Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aggle78 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.311
Cevap
627
Favori
2.930.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
156 oy
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş

arkadaslar bir de tamperli cam, film vs. gibi bir suru modeller var acikcasi aklimi karistiran, ne gibi koruyucular kullandiginizi paylasabilirseniz sevinirim.

Steam,PSN,Origin:Zuzip_TR
  • bende de s23 256gb. ekran süresi maksimum 5 saat. ama toplamda 2 günü çıkarıyor ortalama kullanımda

Aslında ekran süresi tek başına pek birşey ifade etmiyor.

Nasıl,nerede, ne şekilde kullanıldığı ve bekleme süresi ile anlamlı oluyor.

Yoksa açıp 6 saat aralıksız film seyredip verdiği süre ile, 36-48 saat bekleme, telefon görüşmesi, oyun veya web gezintisi farklı oluyor.

Ben bazen 3 saat ekran süresi alıyorum, bazen 6.5 saat Mobil veri ile. 3 saat sürede 1 Gün 10 saat bekleme yapmış ama 7 saat süresinde ise 15-16 saat bekleme yapmış cihaz ayrı olarak.

Pil konusunda çok daha verimli cihazlar kullanmış biri olarak , s23 beni mutlu etti bu konuda. Yoksa gözünün yaşına bakmam  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben 7 bazen 8 saat ekran süresi alıyorum. aynı model

Aslında göreli bir durum. Ben s23 aldım, kullanamadım. Çok küçük geldi. Şimdi s23+ kullanıyorum. Çok memnunum. S23'ü de eşim kullanıyor. O da çok memnun. Oyun, medya vb kullanımında s23+ daha iyi ama tek el kullanımda da s23 daha iyi. Tercih meselesi artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

13 mini boyutunda şöyle eskiden S3 mini S4 mini kıvamında 23 mini 24 mini gelse harika olur benim için

Temiz 13 mini olan varsa burdan sesleniyorum takas için

S23 13 miniden teknoloji olarak kat ve kat üstün bir cihaz bunu biliyorum ben ufak telefon sevdiğim için Android de de böyle bir seçenek olmadığı için 13 mini istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinPowerTurbo -- 18 Ekim 2023; 18:16:53 >

Huawei P Smart 2018'den geçtim. 2 gündür kullanıyorum.

Face ID, direk cepheden bakmadığım sürece yüzümü çoğu zaman tanımıyor. Telefonu açarken çoğu zaman sorun yaşıyorum. Huawei P Smart çok saçma sapan açılardan bile açıyordu telefonu, aşağı sağ çaprazdan açmaya alışkınım ben.

Face recognition kısmındaki bütün ayarlar esnekte, gözlerin açık olması ayarı da kapalı. Kamera temiz.

Aynı dertten muzdarip birileri var mıdır?

Nasıl yaptınız hocam

Sertifika nedir bilmiyorum.Ama garantiden çıkmıyor knox sayacı değişmiyor.Ayrıca arama görüşme kaydı benim için en önemli kazanım.Birde Endonezya en hızlı güncelleme alan ülke romu.Bu arada orijinal Rom bu root falan değil.Ha garantiden çıksaydı da yapardım.

