Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2040. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ukayl06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.874
Cevap
701
Favori
2.533.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
90. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 20382039204020412042
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu güncellemeye kadar yapıp, bunda sizi kararsız bırakan nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sMug kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım ama bu güncelleme sonrası şarjımın daha çabuk bittiğini gözlemledim, aşırı bir fark yok ama şarj ömrü azaldı, hissediliyor. Kullanım alışkanlıklarım aynı.

• Son güncellemeden sonra, kablolu Android Auto kullanımında One UI 6.x yüklü S23'ün meşhur kablo beğenmeme sorunu giderildi. Her zamanki gibi aylık güncellemeyi çıktığı ilk gün yükledim, ve her yerini kurcaladım; yenilik yok, ve pil performansında değişim olmadı. Güncelleme kodu U takılı, yani sadece bir güvenlik güncellemesi değil, çeşitli iyileştirmeler içeriyor.

Bu arada, yeni bir sızıntı iddiasına göre One UI 7.1 ve 7.1.1 olmayacak. Sebebi ise Samsung'un 7.0 üzerinde fazladan çalışıyor olması. 7.0'dan sonra direkt 8.0 geleceği, ve bu kadar gecikmeyeceği iddia ediliyor. Elbette çoğu sızıntı gibi palavra olma ihtimali var. Veya 7.1 ve 7.1.1 ile sağlayacakları yeni özellikleri & düzeltmeleri aylık güncellemelere entegre edebilirler.

Ne Android 15'de, ne de One UI 7.0'da upgrade edip risk almaya değecek bir yenilik görmüyorum. Örneğin Gauss 2 AI entegreli gelişmiş bir Bixby beklerken, yerine başarısız Gemini'yi verdiler. AI odaklı büyük bir güncelleme olması beklenirken, One UI Home (launcher) app'e güncellemeyle getirecekleri ekstra akışkanlığı One UI 7.0'ın arkasına gizlediler. Yeni tasarım uygulama simgeleri ise malum Çinli markaların ucuz arayüzlerini anımsatıyor.

One UI 2.0'dan beri One UI 6.1.1 kadar iyi ve stabil Android görmedim. 7.0'ı çıkar çıkmaz yüklemek riskli. Her sene yeni bir One UI x.0 sürümüyle beraber kullanıcılar bolca şikayetleniyor, en iyisi 7.0 güncellemelerle pişene kadar risk almamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 3 Mart 2025; 23:14:7 >

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Ilk gün ki gibi akıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla Nikola kullanıcısına yanıt

Pil sureniz nasil hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • churchil C kullanıcısına yanıt
    Uçak modu wifi açık internet üzerinden gorusme açık 15 saat gitse bile anlami yok gercek kullanim senaryosu değil.

• ben garanti bitmeden pili değiştirdim. Ankara'ya gitmiştim bir iş için. Necatibey 'deki servise uğradım, yarın gelin erkenden servise alalım 2 saat içinde halledilir dediler. Götürdüm, pil döngüsü 650 olarak çıktı. 450 üstünü mü ne değiştiriyorlarmış. Dedim gece kamera çekimlerinde bazen donma falan oluyor. Bellek mi anakart mı bir onu da kontrol edin dedim. Sızdırmazlık ıvır zıvır hepsinin testini yapıp pili değiştirip teslim ettiler.

Tekrardan %80 olarak kullanmaya başladım. %80' seviyesinde aktif olarak kullanımda 7 saatte 4,5 saat ekran süresi alıyorum. Eskiden %85 varken 5 saat civarı oluyordu bu. Sürekli dışarıda vakit geçirmediğim için %80lik pil yetiyor yine eskisi gibi. Şarja takıyorum telefonu zaten %30 görünce ve hızlı şarjı da kapattım. Magsafe kılıf aldım temu'dan, bir de magsafe powerbank alacağım 5000 lik olsa yeter gün içinde %80'e çıkartsın diye. Mis gibi geçinir gideriz.

• Tesla Nikola kullanıcısına yanıt
    One UI 5.1 ve Android 13 yazıyor hocam. Ondan sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    S10e zamanı halledememiştin hocam İyi yapmışsın Hayırlı olsun
    Ben de ikinci el 23 Ultra aldım aldığım gibi servise gittim Garanti'nin bitmesine 15 gün kadar vardı pil döngüsü 300 civarı çıktı fakat demediler bir şey değiştirdiler
    Bu arada aldığım cihazda Android 13 5.1 sürümü yüklüydü eski sahibi yine forumdan bir arkadaştı hiç güncellememiş bir süre öyle kullandım sonra dayanamayıp güncelledim😂

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir veri siliniyor mu? Sıfırlamadan verdin değil mi hocam?

• s23 serisi resmi olarak betaya dahil edildi.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]sammobile
    One UI 7 beta program announced for more Galaxy devices!
    https://www.sammobile.com/news/one-ui-7-beta-program-expand-more-devices-date
  • kozgel K kullanıcısına yanıt

S23 Serisi ne kadar daha güncelleme alır hocam_?

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

android 17 ile os güncellemesi sona erecek. 2027ye kadar ise güvenlik güncellemesi alacak.

• Kaldı 2 sene :)

• El-Turko_67 kullanıcısına yanıt

Hepsiburada takas desteğinde 20-25 bin lira veriyor, bunu verip ne alabiliriz sizce mantık çerçevesinde _?

Düz S23 256 GB modele geçen hafta 30 veriyordu şimdi 25'e düşürmüşler. S25 serisi düşmeye başladı. Tahminim yazın yine hediye çeki verecekler daha da uyguna geçeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEagles_1903 -- 5 Mart 2025; 10:17:21 >
  • DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt

s25+ Modeli geçilebilir gibi görülüyor aslında ama dediğiniz gibi biraz daha düşerse iyi olur.

Bana nedense 18 veriyor her şeyi tam yapmama rağmen

• El-Turko_67 kullanıcısına yanıt

cihaza göre değişiyor heralde, iphone ile denedim 29 verdi.

• 
Sayfa: önceki 20382039204020412042
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.