Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emre2327 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45.309
Cevap
627
Favori
2.930.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
156 oy
Giriş

Hocam aynen bende s23 e geçtim ama bul ve notlar ile parolalarım için yanında yurtdışı sim takmadan bir iphone 12 mini kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle hocam. Sonuca baktığında hepsi güzel telefon birbirinden absürt farkları yok. Bir iş insanı, yazılım ya da apple ekosisteminde olan bir insan için iphone nimet ama dediğiniz gibi halkımızın çoğu zaten giriş seviye telefon kullanıyor.

• selamlar arkadaslar, ben de s23 alarak araniza katildim, onceden s10 kullaniyordum. telefondan telefona aktarim cok kolay oldu ancak, s10 kutusundan ekran koruyucusu ile cikmisti ve aldigimdan beri de ayni koruyucuyu sorunsuz kullandim. fakat s23'un kendi ekran koruyucusu yok maalesef ki, ekranda siyah renkli yapiskanli bir koruyucu vardi ve onu cikardim.

parmak okuyucu sensoru engellemeyen ve yapistirinca kenarlari keskin olmayan koruyucu onerilerinize acigim. telefonu kilifsiz kullanmayi planliyorum s10 gibi cunku dizayni ve boyutu hosuma gidiyor ama ekranin zarar gormesini istemem.

Steam,PSN,Origin:Zuzip_TR
  • epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt

Notlar aynı şekil aktarılıyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istedim. Aklımda bir süredir s23 ultra var yd olarak alacaktım ama bu son imei muhabbetlerinden sonra kararsız kaldım. Malum server kayıt pahalı ve ileride imei ile cihaz bilgisi eşleştirme yapacaklarına dair söylemler var. Öyle olursa zaten yd cihazlar biter diye şimdilik vazgeçtim almaktan.

Aklımda s23+ ve s23 var yurtiçi olarak. Şu an kullandığım cihaz oneplus 8t 12/256 versiyonu. Malum 6.55 inç ekran var. Düz s23 bütçeme daha uygun ama ekran 6.1 olunca kararsız kaldım. S23+ ile s23 arasında da 8 bin tl gibi bir fark var. Daha önce büyük ekran kullanıp s23 e geçen var mı? Deneyimleri nasıl? Genelde video izlerim ve forumlarda dolaşırım. Sizce 8 bin fark verip s23+ mı almalıyım? Aradaki tek fark ekran boyutu sanırım. Kamera performansları aynıdır diye düşünüyorum. Alınca da 3-4 yıl kullanmak istiyorum açıkçası. 8 gb ram olması ileride sorun yaratır mı gibi şeyler de var aklımda. Sizce s23 mü almalıyım yoksa farkını ödeyip s23+ mı? Yoksa imei konusunda sıkıntı olmaz cihaz bilgisi eşleştirme olmaz derseniz tekrar yd s23 ultraya da dönebilirim.

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız ve önerileriniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 18 Ekim 2023; 12:30:2 >

• gs01 kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız cihaz günün şartlarında oldukça iyi hala.

S23 ile S23+ ve S23 Ultra ile performans anlamında fark yok

ultranın ekran büyük kamera bir tık iyi batarya büyük

Plus modeli sadece ekran büyük batarya büyük

Yd cihaz tavsiye etmem

Düz S23 yeterli olacaktır ancak ben olsam S25 i falan beklerim herhalde 2 sene daha kullanılır o telefon

• Şuan s21 fe kullanıyorum. Kameradan pek memnun değilim açıkçası. ​S23 veya S23 fe düşünüyorum. s23 boyut olarak bana küçük geliyor ve pahalı. S23 fe acaba ısınıyor mu, genel performansı nasıl? S23 kullananlar tavsiye eder mi? Yardımcı olacak hocam var mıdır?

2023 yılında asla ve asla o şekilde ekran çerçevesine sahip bir telefonu alıp kendinize hakaret etmeyin. Gidin s22 alın telefon kullandım dersiniz. S23 fe ciddi ciddi alıp kullanan varsa sabah bülteninde bir röportaja çağırılabilir. Derdini dinlemek isterim..

Evet hocam aslında cihazımda yetiyor ama kamerası pekte iyi değil ve bataryası da 5 saat civarı ekran süresi veriyor. O konularda memnun değilim. Kamerası iyi olan güncelleme alacak bir cihaza geçiş yapmak istedim. Bir de benim cihaz yurtdışı olunca kapanır ve diye riske atmak istemedim.

Sizce 8 gb ram geleceğe dönük olarak yeterli olur mu acaba hocam?

8 GB ram yeterli

en az 4 yıl anasürüm android güncellemesi alacak Kasım'da a14 alıyor a17 de alır

5 sene kafa rahat güncel bir telefon istiyorsanız

iPhone 14 - 15 veya S23 şuan stabil sorunsuz uzun süre güncelleme alacak kamera işlemci gücü her anlamda iyi cihazlar

Ultra kısmına gitmiyorum 6.1 den büyük cihazlar bana tablet gibi geliyor

Merhaba nereden indirdiniz samfirm de yok ?

Büyük Ekrandan Geçtim ( Realme GT2 Pro ) Mi9t'den sonra küçük ekran pek çıkmadı.

S21,S21Fe de kullandım ama Daha küçük ekran isteğim vardı hep zaten.

Büyük ekran rahatsızlık yaratmayan kişiler için küçük gelebilir ama bir IP Mini gibi değil.

Ben neden küçük ekran aldım demedim. Ama büyük cihazların ebatlarıda bana asla hitap etmedi ( Çaresizlikten 2 yıl kadar kullandık o da ayrı konu)

,Söylemlerinizi ve endişelerinizi de dikkat alırsam S23+ daha uygun size. S23 ise çok konforlu ve harika bir ergonomiye sahip. Tek elle kullanıma hasret kalanlar zaten bu yönde tercihte bulunuyor.

S23+ ile aralarındaki fark çok yüksek, Pil ve Ebat farkını düşünürsek anlamsız bir fark. S23 Pili yabana da atılmasın. 120Hz ile 5-6 saat ekran süresini yaklaşık 24 saat beklemede alabilirsiniz. Bekleme azalırsa ekran süresi de biraz artar.

Ben 60Hz kullanıyorum cihazı, 40-45 saat beklemede Çift Hat aktif, BT hep senk. şekilde 6-7 saat Ekran süresi alıyorum ki bu ebatta bir Pil için harika değerler..

• TekilBey kullanıcısına yanıt

Pilden yana şikayetiniz yok ise s21FE ile devam edin.

Çünkü 23Fe 21FE'den kalitesiz donanım olarak.

Belki S23 paklar sizi ( Kamera olarak Uçurum fark yok hatta bazı konularsa 21Fe daha iyi )

Ayrıca 20fe ,21,21Fe Kullandım,

Şuan 23 Kullanıyorum  

https://daraaksesuar.com/urun/samsung-galaxy-s23-zebana-standli-aura-magsafe-silikon-kilif-renk-siyah

Arkadaşlar linkteki kılıftan kullanan var mı acaba? Varsa fotoğraflarını atabilir mi?

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    S23’ün ekran süresi 6-7 saat ortalama olarak. O 4-5 saat ekran süresi önceki modellere ait olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.