Herkese Merhaba Ben Coşkun. Herkesin fazlasıyla muzdarip olduğu konulardan bir tanesi olan samsung telefonlarda çağrı görüşme kaydı yani arama kaydı nasıl yapılır diye çok soru soruluyordu.Aslında Samsung telefonlarda yerleşik olan RESMİ bir arama kaydedici mevcut fakat tüm avrupa ülkelerinde ve bizim ülkemizdede bu özellik dahili olarak kapatılmış bir şekilde geliyor.Daha önceden bu konu ile alakalı bir video çekmiştim fakat telefonda yapılması gereken işlemler hem kolay değil hemde uzundu ve telefonumuz sıfırlanmak zorunda kalıyordu.Bu yeni Resmi yöntem ile birlikte sizlerde samsung telefonlarınızda çok kolay ve pratik bir şekilde arama kaydediciyi aktif edebileceksiniz.Yapacağımız bu işlem telefonunuzu sıfırlamayacak verileriniz olduğu gibi kalacak ve telefonunuz garanti dışıda kalmamış olacak.Videomda tüm detaylarıyla adım adım işlemleri anlatıyor olacağım kesinlikle videoyu atlamayın.Bu videoda anlattığım ve uyguladığım tüm işlemlerin sorumluluğu size aittir. Önemli Uyarı:Seçtiğiniz bazı ülkelerin romu ekran kaydedici özelliğini desteklemediği için ekran kaydedici çalışmayabilir. Samsung USB Driver 🌐https://developer.samsung.com/android-usb-driver ✃- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - *SAMSUNG ARAMA KAYDEDİCİYİ DESTEKLEYEN TELEFON MODELLERİ* Samsung Galaxy S23,S23 PLUS,23 ULTRA Arama Kaydedici Samsung Galaxy S22,S22 PLUS,S22 ULTRA Arama Kaydedici Samsung Galaxy A54,A34,A24,A14 Arama Kaydedici Samsung Galaxy S21 Arama Kaydedici Samsung Galaxy S21 PLUS Arama Kaydedici Samsung Galaxy S21 Ultra Arama Kaydedici Samsung Galaxy S21 Fe Arama Kaydedici Samsung Galaxy S20 Fe Arama Kaydedici Samsung Galaxy S20,S20 PLUS,S20 Ultra Arama Kaydedici Samsung Galaxy S10E,S10,S10 Plus Arama Kaydedici Samsung Galaxy S9,S9 Plus Arama Kaydedici Samsung Galaxy Note 10 Lite Arama Kaydedici Samsung Galaxy Note 10,Note 10 Plus Arama Kaydedici Samsung Galaxy Note 20,Note 20 Ultra Arama Kaydedici Samsung Galaxy Note 9 Arama Kaydedici Samsung Galaxy Note 8 Arama Kaydedici Samsung Galaxy A73,A72,A71,A70 Arama Kaydedici Samsung Galaxy M53,M52,M51 Arama Kaydedici Samsung Galaxy M33,M32,M31 Arama Kaydedici Samsung Galaxy F23 Call Recorder Samsung Galaxy A53,A52,A52S,A51,A50 Arama Kaydedici Samsung Galaxy A33,A32,A31,A30 Arama Kaydedici Samsung Galaxy A20,A20S,A21,A22,A21S Arama Kaydedici Samsung Galaxy A10,A10SA11,A12,A13 Arama Kaydedici Telefon modeliniz eğer burada mevcut değilse genede bu anlattığım yöntemi deneyebilirsiniz. ✃- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - *SAMSUNG ANDROİD TELEFONLARDA OTOMATİK ARAMA KAYDEDİCİYİ DESTEKLEYEN ÜLKELER VE KISALTMALARI* Önemli Uyarı:Seçtiğiniz bazı ülkelerin romu ekran kaydedici özelliğini desteklemediği için ekran kaydedici çalışmayabilir. Mısır (EGY) Pakistan (Pak) İsrail (ILO) Bangladeş (BNG) Vietnam (XXV) Laos (LAO) Tunisia (TUN) Endonezya (XID) Hindistan (INS) Nepal (NPL) Sri Lanka (SLK) Tayland (THL) Libya (LYS) ⏰Video zaman çizelgesi 00:00 Giriş 00:24 İşleme başlamadan önce önemli uyarı 01:34 Gerekli programların indirilmesi ve kurulması 02:40 Telefonda yapmamız gereken işlem 03:35 Programın kullanımı ve arama kaydediciyi aktif etme ayarı 05:40 İşlemimiz başarı ile sonuçlandı 06:21 Arama kaydediciyi test etme 08:08 Değerlendirme ✃- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🎥 İlgili Videolar 👉Samsung Galaxy S23 İnceleme ve Bilinmeyen Tüm Detayları | Android'in En İyisimi ? - https://youtu.be/iHiC8P39P0c 👉Xiaomi Redmi Note 12 Pro VS Samsung Galaxy A34 Detaylı Karşılaştırma ! Fiyatları Aynı Farkları Çok ! - https://youtu.be/SOBIOz1ayxA 👉Samsung Galaxy A54 VS Samsung Galaxy S21 FE Detaylı Karşılaştırma!|Satın Almadan Önce Mutlaka İzle! - https://youtu.be/-NPQteSa_IE 👉Samsung Good Lock 2023 - Samsung Telefonunuza Muhteşem Harika Özellikler Katın [KESİNLİKLE DENEYİN] - https://youtu.be/FU9JFnj4_wM 🎥 Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Videolarım 👉Android Telefonda Playstation Oyunları Emülatör İle Nasıl Oynanır ? (God Of War | SONUÇ HARİKA) - https://youtu.be/xjE_bvvp-4M 👉iPhone Ve Android Telefon Yada Tablete Windows 10 İşletim Sistemi Nasıl Kurulur ve Kullanılır ? - https://youtu.be/8KrFAli4tPI ✃- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🚩 Sosyal Medyada Benimle İletişim Kurun –––––––––––––––––––––––––––––– Instagram ► https://www.instagram.com/coskunaksoytr E-Mail ► coskunaksoytr@gmail.com –––––––––––––––––––––––––––––– Kanalıma Abone Olmayı ve Videoyu Beğenmeyi unutmayın ! #samsungaramakaydedici#samsungçağrıkaydedici#samsunggörüşmekaydı
    https://www.youtube.com/watch?si=SzgyAYL54ZZUYRgp&v=W9248U3Qd08&feature=youtu.be

Fenerbahçe S.K
  • Arkadaşım s23 yurtdışı server kayıtlı alacak alıp sorun yaşayan oldu mu aranızdan?

Smart switch uygulaması ile hocam WhatsApp görüşmeleri smsler notlar aklınıza ne geliyorsa her şey otomatik aktarılabiliyor.

Hocam ama notlar aktarılmıyor diye biliyorum

https://www.samsung.com/sg/support/apps-services/will-my-messenger-data-transfer-with-smart-switch/

Transmission of WhatsApp chats is not supported on Android devices through Smart Switch. 

Ancak WhatsApp'ın ayarlar menüsünde Sohbet Aktarma özelliği var birkaç aydır. Arkadaşlar Android cihazlar arası aktarma için onu kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ekim 2023; 19:46:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.