Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 serisi, iPhone 14 performansını geride bırakacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S23 serisi, iPhone 14 performansını geride bırakacak
    Snapdragon 8 Gen 2 ile resmi olarak tanıtılan ilk telefon sersi Vivo X90 olmuştu. Özellikleriyle rakiplerini alt üst eden bu yonga seti, dünya çapındaki tüm Samsung Galaxy S23 modellerinde de kullanılacak. Bu yeni süper şarjlı Snapdragon 8 Gen 2 seti, Exynos çipleriyle ilgili sayısız soruna son veriyor olabilir. 

Ayrıca Bkz.Redmi K60 serisi akıllı telefonların özellikleri ortaya çıktı

Galaxy S23'teki yeni çipin, özellikle Galaxy S22'nin Exynos versiyonuyla karşılaştırıldığında aşağıdaki iyileştirmeler bizleri bekliyor.

• CPU performansını test eden sızan Geekbench 5 puanlarına göre Snapdragon 8 Gen 2, Galaxy S22'deki Exynos 2200'e kıyasla en az %25 daha iyi tek çekirdek puanı ve %45 daha iyi çok çekirdek puanı getirmeli.

• CPU bir yana, sızdırılan GFX kıyaslamaları Exynos 2200 ile karşılaştırıldığında Snapdragon 8 Gen 2'nin en az %60 daha iyi ve en az %85 daha verimli olduğunu gösteriyor. 

Samsung Galaxy S23 serisi, A15 Bionic'in performansını geçebilir

Samsung Galaxy S23 serisi, iPhone 14 performansını geride bırakacak
    Şu an itibariyle, pek çok Android telefon, Apple'ın performans ve verimlilik düzeyine tam olarak ulaşamadı. Genel performans söz konusu olduğunda, Apple'ın A16 Bionic'i hala besin zincirinin en üstünde yer almakta. Ancak önceki Qualcomm işlemcileri, Apple'ın üç yıllık yongalarının performans düzeyine zar zor ulaşmayı yeni başardı. Bu sebeple Galaxy S23 serisinde kullanılacak Snapdragon 8 Gen 2, Apple'ın A16 Bionic'e yaklaşarak Android tarihine geçebilir.

• 1.465 tek çekirdekli ve 5.180 çok çekirdekli Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, tarihte ilk kez iPhone ile boy ölçüşecek şekilde ayarlandı.

• 1.725 tek çekirdekli ve 4.635 çok çekirdekli Apple'ın iPhone 13 Pro ve iPhone 14'teki A15 Bionic çipi, Galaxy S23'teki Snapdragon 8 Gen 2'nin biraz gerisinde kalabilir.

Kaynak:https://www.phonearena.com/news/galaxy-s23-makes-android-history-samsung-beats-iphone-14-performance-efficiency-for-the-first-time_id143879

• Sentetik testlerde iOS cihazları geride bıraksa bile işlevsellik olarak android cihazlar hiçbir zaman ios cihazlar ile yarışamaz 10 yıldan fazladır android cihaz kullanıyorum an itibariyle 14 pro kullanmaktayım aradaki farkı kullanınca çok daha iyi anlıyorsun.

• Saçma sapan haberler. Artık tüm telefonlar hızlı, kimse bu farkı ayırt edemez. Geriye tercih kalıyor. Kimi android sever kimisi ios.

• gkn_ymz kullanıcısına yanıt
    Bunun sebebi de kısıtlı olmayan bir işletim sisteminden kaynaklanıyor. ios a zil sesini bile para vermeden degistiremiyorsun ücretsiz film vs indiremiyorsun tamamen paraya dayalı kapalı bir sistem ios bu yüzden de daha stabil..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2023 alınacaklar listemde ilk sırada s23 ultra. Ön talepte birde saat verir bu. Oh

• Dr.Perga D kullanıcısına yanıt
    Eskiyi getir yeniyi götür de vardır 128gb s21 plus var acaba kaça sayarlar 10 saysalar en az 30 bin isterler üste

• Android Java dan kurtulmalı. Yada Java olmayan bir OS bekliyoruz. Artık Elon Musk girişimi mi olur bilemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllarca android kullanan biri olarak, İphone'a iki ay tahammül edebildim. Kullanırken içime fenalıklar geldi. İOS, Lüks bir hapishaneden farksız. Kullanmayı bilene Android candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 27 Kasım 2022; 19:43:19 >
  • Tabi efenim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bırakıp ne olacak? Kenarlarda soyulma ve ekranda yanma sorunu garanti kapsamına girecek mi?

• homebird kullanıcısına yanıt
    Kullanmayı bilene android de candır iOS da candır.

• Her iki telefonda render testi yapılır. O zaman A15’i geride bırakıyor mu bırakmıyor mu anlaşılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • djtomcat kullanıcısına yanıt
    Ekran yanığı garanti kapsamına giriyor artık.

• blacksss kullanıcısına yanıt
    İndirebilen indiriyor kardeşim :)

• gkn_ymz kullanıcısına yanıt
    Kullanmayan anlamıyor işte onu çamur atıyor en son flip 3 cihazı kullandım 1 hafta dayanabildim istediği kadar gelişsin cihazlar android hala aynı yavaşlığı hataları vs karşılaştırıyor fakat iOS kullanmayan adama bunu anlatmak zor.

• Bi zahmet 8 gen 2 A15 ten daha yüksek performans sunsun çünkü 8 gen 2 A16 nın rakibi.

Kaldı ki olay sadece performansta da bitmiyor. Önemli olan güç tüketimi ve optimizasyon. Çok fazla cihaz olmamasından dolayı iphone daha iyi oyun deneyimi sunar.

• Yani anlaşılan yine dünyanın en iyisi A16 ile İphone 14 Pro Max.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Hayatımda bir kere Samsung s20 telefon aldım. Bir daha da bulaşmam. iPhone da en çok sevdiğim özellik ne biliyor musun? Telefon değer kaybetmiyor kolay kolay. Samsung ise çöp oluyor.

• İşlemci önemli ama daha çok yazılım önemli.

A16 m2 veya sd 888 gen 8 Plus vs olsa bile yazılım patates ise kusura bakmayın o işlemciden cihazdan hayır gelmez yani işlemci+yazılım uyumu çok önemli ve bence android tarafında yazılım kalitesi performansı artık yetersiz buluyorum yani androidden kaynaklı işlemcilerin hakkını tam veremediğini düşünüyorum normal kullanımda iyi olabilir ama aynı anda canlı yayın açıp hem oyun oynayınca birkaç saat asıl performans ortaya çıkıyor ve bunu deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum.

Bu kötü şu iyi bu kral vs demiyorum ama şu an için bana göre öyle ileride ne olur zaman gösterecek.

bu arada android ios Apple haberleri olmasa kimse konuşmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 27 Kasım 2022; 21:37:10 >
  • djtomcat kullanıcısına yanıt

Diğer sefere hisse al daha fazla değer kazanır 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.