< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (561. sayfa)

-
-
hocam s8 den düz s20 ye geçtim, s8 tasarım olarak bence kusursuz tek olumsuz yanı çok kırılgan olmasıydı ama o güzel tasarım ancak öyle olabilir.
benim dikkatimi çeken bir fark
s8 ekranı çok parlak oluyor kısınca da sönük kalıyordu göz yoruyor gibi
ama s20 nin ekran çok doygun düşük ışıklarda mavi oranı çok iyi gözü yormuyor
-
Yok yasa öncesi kaydedilmiş, beraber baktık tam istediğim cihazdı ama şu 90 ve 120hz kim telefonlar için çıkardıysa küfür ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar herkese. S20 plus için 96 HZ modunu aktif etmek istiyorum. XDA developersın sitesine gittiğimde, sanırım uygulamayı kaldırmışlar. Bunu başka bir şekilde aktif etmenin holu var mıdır?
Hocam uygulamanın ismini aratın 1.0 versiyonu karşınıza çıkacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke ilk sayfaya bir göz atsanız. Link var orada.
-
Redmi note 10 pro ve A52 arasinda gidip geliyordum ancak o urunlerde stok problemi olunca S20 niyetlendim. Telefon nasildir arkadaslar oyunlarda veya genel kullanimda isinma var mi ? Beni cekimser kilan bu telefonda samsungun snapdragon degilde kendi islemcisini kullanmasi
Tamamdır bakarım 👍
kamera günden güne gelişiyor sanki, s20 aldığıma memnunum, kameradan direkt belge tarama yapması ve ocr özelliği o kadar iyi ki çok işime yarıyor, portre moduna da yeni şeyler eklemişler
-
Valla note 10 pro ve a52 arasında gidip geliosan s20yi hiç düşünmeden al.
Üretim yerlerinin farklı olması aynı model olmadığı anlamına gelmez ki hocam.
Kıyasladığınız cihazlara göre boyut anlamında küçük kalır sonradan pişman olmamak için gidip mağazada iyice inceleyin
-
Cidden şaşırıyorum, ben en fazla 4.30 5 saat alabiliyorum. Hem de FHD+ 60 HZ de
quote:
Orijinalden alıntı: SON OF GOD
Valla note 10 pro ve a52 arasında gidip geliosan s20yi hiç düşünmeden al.Araştirdigim kadariyla işlemci kaynakli oyunlarda veya en basiti wp goruntulu konusmada isinma oluyormus. Bu durumlar var mi acaba
Telefonu mağazada azda olsa incelemiştim. Hoşuma gitmişti. Kafami kurcalayan sadece samsungun kendi islemcisi ile alakali
Cihaz ne hocam plus mı ?
Evet s20 plus
Bu dediklerin Iphone 12 de de oluyor hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoreuss -- 25 Nisan 2021; 18:33:20 >
Isınmayı ilk çıktığı anda aldım o zmn hissedebiliyordum güncellemelerle düzeldi diyebilirim.
Bende kamera kullanımı harici ısınma olmuyor. 6 aydır kullanıyorum düz modeli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X