  

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • server kayıt olayını note 10 plusa yaptırmıştım yıllar önce 900 tl ye. Ürün güncelleme alıyor. Format durumunda gitmiyor. Ama mesela ben iki imei vermiştim kullanmadığım telefonların. Bir gün turkcelli aradım sorun kaynaklı, telefon modelini sordu söyledim hayır telefonunuz lg g4 görünüyor dedi :) samsung servisine götürdüm telefon imei değişmiş bakamayız dedi. değişime vermeye kalksan alan olmuyor. şimdi de telefon komple ingilizce oldu. eşim kullanıyordu. sonunu düşünüp yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomuk -- 14 Mart 2023; 9:8:23 >

nasıl yapıldığı değil hocam yani değermi oluyormu gibisinden :) ama sanırım pekde avantajlı değil şuan

Yeni jelatin almadan çıkarmayacağım henüz ama yine orijinal samsung mu alsam neo flexlere mi yönelsem?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben 2 kez sorunsuzca uygulama yaptım. Videolarını izleyin YouTube da uygulamadan önce.

• Cam koruma olayını çözmemedim :) İmkansız yapamam. Acaba alıp telefonculara falanmı yaptırsak ? Birde 360 koruma hakkında bilgisi olan varmı ? İstanbul anadolu yakasında yapan neresi var ? Fiyat nedir ? Teşekkürler

MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Ortalama kaç günde geldi hocam? Amazondan hiç yurtdışı alışveriş yapmadım. Tahmini teslimat tarihi doğru oluyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar ikili kablosuz şarj cihazının çalışma sistemi nasıl ? İlla prize bağlamak mı gerekiyor yoksa prize bağlamadan kullanabilmek için kendi şarjı da mevcut mu? Ayrıca watch 5 pro ile bu ikili şarj standının kullanılamadığına dair yorumlar var saat standa tam oturmadığı için şarj etmiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 14 Mart 2023; 10:18:24 >

Samsung her zaman renkleri parlatır. İphone doğal çeker. Samsungun çektiği aynı fotoğrafı, iphoneda baksanız, samsung iphoneu tokatlamış dersiniz. Ancak samsung bazı sahnelerde aşırıya kaçabiliyor. Güncellemelerle biraz düzeltirler ama bir iohone doğallığında olmaz asla. Stratejisi bu değil çünkü.

3 gündür kullanıyorum telefonu ve çok çok memnunum.

S3-S4-note 3- note 4-note 5- note 6-s7 plus- note 8- note 9- note 10 plus- note 20 ultra- s21 ultra kullanan biri olarak bu telefonda çok içime sindi. hatta 3 günlük deneyimim olmasına rağmen en çok içime sinen bu oldu diyebilirim. 40 saat pil süresi aldım ve 8.50 dk ekrar süresi aldım. bu bayağı iyi süre bi kullanıcı için. ayrıca yanlardaki ovalliği düşürmeleri çok daha kullanışlı olmuş.

şimdilik çok memnunum açıkçası. mükemmelde bir kılıf aldım çok yakıştı fotolarını atacağım birazdan.

Bazı fotoğraf karelerinde bende sizinle aynı şeyi düşünüyorum,gelecek olan büyük kamera güncellmesinden umutluyum

Katılıyorum, samsung parlatıyor, bunu seviyorum ama "bu" son güncelleme ile mavi bir nesne gördüğünde "onun" gökyüzü mü yoksa "bir kalem kutusumu" diye birbirinden ayırt edemiyor gibi. Bu yüzden maviyi görünce gökyüzü diye basıyor ve bir anda tüm tonlar maviye dönüyor.. halbuki ki çektiğim bir iPhone kılıfı.. müsait olduğumda bir fotoğraf çekeceğim. Öyle daha iyi anlatabilirim gibi.

Hayırlı olsun hocam

Normal kayıt şu an için daha mantıklı.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.