|
Telefondan girince hemen açıyor |
|

|
Telefondan girince hemen açıyor |
|
Apk ile bende yükledim ,sonra yeniden başlattım cihazı, animasyonlar sanki 0,5x e çekilmiş gibi hızlanmış, hatta animasyonlara gidip ayarlara baktım X1 de bu serilik olmuş 😃 iyi olmuş kısaca Samsung dersine geçte olsa çalışıyor oneui6.1 ile iyice rafine bir sürüm olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 28 Kasım 2023; 17:47:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
"Microsoft 365 not" kısmı kendisini ilk sıraya aldığı için dün bu konuyu derinlemesine araştırdım ancak bu işletim sistemi seviyesinde düzenlenen ve maalesef elle müdahale edilemeyen bir şeymiş. Tek çözümü internette bulduğum bir öneri üzerine Microsoft 365'i silip Word ve Excel'i ayrı ayrı yüklemekte buldum. Ayrıca Android telefondaki Sözlük uygulaması da kendini en başa atıyordu, ondan da ancak uygulamayı devre dışı bırakarak kurtulabildim. |
|
Evet ,cihaza gelen güncelleme ile kurdum 6.0i , animasyonlarda 0,5x e çekerim genelde 6,0 standar 1 bıraktım , ancak bu arayüz APK kurulumu sonrası sanki bir serilik gelmiş arayüze, animasyonu0,5x e kullanan arkadaşlar ne dediğimi anlicaktir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 28 Kasım 2023; 18:25:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s23-ultra-kilif-kamera-korumali-standli-mat-przsz-sert-kapak-p-HBCV00004IM71H?magaza=FiberAksesuar&url_src=and-product-detail Senin için baktım buldum valla benim kullanacağım bir tarz değil normalde 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam attığınız görsel samsung internet tarayıcısına ait değil mi? o seçeneklerin sırasının microsoft 365 ile ne alakası var anlayamadım ben. microsoft 365 bende mevcut değil ona rağmen seçenekler sizdeki gibi. eğer değiştirme imkanı varsa özellikle kelime aratmayı çok kullanıyorum. yani web tarayıcıda seçili kelimeyi ayrı bir sekmede arama özelliğinden bahsediyorum. onu ön plana almak isterim açıkçası. ayrıca bir şekilde müdahale edilebiliyorsa ekranı kaydırırken alttaki seçenek barının da otomatik gizlenmesini kapatmak isterdim. eskiden opera kullanıyordum onda bu ayar yapılabiliyordu. bu kadar basit şeyleri neden seçenek olarak ayarların içinde sunmuyorlar gerçekten sinirime dokunuyor artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 28 Kasım 2023; 19:44:55 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 28 Kasım 2023; 20:42:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|