Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.881
Cevap
103
Favori
830.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam chrome ve face devre dışı diğer uygulamalarda uykuda kullanıyorum başka herhangi bir ayar yapmadim.
    Yalnız dbt csc sindeyim nisan güncellemesi yüklü bunun etkisi var mı bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berkæn kullanıcısına yanıt
    A.selam teşekkür ederim sağolun
    Pubg Brawl Stars Shadow Fight 3 ıvır zıvır oyunlar
    Ve tüm telefon hatta PC yi bile acayip ısındıran Genshin Impact oynadım telefonda
    Ben rahatsız edici ısınma sorunu görmedim ısınma bence sorun değil telefonda ama şarjı kötü bence oyun performansında
    Ama normal sosyal medya video kullanımı konuşma olarak rahat tam 24 saatte 1 şarj ediyorum oyun oynarsam günü kurtarıyor

• İnternetteki yorumlari okuyunca isinma problemi var mi diye tereddutum olmustu. Anladigim kadariyla guncellemelerle toparlamislar bu durumu.

Benim icin telefonun şarjinin 1 gunu tamamlamasi veya en azindan akşami gormesi kafi zaten.

Birde PUBG veya Wild Rift gibi oyunlarda can sıkacak kadar isinmamasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

İnternetteki yorumlari okuyunca isinma problemi var mi diye tereddutum olmustu. Anladigim kadariyla guncellemelerle toparlamislar bu durumu.

Benim icin telefonun şarjinin 1 gunu tamamlamasi veya en azindan akşami gormesi kafi zaten.

Birde PUBG veya Wild Rift gibi oyunlarda can sıkacak kadar isinmamasi

Alma kardeşim alma üzülürsün paran gider s20 ısınan ve batarya olarak çok kötü bir cihaz benimde vardı üzülerek sattım içimde ukte kaldı. Yok hacı abi ben illa alıcam diyorsan amazondan al hiç değilse mennun kalmazsan iade edersin. Bütçen yeterse s20 plus al bir tık ondan iyidir en azından , s20 cidden acayip ısınan cihazdı hele benım gibi kılıfsız kullananlar daha iyi hisseder.

• Telefonun hakkını neden bu kadar yiyorsunuz anlamıyorum ya .yahu hepimizin elindeki telefon aynı değil mi ?.benim telefonum hiç ısınmıyor.tamam exynos işlemci kötü bir işlemci ama 6000-7000 liraya bu donanımda telefon alıyorsunuz.abi tamam bende samsung'u sevmiyorum ama taş gibi cihaz bunun muadilinde apple ürün almak istesen 10-11 bin bayılmak zorundasın.nerdeyse yarı fiyatına alıyorsunuz sizce böyle bir telefonu bu kadar gömmek fazla acımasızca değil mi ?

Hayır yani telefon almadan önce bu foruma bakmış olsam ve böyle bir yorum yüzünden s20 serisi almamış olsam gerçekten üzülürdüm.bunu da hesaba katın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekersem Sekersin -- 25 Nisan 2021; 22:37:35 >
  • Sekersem Sekersin S kullanıcısına yanıt

Samsung cihaz almak biraz kumar gibi, aldıktan sonra ne çıkacağı pek belli olmuyor. Konuda cihazı ısınmayan ve pil problemi yaşamayanlar olarak azınlıktayız ama kesinlikle S20 serisi alınmaz diyemeyiz. Exynos günlük kullanım için iyi fakat sürekli oyun oynayan için dezavantaj.

• Ben oyun oynamadığım için ısınmalar çok hafif oluyor kılıfla kullandıgımda hissetmiyorum bile.oyun oynarkende ısınsın bi zahmet zaten tüm telefonlar ısınıyor.bence bu ısınma meselesinin suyu çıktı..ısınmamasına rağmen öğrenmişler ısınıyor kelimesini sürekli aynı şeyi tekrarlıyorlar.exynos en fazla 2-3 derece daha ısınıyordur o kadar.verdiğimiz paralarda belli yani.exynos yerine snapdragon olsa s20 nin fiyatı 5800 e kadar düşermiydi ? hiç sanmıyorum.tamam exynos kötü bir işlemci ama adamlar maliyeti düşürmek için böyle güzel donanımlı bir telefonu düşük fiyattan satıyorlar.snapdragon 8.. olsa ürünün fiyatı 9-10 bin olurdu.hangimiz bu telefonu alırdık ki o zaman ? Bence birine alma paran çöpe gider demek çok acımasızca bir eleştiri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekersem Sekersin -- 25 Nisan 2021; 22:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekersem Sekersin

Telefonun hakkını neden bu kadar yiyorsunuz anlamıyorum ya .yahu hepimizin elindeki telefon aynı değil mi ?.benim telefonum hiç ısınmıyor.tamam exynos işlemci kötü bir işlemci ama 6000-7000 liraya bu donanımda telefon alıyorsunuz.abi tamam bende samsung'u sevmiyorum ama taş gibi cihaz bunun muadilinde apple ürün almak istesen 10-11 bin bayılmak zorundasın.nerdeyse yarı fiyatına alıyorsunuz sizce böyle bir telefonu bu kadar gömmek fazla acımasızca değil mi ?

Hayır yani telefon almadan önce bu foruma bakmış olsam ve böyle bir yorum yüzünden s20 serisi almamış olsam gerçekten üzülürdüm.bunu da hesaba katın lütfen

Vallaha kullandığım hiç bir markaya tapmam , bu telefonun işlemcisi ve bataryası gömülücek durumda kaldı ki diğer özelliklerini beğendiğimi daha önceleri çok dile getirdim s20 den mi 10 t proya geçtim onu da iade ettim sensör ve yazılım kusurları yüzünden şuan htc one m8 kullanıyorum, 6-7 bin bandında şuan alınıcak telefon android piyasasında yoktur benim gözümde olanlarda bir sürü sorunu var. S20 de benim en çok şikayet ettiğim süreç batarya işlemci ve ısınmadır, ve bir daha da exynos işlemcili telefon hayatta almam, 6-7 bin tl kolay kazanılan bir para değil bu yüzden insanlar alırken her yönden ortalamanın üstünde telefon olmasını temenni ediyor, ama samsung s20 batarya işlemci ve ısınma konusunda ortalamanın altında bir performans sunuyor , diğer özelliklerine lafım yok kesinlikle hatta işlemci ve batarya iyi olsaymış bu telefon mükemmel ötesi bir telefon olabilirmiş çünkü hoparlör ve ekran yazılım olarak gayet güzel telefon.

Ben burada yaşadığım tecrübeleri paylaşıyorum insanlara bir telefon 2-3 saat ekran süresi vermesi gezinirken bile ısınması trajikomik bir durum tabi her firmanın ürettiği bir telefonun kusura var eyvallah ama bu kusurdan da öte bir sorun daha ilk senesinde 2-3 saat ekran bir cihaz ilerleyen senelerde ne olur bilemiyorum burada 6 saat ekran süresi alan insanlara lafım yoktur kendi kullanım tarzları saygı duyuyorum ama ben bu telefonda ısınma ve batarya konusunda çok çektim ki şuna dikkat çekmek isterim telefonu ben kılıfsız kullanmayı severim ısınma var ısınma var. Taş gibi cihaz söyleminize katılmıyorum maalesef. Apple zaten hiç haz etmem isterse 5 k ya versin.

Evet son cümlenize katılıyorum, o kadar yermek de doğru değil. Bu boyutlarda ve bu kalitede amiral gemisi cihaz kalmadı pek.

• Önümüzde ki ay s20 fe snapdragonlu modelinin çıkması bekleniyor biraz daha bekleyip onu almanızı tavsiye ederim.en azından kafanız rahat olmuş olur.

Bende S20 alıp kullandım bir kaç ay önce. Eski mesajlarıma bakabilirsiniz. Almadan konuya yazdım. %70 alma dedi. Isınıyor şu bu dedi. Hatta özelden mesaj atanlar oldu. “Hocam alma, biz aldık pişmanız alma. Çok ısınıyor şarj 3 saat gitmiyor” tarzında. Dinlemedim aldım. Dedim herhalde iPhone fan boyları yapıyor. Onu bunu herşeyi kapatarak 60hz güç tasarrufu 5-5:30 saat ekran süresi zor aldım. Bir sürü uygulama devre dışı, konum kapalı vs. 120hz cihazı aktif kullanınca 3-3.5 saat ekran süresi veriyordu. Kamera donuyor, bir sürü yazılım sorunu vardı. A11 yeni gelmişti yazılımsal sorunlar şuan düzelmiş olabilir. Cihaz ilk günler ısınmadı sonrası hava 10 derece iken cihaz boşta 35-38 olmaya başladı. Hard reset attım düzelmedi. Bi İnstagram geziyordum cihaz ısınıyordu. Temiz yazılım yüklemesi yaptım düzelmedi. Bir hafta sonra yaklaşık 750 lira gibi zararına sattım cihazı. Elimdeki se2020 ve ip11 varken bu cihazı almıştım. Geri ip11 döndüm. Keşke alma diyen %70i dinleseydim. Objektif olmak lazım. Hak yemek değil ancak maalesef bu cihaz ısınıyor ve şarj problemi var. Cihazın çok iyi yanları da var. Detaylı her şeyi yazmıştım.

• İphone 11 de de ısınma sorunu var diyorlar.çok sinir bozucu bir durum olan wifi sorunu varmış.her telefonun böyle küçük kusurları olur malesef :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekersem Sekersin -- 25 Nisan 2021; 23:33:35 >
    Küçük mü? Kronik exynos klasiği. Çoğu samsungda aynı problem var. Isınıyor. Snapdragon olsa şu cihazlarda iphone vs adı geçmez yanında ama gel gör ki senelerdir aynı verimsiz işlemciyi allayıp pullayıp satıyorlar millete.

