Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (1355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: morags Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
47.001
Cevap
617
Favori
2.580.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
129 oy
Giriş

Telefondan girince hemen açıyor Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

Apk ile bende yükledim ,sonra yeniden başlattım cihazı, animasyonlar sanki 0,5x e çekilmiş gibi hızlanmış, hatta animasyonlara gidip ayarlara baktım X1 de bu serilik olmuş 😃 iyi olmuş kısaca Samsung dersine geçte olsa çalışıyor oneui6.1 ile iyice rafine bir sürüm olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 28 Kasım 2023; 17:47:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

"Microsoft 365 not" kısmı kendisini ilk sıraya aldığı için dün bu konuyu derinlemesine araştırdım ancak bu işletim sistemi seviyesinde düzenlenen ve maalesef elle müdahale edilemeyen bir şeymiş. Tek çözümü internette bulduğum bir öneri üzerine Microsoft 365'i silip Word ve Excel'i ayrı ayrı yüklemekte buldum. Ayrıca Android telefondaki Sözlük uygulaması da kendini en başa atıyordu, ondan da ancak uygulamayı devre dışı bırakarak kurtulabildim.

Evet ,cihaza gelen güncelleme ile kurdum 6.0i , animasyonlarda 0,5x e çekerim genelde 6,0 standar 1 bıraktım , ancak bu arayüz APK kurulumu sonrası sanki bir serilik gelmiş arayüze, animasyonu0,5x e kullanan arkadaşlar ne dediğimi anlicaktir

Kasim Tech on Instagram: "Telephoto and macro have become “flagship standard”. The telephoto macro of Xiaomi Mi 14 is also very impressive. mobile phone digital technology xiaomi 14 mobile phone xiaomi"
    https://www.instagram.com/reel/Cz5zp0Pyaz5/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende bir deneyeyim

• eabeloved kullanıcısına yanıt
    Benim de dikkatimi çekme sebebi Microsoft 365'ti aslında. Biraz can sıkıcı ama yapacak bir şey yok.

• khaos kullanıcısına yanıt
    Bu olması lazım;

Aliexpress Link

Teşekkür ederim Türkiye de satanı bulabilirsem bakalım

Kesin vardır. Genelde bu tarz kulıflar hepsiburada ve trendyol'da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 28 Kasım 2023; 18:25:5 >

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Şunlar nasıl?

https://www.hepsiburada.com/kip-gsm-galaxy-s23-ultra-kilif-kilif-kamera-korumali-lx-standli-el-tutacakli-band-kapak-p-HBCV00004TW9XU?magaza=K%c4%b0PGSM&url_src=and-product-detail

https://www.hepsiburada.com/kip-gsm-galaxy-s23-ultra-kilif-standli-mat-renkli-kamera-korumali-ays-kapak-p-HBCV00004TEJDR?magaza=K%c4%b0PGSM&url_src=and-product-detail

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s23-ultra-kilif-kamera-korumali-standli-mat-przsz-sert-kapak-p-HBCV00004IM71H?magaza=FiberAksesuar&url_src=and-product-detail

Senin için baktım buldum valla benim kullanacağım bir tarz değil normalde 😊

• Oneui6 ile beraber kamera geliştirmeleri ve detaylı kullanım rehberi tarzında bir video , kamerayla çok haşır neşir değilim belki ilgilenenler varsa diye bırakıyorum

Jonathan Caseyyoutube
    Galaxy S23 Ultra: New Camera Tips and Tricks (One UI 6)
    https://www.youtube.com/watch?si=NENOiGQVNQaMqaSn&v=in_QprzwoRc&feature=youtu.be

hocam attığınız görsel samsung internet tarayıcısına ait değil mi? o seçeneklerin sırasının microsoft 365 ile ne alakası var anlayamadım ben.

microsoft 365 bende mevcut değil ona rağmen seçenekler sizdeki gibi. eğer değiştirme imkanı varsa özellikle kelime aratmayı çok kullanıyorum. yani web tarayıcıda seçili kelimeyi ayrı bir sekmede arama özelliğinden bahsediyorum. onu ön plana almak isterim açıkçası.

ayrıca bir şekilde müdahale edilebiliyorsa ekranı kaydırırken alttaki seçenek barının da otomatik gizlenmesini kapatmak isterdim. eskiden opera kullanıyordum onda bu ayar yapılabiliyordu. bu kadar basit şeyleri neden seçenek olarak ayarların içinde sunmuyorlar gerçekten sinirime dokunuyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 28 Kasım 2023; 19:44:55 >

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Acikcasi tam aradigim video tesekkurler 3 5 video izlemistimde bu daha detayli

Samsung'dan ekosisteme yönelik güzel bir girişim başlatmışa benziyor. 🤩

https://apps.microsoft.com/detail/XPDCMJG5PTR3TP?hl=en-US&gl=US

Tayacının kapsamı oldukça geniş, öyle "var işte" tarzında yapılan bir iş değil.

Mutlaka deneyin ve foruma geri bildirim verin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 28 Kasım 2023; 20:42:5 >
  • Arkadaslar merhaba bir şey sormak istiyorum size bu telefona geçeli 2 hafta oldu öncesinde Xiaomi 12T Pro kullanıyordum. Hem 12T Pro'da son 1-2 aydır, hem de bu telefonu geçtiğimden beri de WhatsApp'ta profil fotoğrafı koyuyorum 1-2 gün sonra fotoğraf kendiliğinden kayboluyor. Bütün izinleri verili, yedeklemesi de günlük olarak yapılıyor, profile koyduğum fotoğrafta hep galerimde duruyor. Neden böyle oluyor bilginiz var mı acaba?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.