< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (1357. sayfa)
Giriş
-
Ben hep tek cihaz kullandım, whatsapp web bile açmışlığım yoktur. 12T pro da vardı bu sorun, yeni telefon aldım eskisinden çıkış yaptım, whatsappı sildim, yeni telefona kurulum yaptım yine aynı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Burada cepten denedim olmadı. Benim düzenlediğim sorunsuz
Biliyorsun bu işi valla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben buradan yaptim linkin uzerine basili tutunca direk apk ya atiyor zaten.
Şunu mat olanını kullanıyorum çok memnunum. Standı çok sağlam. Öyle gevşek oynak değil, açısı ayarlanabilir olduğu için kullanışlı. Standı çıkık ama kılıf kalın değil. Telefonum rengi yeşil. Mat ile çok uyumlu oluyor, şeffaf ben sevmiyorum.
Fiyatı da uygun bence, bir bakın derim.
amazon
Günün fırsatı: ESR Klasik ayaklı kılıf, Samsung Galaxy S23 Ultra ile uyumlu, ayarlanabilir entegre kamera halka standı, askeri standart koruma, çizilmeye karşı dayanıklı akrilik arka yüzey, mat siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BP62MFS4?ref_=cm_sw_r_apan_dp_D3FJ6XKKE6HFHRPK9YTX&language=tr-TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 28 Kasım 2023; 23:31:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sonunda, çok iyi olduğu söylediğiniz gerçekten.
Eklentisini kullanıyordum ama hiçbir işe yaramıyordu. Samsung cidden son yıllarda çok güzel işler yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 28 Kasım 2023; 23:45:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuç almayı uman kişiye aptal denir. Dahiliğin bile mutlak bir sınırı varken aptallığın asla. En kötüsü de dünya onlarla doludur.
-
Kurcaladım biraz buglar var. Senkronşze olmadı bir türlü sekmeler ile.
Çıkıp kapatınca yeniden açmak istediğimde açılmıyor görev yöneticisinden gidip görevi sonlandır yapıp açmam gerekiyor.
Chrome eklentisilerini ekleyemiyorum.
Eğer bırakmazlar güncelleme yapıp devam ederlerse ileriki zamanlarda ana tarayıcı yaparım.
Bu arada bu one ui güncelleme apk'sını kurdum. Yeniden başlattım. Geçişler uygulama kapatma falan aşırı smooth olmuş.
Suan tam onu yazicaktim benim oyundaki klavyeden yazi yazarken oyunu alta atma soruunu cozulmus hic atmiyor apk yi yukledigimden beri 50 kere denedim hic atmadi alta ne alaka bilmiyorum.
Otaya gelecek mi bu güncelleme?
Bir de bu google play sistem güncellemesi elle her seferinde mi güncellemek gerekiyor? Her yükledikten sonra tekrar başlatıyor bıktırıyor
yüklemesek zararı olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 29 Kasım 2023; 2:35:33 >
Henüz inceleme fırsatı bulamadım. İnceleyince bende görüşlerimi yazarım.
Gelişim olacaktır ve kısa sürede yeterli seviyeye ulaşacaktır diye düşünüyorum.
Aynı markanın şeffaf alttan standlı olanını da ben kullanıyorum ama köşe ve kenarları sarardığı için bende bundan aldım aliexpressden. Yeni kullanıcı ilk alışveriş olunca gümrük nakliye vs dahil 390 TL'ye geldi. Düşünenler değerlendirebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Türkiye'nin İlk Lojistik Bloğu
www.emreipekci.com. -
GKK dostum
Home up'a güncelleme gelmiş ve düzelmiş
Güvenilir kaynak mı hocam bu? Home UI yeni sürümü yükleyince home up da düzeliyormuş dediler de. Yükleyelim mi bunu?
_____________________________ -
Dunku atilanapkdan bahsediyorsunuz dimi
-
Hayır dün atılan ana ekran launcher güncellemesiydi. Benim dediğim good luck uygulamasının eklentisi olan home up uygulaması. Ana ekranı, klasörleri özelleştirmeye yarıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
![Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/3b/02/c3/3b02c3a3ef8a178940379801776eb992.jpeg&t=0&width=480&text=1)

kullanıcısına yanıt
![Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f9d%2f60%2f3f%2f9d603f7a12bb51da9ad6de4e8acd848e.jpeg&t=157438550&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt