|
S26 aldım direkt 😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
|
S26 aldım direkt 😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yazın kullanmak işkence olacak artık herhalde. En ufak güneş gördüğü anda ısınıyor telefon. Dün video çekeyim dedim antik yapılar geziyordum frig vadisinde. Sürekli takıla takıla video çekti zaten telefon ısınınca kendisi de takılıyor menüler falan. İşlem yapmak imkansız hala geliyor işlemci hızını kestiği için. Acaba termal macun falan vs bunlar mı eskidi ondan mııı yoksa artık telefon yazın kullanılmaz hale mi geldi günelleme aldıkça bilemiyorum ama çok canımı sıktı bu olay. Video benim için önemliydi. Sanırım telefonu değiştirmek yerine dji pocket falan alacağım. Yeni çok iyi bir gimbal almıştım onu bile kullanamıyorum telefonun bu saçma sapan ısınması yüzünden, takıla takıla kaydediyor videoyu. Bulutlu havada iyi ama biraz güneş olsun, güneş enerjili su paneli gibi emdikçe emiyor ısıyı anında ısınıyor. Az önce balkonda kahve içerken biraz güneş vurmuş ekrana cayır cayır yandı telefon :D Bugün baya boş zamanım var bir format atayım bakayım. Bu da çare olmazsa, önce şu sadece 3 kere kullanabildiğim gimbal'ı satacağım sonra da yurt dışına giden eş dosta dji siparişi |
AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
kapattım hocam onunla biraz fark etti geçenlerde ama yine de ısınıyor. Format attım ama format atan kafama sıçayım. Güvenli olsun diye geçiş anahtarı yaptık ama hiç bir boka yaramıyor. Kendi telefonumda kendi hesabımla oturum açamıyorum şu an. Telefon numaralarına kod gönderme çalışmıyor, uygulamadan kod alın diyor, telefonda uygulama yok zaten authent. uygulamasından nasıl kod alacam geri zekalı google. Tek seferlik kod diye bir sayfa açın tarayıcıdan diyor. Pc den açıyorsun onda da ne pc de ne telde geçiş anahtarı var başarısız olkuyor haliyle. Karekod okutturuyor bana, lan format atmışım format tlefon açılmamış daha. dur bakayım hesap bilgilerini girmeden açılıyorsa sistem öyle açıp bir de öyle deneyeyim ne olacak. Geçiş anahtarı sistemi kullandığım güne lanet olsun ya şimdi de samsung acc girmeden oturum açamazsınız diyor, ulan onu ben google ile açıyordum şifresi yoktu ki. 3 senedir format atmamakta nasıl da haklıymışım ya. bir daha hayatta format falan atmam aman kalsın. Bir ton angarya iş. Güya SSD ye yedek aldık bütün ayarları sistemi falan. Hiç bir boka yaramıyor. Galeriyi zaten ben kendim usb kablosuyla da yedeklerdim ne bok anladım ben bu kadar uğraşacaksam ilk girişte. Yanımda pc olmasa boku yedim yemin ederim. Yeni telefon falan almış olsam başka bir yerde sıçtık vallahi. cebimizde şifreleri yazıp dolaşmak lazım gerçekten. Teknolojinin hazır girişlerine çok da alışmamak lazım tamamen patlıyorsun tek cihaza kalınca. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 31 Mayıs 2026; 15:35:2 > |
|
One UI 8.5 50mp fotoğraf çekiminde problem yaşayan var mı? Bende fotoğraf çekimi sonrası sürekli fotoğraf işleniyor bildirimi çıkıyor ve bitmiyor. Ayrıca 8.5 güncellemesi sonrası bazen uygulama açılış ve çıkışlarda hafif takılma oluyor. Onun haricinde güncelleme sorunsuz görünüyor. |
| _____________________________ |