• quote:

Ben oyun oynamadığım için ısınmalar çok hafif oluyor kılıfla kullandıgımda hissetmiyorum bile.oyun oynarkende ısınsın bi zahmet zaten tüm telefonlar ısınıyor.bence bu ısınma meselesinin suyu çıktı..ısınmamasına rağmen öğrenmişler ısınıyor kelimesini sürekli aynı şeyi tekrarlıyorlar.exynos en fazla 2-3 derece daha ısınıyordur o kadar.verdiğimiz paralarda belli yani.exynos yerine snapdragon olsa s20 nin fiyatı 5800 e kadar düşermiydi ? hiç sanmıyorum.tamam exynos kötü bir işlemci ama adamlar maliyeti düşürmek için böyle güzel donanımlı bir telefonu düşük fiyattan satıyorlar.snapdragon 8.. olsa ürünün fiyatı 9-10 bin olurdu.hangimiz bu telefonu alırdık ki o zaman ? Bence birine alma paran çöpe gider demek çok acımasızca bir eleştiri.

Oyun oynarken tüm telefonlar ısınır ama bunun kadar ısınmaz hocam benim gibi tecrübe etme imkanınız oldu mu bilmiyorum ama açın mi 10 t pro ile 30 dakika oyun oynayın daha sonra s20 ile veya plus ile oynayın farkı anlarsınız ben mi 10 t proya ilk geçtiğimde 144 hz yenileme ile 8 saat ekran süresi aldım s20 plus ile 2 günlük serüvende 3.30 dakika süre aldım 120 hzde. Isınmamasına rağmen öğrenmişler diyorsunuz ama siz bence biraz dar açıdan bakıyorsunuz , exynos 2-3 derece değil baya baya ısınıyor daha öncede attım buraya , Exynos yerine snapdragon olsa öyle ahım şahım fiyat farkı olmazdı emin olun.

Her neyse daha fazla konuyu bulandırıp mevcut kullancıların canını sıkmak istemiyorum herkes telefonu güle güle kullansın inşallah. Mesajlarıma cevap gelmediği sürece daha konuya yazmayacağım çünkü konu kirleniyor üyelere saygım var favoriden çıkartıyorum konuyu sağlıcakla kalınız.

• 10 yildan fazladir samsung kullanirim. s2 den itibaren istisnasiz her samsung konusunda isinma tartisilir.

bunlari konusanlarin tamamina yakini 25 yas alti

bu bir telefon, laptop muamelesi yaparsaniz isinir. bu kadar basit

S20 ile kıyaslayınca ısınma sorunu yok. Hiç yok.
    Wi-Fi sorunu ise, kullanılan intel modem 2.4ghz Wi-Fi bağlantılarında sorun çıkarabiliyor. Mesela bunlar küçük sorunlar evet. Bu sorunlar eski seri aksesuarlı kutularda çok yaşanıyordu, şuan yeni seri kutuda bu Wi-Fi sorununu yaşamıyorum.

Ama exynos faciası büyük bir sorun bence. Ve firma arkasında durmuyor.

S7 edge, S8, S9, s10e hepsini uzun süreli kullandım. iPhone savunucusu hiç değilim.

Evet her cihazda sorun var. Mesela ip11 touch sorunu yaşayan kullanıcılara ücretsiz ekran değişimi aksiyonu başlattı.

Samsung ise boşta 38 derece de çalışan cihaza normal diyebiliyor.

Bana ısınma da sorun değildi, şarj 6-7 saat ekran süresi verse razıydım. Ancak 1800 mah pil ile se2020 7-8 saat ekran süresi verirken, S20 3 saat ekran süresi veriyorsa bu kabul edilemez. (Ekran boyutu, çözünürlük, panel gibi çok fark var elbet)

• Kusura bakmayın yanlışlıkla kırdıysam.size saygım sonsuz benden eski ve rütbelisiniz.ortamıda gerdiysem özür diliyorum.ben de sizin gibi yorumlarımı katıp düşüncelerimi iletiyorum.o yüzden pek ciddiye almayın beni

• fafa1236 F kullanıcısına yanıt

3 saat ekran süresi çok az ya.s20 plus cihazı ilk aldığım günden beri 120 hz fhd kullanıyorum.aldığım ekran süresi 6-7 saat.birşeyleri yanlış yapıyorsunuz muhtemelen.

• quote:

Kusura bakmayın yanlışlıkla kırdıysam.size saygım sonsuz benden eski ve rütbelisiniz.ortamıda gerdiysem özür diliyorum.ben de sizin gibi yorumlarımı katıp düşüncelerimi iletiyorum.o yüzden pek ciddiye almayın beni

Estağfurullah kusurluk bir durum yok hocam tabiri caizse bu hamur çok su götürür herkes farklı bir şey der orta yol bulunamaz mesela üsteki arkadaş laptop değil demiş ona cevap versem bir konuda oradan açılıcak o yüzden herkesin kendi tecrübesi ve görüşü herkese iyi forumlar dilerim..

• Tamamdır o zaman hocam.konuyu favoriden çıkartıyorum bir daha yorumlarımı paylaşmayacağım deyince kendimi garip hissettim :).sanırım bu ısınma sorununu genelde farklı markalardan gelenler yaşıyor.biz uzun zamandır samsung kullandığımız için alıştık belki de bu duruma..

• 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.