Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2012. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.259
Cevap
723
Favori
2.479.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Madem beklediniz bu kadar, ben olsam 7 gelince ona temiz kurulum ile geçerdim..

• nikflatron N kullanıcısına yanıt

Yaklaşık olarak sizin şartlarınıza yakın kullanıyorum, Yaklaşık 19 aydır eksiksiz tüm güncellemeleri yapıyorum,

Pil konusunda sıkıntı yaşamadım. ( Çift Hat aktif ) daha doğrusu lanet olsun bu pile demedim.

Bol fotoğraf ve Video çektiğimde bazen günü çıkarmıyordu ama genelde hep %30 ile eve dönüp akşam takıyorum.

Yorumum kişiseldir, güncellemelerde bazı uygulamalar ve işlemler içinde Optimizasyon oluyor, dolayısı ile arada bir yapmakta fayda olduğunu düşünüyorum.

Kamera konusuna gelirsek, Yaklaşık 19 Aydır S23 kullanıyorum, ilk aldığımdan beri hem bu konu olsun, hem diğer markaların ve modellerin konuları olsun, şu daha iyi bu daha iyi gibi yorumlar ve eleştiriler mevcut.

Fotoğraf çorba gibidir, kimi tuzlu sever,kimi acılı sever, kimi ılık, kimi kaynar...

Dolayısı ile Sony Aynasız makine de kullanan biri olarak, S23 beni hem şehir, hem doğa fotoğraflarında basçek olarak kurtarıyor...

Daha iyisini araştırma gereği duymadım, ama Video konusunda, özellikle işim gereği canlı konser kayıtlarında, sanırım diğer markaları da deneme şansım oldu bundan iyisi yok şuan için...

• Şu ekran koruyucu kullanan var mı arkadaşlar
    https://www.zoreaksesuar.com/
    Galaxy S23 Parmak İzi Tanıma Özellikli Zore Maxi Slim Temperli Cam Ekran Koruyucu Galaxy S23 Zore
    https://www.zoreaksesuar.com/galaxy-s23-parmak-izi-tanima-ozellikli-zore-maxi-slim-temperli-cam-ekran-koruyucu

• Kameralar arası geçişin yumuşaklığını ne zaman düzgün bir şekilde yapacak acaba samsung? Yani amiral gemisi dediğin cihaz bile şaakk diye geçiyor, araya fade animasyon koyamıyor mu acaba? Sevmiyosan epıla geç kardeşim diyebilirsiniz, ama sadece kamera için cihaz almıyorum kullanılabilirlik özgürlük de benim için önemli, bi kamera ayarı için bile tekrar ayarlara girip menüler arası kaybolmak istemiyorum o yüzden android cephesinde bu mekaniğe önem veren bir marka model var mı öğrenmek istiyorum.

• f0rester kullanıcısına yanıt

Hocam ben Zore'nin temperli camını kendi mağazasında taktırmıştım. Tam olarak bu mu bilmiyorum ama genel hatlarıyla aynıdır diye düşünüyorum. Parmak izi tutuyor. Parmak izi sensörü ise, koruyucu cam üzerine takıldıktan sonra tekrar tanıtırsanız, iyi bir şekilde çalışıyor. Tabi ki orjinal ekrandaki kadar iyi değil bazen tanımadığı da oluyor. Ekran yansıma yapıyor ama rahatsız edecek bir seviyede değil. Ekranı da tam kaplamıyor bilginiz olsun. Camın dokunma hissi vs güzel orjinal ekranına dokunuyor gibi hissediyorsunuz. Birkaç kere düşürdüm telefonu fakat sert zeminlere değil. O Yüzden koruyuculuk olarak bir şey diyemiyorum. Aklınıza takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khimera -- 7 Ocak 2025; 18:52:34 >
  • khimera K kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu aldığımdan beri 2 tane koruyucu taktırdım 2sinden de hiç memnun kalmadım. İlki inanılmaz parma izi tutuyordu sürekli silmekten gına gelmişti, sonra mat taktırdım bu seferde parmak izi tutmuyor ama ekran çamur gibi oldu. Ortasinda bir koruyucu bulamadım ya. Siz koruyucuyu ne zaman taktırmıştınız bu linkteki yeni çıktı da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 7 Ocak 2025; 19:27:53 >
    Ben 100 liraya almıştım çiçeksepetinden 2 sene önce efsane hiçbir şey olmadı ve tek çizik bile yok halen 😅 1000 liralık ekran koruyuculardan daha performanslı çıktı
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt

honor - huawei yazılımı one ui 6.1den çok daha akıcı. oneplus yeni oxygenos 15 ile çok iyi iş yapmış

ama one ui 7 kullanıyorum s24 ile ve çok ciddi farklar var şimdiki 6.1e göre, bekleyip deneyebilirsiniz. tatmin edecektir bence

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    ne güzel 😀

Hocam 3-4 ay oldu. Benim taktırdığım model de parmak izi tutuyor malesef. Aşağıya bırakıyorum gün içinde böyle.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Kılıfın linki var mı hocam?

