Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2013. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sMug Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
40.259
Cevap
723
Favori
2.479.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben herhangi bir sorun yaşamadım. İlk taktığımda silikonsuz olduğundan sanki çıkacakmış gibi bir hissiyat vardı. Bir kaç kullanım sonrasında bu hissiyat kalmadı. Kulağa oturuyor. Rahat. Ben memnunum. Ama keşke silikonlu olsaydı. Buds 3 pro da çok pahalı, o kadar fiyata ben çıkamadım. Çıkabilen alsın ama yine buds 3 de iş görüyor.
  • Bence buds 3 pro al hocam ben silikonsuz aldım diye pişmanım
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    valla bende silikonsuz diye alacağım. daha rahat geliyor
  • Baldbani kullanıcısına yanıt

Silikonsuz daha rahat evet ama ses doygunluğu düşüyor ve ancnin de etkisi azalıyor bence. Ama rahat edemedikten sonra manası kalmayabilir. Ben de silikonsuz tercih edemiyorum biraz rahatsızlık yaratsa da..

• weneorn kullanıcısına yanıt
    haklısınız. silikonlu ile müzik dinlemek çok keyifli ve genelde de öyle dinlerim ama son zamanlarda biraz rahatsız ettiğini farkettim ve geçiş yapmayı düşündüm
  • X7 serisi cikmis fiyatlar efsane mi.com da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 9 Ocak 2025; 18:21:31 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Disaridan silikon alinmiyor mu ? Vardir elbet ?

Ya da Buds 3 Pro ile ayniysa olculeri vardir silikon..Satin alinabilir olmasi lazim..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle bir olanak yok malesef. Buds 3 ün silikon takılabilir ucu yok. Bu sebepten takılamaz. Buds 3 ü zaten herkes sırf silikonsuz olması sebebiyle tercih etmiş. Silikonlu olan model istiyorsanız proya yöneleceksiniz. Yapacak bir şey yok.
  • churchil C kullanıcısına yanıt
    Evet fiyatlar fena değil gerçekten. Bu arada pil kapasitesini 6000 hatta 7000 mAh gibi değerlere çikaran çinli şirketleri kutluyorum. Samsung yerinde saysın her sene 5000 mAh pil ile.
  • churchil C kullanıcısına yanıt
    beğendim samsung un kendi fe serisinden bile daha iyi
  • 256gb s23 almak istiyorum, sizce s25 in çıkmasını beklemeli miyim? Fiyat düşer mi?

a101de 31.200tl fiyatlı satış vardı bitmiş. Şu an mahallede bir telefoncuda kapalı kutu var 31.500 diyor karta tek çekim

• conqierors kullanıcısına yanıt
    Bence bekle s25 i. Ayrıca şunu da unutmamak lazım S23 2 nci seneye giriyor artık. Bunları çok sorun etmem diyorsan bilemem. Ama bence bu zamanda S25 i beklememek hata olur.
  • conqierors kullanıcısına yanıt

Bu noktada meblağ önemli. Bütçeniz varsa elbette S25'i beklemek daha mantıklı. S23 piyasaya çıkalı iki yıl olacak, yani yakında zamanda üretimini de durdururlar.

Ama S23, son yılların en iyi Android telefonuydu, çok beğenildi, çok sattı. Mesela S24 o satış seviyesine ulaşamadı.

S23 hâlâ çok iyi telefon, 2027'ye kadar Android güncellemesi, 2028 yılına kadar güvenlik güncellemesi alacak. S23 alırsanız da üzülmezsiniz. Sonuçta S23 ile S25 arasında dağlar kadar fark olmayacak.

Ama bütçe imkan veriyorsa S25 almak daha iyi tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 10 Ocak 2025; 2:6:32 >

Tasarimini gormedigim icin kotu olmus bence..Yani Silikon demek kulak ayari demek..Herkese uymayabilir acikcasi..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Evet ben de öyle düşünüyorum ama silikondan rahatsız olan da var. Hatta silikonsuz daha iyi diyorlar. Bana kalırsa silikonlu olması önemli. Ben çok incelemeden sipariş vermiş bulundum ilk çıktığında. Buds 2 den geçtim. Buds 3 de aynıdır dedim. Meğer silikonlu olanı pro ya koymuşlar bu sefer. Şuan almak istesem silikonlu olan bir model alırım. Yine öneririm ben memnunum.
  • lodosumtuttu kullanıcısına yanıt
    S23 serisi 2028 e kadar android güncellemesi almayacak. 1 sene atlamışsınız. 2027 e kadar android güncellemesi, 2028 yılına kadar da güvenlik yamalarını alacak. Yani 2 sene android update i kaldı. Bu konu göz önüne alınmalı alınırken. S25 7 yıl güncelleme + qualcomm işlemciyle uzun ömürlü olacak.

Bütçe imkanı varsa S25 almak tabii ki daha mantıklı, birçok avantajı olacak. Ama bütçesi olmayan da S23 alırsa üzülmez, güvenlik güncelleme süresi bitene kadar yani 2028'e kadar gayet memnun eder.

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt
    S23 zaten hiçbir türlü üzmez. Benim burda söylemek istediğim 30k paraya 2 sene geçmiş bir cihaz almaktansa 40-50k verip güncel bir cihaz almak daha mantıklı. Ben burada tabi ki S23 ü kötülemiyorum. Kendim S23+ kullanıyorum. S24+ da sahibiyim. Ama güncel olanı almak her zaman daha iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.