Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (412. sayfa)
-
-
Hocam bi rehber var mı bugün oturup tayvan romu kurayım
-
pil ayarlarından güç tasarrufu acilmiş.
-
Pil ayarları altında -Gelişmiş İşleme- modu aktif durumda.
-
Çok teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: Lomax.Pil ayarları altında -Gelişmiş İşleme- modu aktif durumda.
-
-
Temiz durumda Spigen kılıf düşünen olursa.
-
Kırk yılın başı lazım oldu bakayım dedim e-Sim yokmuş. S21'de, S22'de, S23 FE ve sonrasında var ama nedense alacağımı bilirmiş gibi S21 FE'ye koymamış adamlar. Acayip sinir bozucu bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 29 Temmuz 2024; 7:41:4 > -
Adı üstünde fe cihaz bunlar. Bir yerlerden kisacaklar ki daha düşük fiyata satsinlar. Kısılmamış hali s21 zaten. -
Hocam bu kısma değil ki bu tırpanlama olmuş resmen. Mesela 12GB RAM değil de 8GB RAM koyarsın anlarım. Veya Exynos 2400 yerine 2200 koyarsın ya da ne bileyim adaptif 120Hz yerine sabit 120Hz yaparsın onu da anlarım ama bu temel bir ihtiyaç bunun ikamesi yok. Yani varsa var, yoksa yok. Bu kararı Samsung tarafında hangi gerizekalı verdi acaba? Tepki gelince 23 FE'ye eklemişler ama bu model bu özellikten mahrum kalmış. A55'e ekledikleri özelliği hangi akla hizmet sırf FE yapacağız diye bu modelden esirgediler anlamak mümkün değil. Allah akıl, fikir versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 30 Temmuz 2024; 7:0:1 > -
Arkadaşlar herkese günaydın,üç hafta önce yetkili serviste cihazımın ana kartı değişti,işlem öncesi mobil veride 7-8 Ekran süresi alıyordum(geçmiş sayfalarda rkran görüntüsü var) anakart değiştiğinden beri bu süre mobil veride 5 saati geçmemeye başladı, yine bir örnek vermem gerekirse daha önce video seyrederken 1 saat 20 dakikada yüzde 10 şarz tüketirken ,şimdi aynı koşullarda 1 saatte yüzde 10 şarz tüketiyor,bunun sebebini bilen varmı acaba. -
Temmuz 2024 güvenlik güncellemesi geldi. -
Değişiklik var mı? Mobil bağlantı ayarlarında.
-
2021 kasım. Geçen ay içinde çektiğim tüm fotoğraflara baktım, bozulma vs bulunmamakta. Exynos.
İlginç bir durum. Başka yaşayan kamerada yok gibi.
-
-
Aekadaşşar merhaba. Dex üzerinden kablosuz bağlanamıyorum tv ye.
Samsung q60r televizyonum. 2019 model. Dex 2019 ve üstü tv destekliyor diyor. Ama benim tv yi görmüyor. Var mı bir çaresi acaba -
Bağlantı seçeneklerinden screen mirroringe gelip deneyin TV de. -
Arkadaşlar kablosuz şarj baya uzun sürüyor sizde de öyle mi? Tahmini ne kadar sürüyor? Samsung tekli kablosuz şarj cihazı satın aldım, 1 saat 40 dakika yazıyor 4 saat civarında sürüyor. -
-
Hocam bu kablosuz şarj olayı sanırım stabil değil. Samsung aldım 15 w sanırım değerler aynı. Malesef iade ettim. Kablolu 1 saat 10 dakika kablosuz 4 5 saat.. Şaka gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X