• qqEagless kullanıcısına yanıt

Hocam onu da Zore mağazadan almıştım. Netteki linkinin bu olduğunu düşünüyorum.

https://www.zoreaksesuar.com/
    Galaxy S23 Kılıf Magsafe Şarj Özellikli Mat Arka Yüzey Zore Sio Kapak Galaxy S23 Zore
    https://www.zoreaksesuar.com/galaxy-s23-kilif-magsafe-sarj-ozellikli-mat-arka-yuzey-zore-sio-kapak

Teşekkürler :)

magsafe özelliği daha doğrusu kılıfın mıknatıs özelliği çalışıyor mu hocam ? Araç tutucularla falan denediniz mi ? zore çok dandik mal üretmez, magsafe aparatlarına yapışıyorsa almayı düşünüyorum. Kablosuz şarjı engellemeyen mıknatıslı araç tutucusu istiyorum da. Samsung kablosuz şarj cihazım var, zırt pırt kılıf çıkartmak istemiyorum. Piyasadaki metal yapıştırılan aparatlar kablosuz şarjı engelliyor  

• samsung galaxy buds 3 pro parasını hak ediyor mu sizce ? İyi bir ANC özelliği olan kulaklık istiyorum LDAC codecli ANC özellikli kulaklığım vardı bozuldu amazona geri yolladım geçen gün. bu sene kulaklık tanıtılmaasını mı beklesem fiyatı düşer mi diye yoksa paraya kıyıp alsam mı bilemedim. namusuz az para değil ya. pro olmayan modeli de silikonlu yapsalar ölürlerdi sanki. leş gibi tasarımla çıkarttılar.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Aynen hocam buds 3 u silikonlu cikarsalar ne vardi airpods gibihic sevmiyorum boyle kulakliklari

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Pro olmayanı aldım pişmanım silikonsuz kulaklık hiç iyi değil ama ses kalitesi çok iyi pro su çok daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

magsafe özelliği daha doğrusu kılıfın mıknatıs özelliği çalışıyor mu hocam ? Araç tutucularla falan denediniz mi ? zore çok dandik mal üretmez, magsafe aparatlarına yapışıyorsa almayı düşünüyorum. Kablosuz şarjı engellemeyen mıknatıslı araç tutucusu istiyorum da. Samsung kablosuz şarj cihazım var, zırt pırt kılıf çıkartmak istemiyorum. Piyasadaki metal yapıştırılan aparatlar kablosuz şarjı engelliyor  

Alırken mağazasında denemiştim ,tutuyor ve çalışıyordu hocam. Ben de olurda ilerde magsafe destekli bir şarj aleti alırsam diye magsafeli almıştım. Magsafe'e bırakınca baya tutunuyordu. Ama çok deneyimleyemediğim için arabada tutar mı bimiyorum, yanlış bilgi vermeyeyim. Kılıftan memnunum ama. Tuş basma hissi çok iyi. Telefonu güzel sarıyor. Kamera koruma çıkıntısı epey bi yüksek. Telefonunuz siyahsa, siyah öneririm bence çok şık duruyor.

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Ben de kullanıyorum buds 3 ü. Bir önceki kulaklığım buds 2 idi. Buds 2 de silikonlu olarak geliyor. Buds 3 serisinde sadece pro ya koymuşlar silikonları. Bunu bilmeden buds 3 ü sipariş vermiştim. Şuanlık alıştım ama dediğiniz gibi silikonlu olması daha iyi. Aslında bu tercih kişiden kişiye göre değişir. Kimisi de aksine silikonlu olarak hiç kullanamıyorum diyor. Alan kişilerin yorumlarını incelediğimde özellikle silikonsuz olmasından kaynaklı aldıklarını yazmışlardı, şaşırmıştım.
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    kulakta duruşu nasıl? rahat mı?
  • 
Sayfa: önceki 20092010201120122013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.