|
Bildirim
Saçma sapan haberler. Artık tüm telefonlar hızlı, kimse bu farkı ayırt edemez. Geriye tercih kalıyor. Kimi android sever kimisi ios.
|
Bunun sebebi de kısıtlı olmayan bir işletim sisteminden kaynaklanıyor. ios a zil sesini bile para vermeden degistiremiyorsun ücretsiz film vs indiremiyorsun tamamen paraya dayalı kapalı bir sistem ios bu yüzden de daha stabil..
|
Sentetik testlerde iOS cihazları geride bıraksa bile işlevsellik olarak android cihazlar hiçbir zaman ios cihazlar ile yarışamaz 10 yıldan fazladır android cihaz kullanıyorum an itibariyle 14 pro kullanmaktayım aradaki farkı kullanınca çok daha iyi anlıyorsun. |
Yıllarca android kullanan biri olarak, İphone'a iki ay tahammül edebildim. Kullanırken içime fenalıklar geldi. İOS, Lüks bir hapishaneden farksız. Kullanmayı bilene Android candır.
|
Sentetik testlerde iOS cihazları geride bıraksa bile işlevsellik olarak android cihazlar hiçbir zaman ios cihazlar ile yarışamaz 10 yıldan fazladır android cihaz kullanıyorum an itibariyle 14 pro kullanmaktayım aradaki farkı kullanınca çok daha iyi anlıyorsun. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 27 Kasım 2022; 19:43:19 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 27 Kasım 2022; 21:37:10 > |
Diğer sefere hisse al daha fazla değer kazanır 👍🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |