|
Hocam aynen bende s23 e geçtim ama bul ve notlar ile parolalarım için yanında yurtdışı sim takmadan bir iphone 12 mini kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Hocam aynen bende s23 e geçtim ama bul ve notlar ile parolalarım için yanında yurtdışı sim takmadan bir iphone 12 mini kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynen öyle hocam. Sonuca baktığında hepsi güzel telefon birbirinden absürt farkları yok. Bir iş insanı, yazılım ya da apple ekosisteminde olan bir insan için iphone nimet ama dediğiniz gibi halkımızın çoğu zaten giriş seviye telefon kullanıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
selamlar arkadaslar, ben de s23 alarak araniza katildim, onceden s10 kullaniyordum. telefondan telefona aktarim cok kolay oldu ancak, s10 kutusundan ekran koruyucusu ile cikmisti ve aldigimdan beri de ayni koruyucuyu sorunsuz kullandim. fakat s23'un kendi ekran koruyucusu yok maalesef ki, ekranda siyah renkli yapiskanli bir koruyucu vardi ve onu cikardim. parmak okuyucu sensoru engellemeyen ve yapistirinca kenarlari keskin olmayan koruyucu onerilerinize acigim. telefonu kilifsiz kullanmayi planliyorum s10 gibi cunku dizayni ve boyutu hosuma gidiyor ama ekranin zarar gormesini istemem. |
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 18 Ekim 2023; 12:30:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şuan s21 fe kullanıyorum. Kameradan pek memnun değilim açıkçası. S23 veya S23 fe düşünüyorum. s23 boyut olarak bana küçük geliyor ve pahalı. S23 fe acaba ısınıyor mu, genel performansı nasıl? S23 kullananlar tavsiye eder mi? Yardımcı olacak hocam var mıdır? |
|
Evet hocam aslında cihazımda yetiyor ama kamerası pekte iyi değil ve bataryası da 5 saat civarı ekran süresi veriyor. O konularda memnun değilim. Kamerası iyi olan güncelleme alacak bir cihaza geçiş yapmak istedim. Bir de benim cihaz yurtdışı olunca kapanır ve diye riske atmak istemedim. Sizce 8 gb ram geleceğe dönük olarak yeterli olur mu acaba hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Büyük Ekrandan Geçtim ( Realme GT2 Pro ) Mi9t'den sonra küçük ekran pek çıkmadı. S21,S21Fe de kullandım ama Daha küçük ekran isteğim vardı hep zaten. Büyük ekran rahatsızlık yaratmayan kişiler için küçük gelebilir ama bir IP Mini gibi değil. Ben neden küçük ekran aldım demedim. Ama büyük cihazların ebatlarıda bana asla hitap etmedi ( Çaresizlikten 2 yıl kadar kullandık o da ayrı konu) ,Söylemlerinizi ve endişelerinizi de dikkat alırsam S23+ daha uygun size. S23 ise çok konforlu ve harika bir ergonomiye sahip. Tek elle kullanıma hasret kalanlar zaten bu yönde tercihte bulunuyor. S23+ ile aralarındaki fark çok yüksek, Pil ve Ebat farkını düşünürsek anlamsız bir fark. S23 Pili yabana da atılmasın. 120Hz ile 5-6 saat ekran süresini yaklaşık 24 saat beklemede alabilirsiniz. Bekleme azalırsa ekran süresi de biraz artar. Ben 60Hz kullanıyorum cihazı, 40-45 saat beklemede Çift Hat aktif, BT hep senk. şekilde 6-7 saat Ekran süresi alıyorum ki bu ebatta bir Pil için harika değerler.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Pilden yana şikayetiniz yok ise s21FE ile devam edin. Çünkü 23Fe 21FE'den kalitesiz donanım olarak. Belki S23 paklar sizi ( Kamera olarak Uçurum fark yok hatta bazı konularsa 21Fe daha iyi ) Ayrıca 20fe ,21,21Fe Kullandım, Şuan 23 Kullanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|