Dün 8274₺ydi hocam bunu gören kimse 9000civarına almaz S20 Ultrayı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (564. sayfa)

-
-
Evet onu da gördüm. Bence de alınmaz.
-
Aynen dün 8274 tl idi bugün 10499 tl görünce almadım ben de muhtemelen haftasonu yine o fiyata iner ama o zaman da mağazalar kapalı oluyor en iyisi indirime girince netten almak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bugün evde sobayı yaktım.hali hazırda hava da sıcaktı.telefon alev alıyordu resmen :D.bu ısınma sorunu sıcak ve kapalı ortamlarda oluyormuş sanırım onu anladım.gün boyunca dışarda kullandım hiç ısınmamıştı.bide ilginç tarafı bugün instagram için yaklaşık 100 tane fotoğraf çekildim.kamerada bi yarım saat geçirmişimdir gram ısınma olmadı.değişik telefon vesselam.
Arkadaşlar bu arada spigenin kılıflarından sakın almayın.şu 5-10 liralık silikon kılıflardan alın.ne zaman darbe emmeli kaliteli kılıflar kullansam telefon ısıyı atamıyor haliyle ısınıyor.5-10 liralık kadifemsi yumuşak silikon kılıflardan alın ve kullanın sonra bana teşekkür edin.
Ekran kaldırma konusuna gelirsek mat silikon ekran koruyuculardan kullanın.kesinlikle atma olmaz.ben telefoncu mat ekran koruyucu taktırdım hangi kılıfı kullanırsam kullanayım atmıyor .çakmakla yanlardan yakmayı unutmayın.mat silikon ekran koruyucu takınca mükemmel oluyor telefon.hiç parmak izi falan kalmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekersem Sekersin -- 26 Nisan 2021; 22:38:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşe yaramıyor hocam pwm hala aktif oluyor.
İlk kurulumda her cihaz ısınır bu gayet doğal.
-
Samsung, S20fe modeline snapdragonlu işlemciyi getirirse S20 serilerine de getirir mi sizce?
-
Malesef gelmez :(
Sanmam. S20 FE'nin de geleceği meçhul ki gelse bile exynoslu fiyatıyla satmayacakları kesin.
-
S20 fe snapdrogonlu modeli gelirse 7000 lira civarında gelecekmiş.s20 snapdragonu varın siz düşünün hocam.
7000'e sırf sd865 var diye kimse almaz bana kalırsa.
-
Samsung forumunda falan dolaşıyorum.7000 e çıksa su gibi gidecek sanki öyle bir izlenim bıraktı.insanlar exynos'dan nasıl nefret ettiyse
Problemli cihaza denk gelinirse exynos hakikaten illallah ettiriyor adama normaldir. Zamanında exynos 9820'den az çekmedim S10e kullanırken.
6000 dolaylarına gelirse geçmeyi düşünürüm ama 7000 vermem ben kendi adıma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tucsonFL -- 26 Nisan 2021; 23:21:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sekersem Sekersinİşe yaramıyor hocam pwm hala aktif oluyor.
Bunu nasıl anlarız hocam başka bir telefonun kamerası ile bakınca o yanıp sönmeler azalmıştı o yüzden işe yarıyor demiştim
Telefonun kamerasını ağır çekim moduyla ekrana tutuyorsun.o gördüğünüz titremeler pwm'dir.ben herhangi bir azalma göremedim.telefonun kendi parlaklığını %100 yapıyorum.uygulamada da %20 yapıyorum hala titremeler oluyor.halbuki %99 dan sonra titreme olmaması lazım.bunun herhangi bir çözümü yok sanırım.belki gözümüz alışabilir.ne kadar ağrısada gözünüzü zorlayın derim.ben mi çok hassasım anlamadım ki..telefonu ilk aldığımda ekranına bakamamıştım resmen.şuan hala gözlerim zonkluyor.başım ağrıyor.diğer insanların gözünün pwm ile sorun yaşamadığına inanamıyorum desem yeridir.ben bu pwm'nin gözlere zararlı olduğunu düşünüyorum.apple ve oneplus ilk adımı attı.misal apple belli parlaklık aralarında pwm yerine dc karartma kullanıyor.demek ki göze zararı var gerçekten.yoksa apple gibi bir firma renk doğruluğunun azalmasına rağmen pwm yerine dc karartma kullanmazdı.ah keşke toplumumuzda bilinçlense..
Toplumumuz sanırım bilinçli samsung forumunda pwm ile alakalı bir konuya denk geldim az önce.bir daha telefon almadan önce bu foruma bakacam.insanlar ne çekiyorsa artık kinlerini kusuyorlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekersem Sekersin -- 27 Nisan 2021; 2:2:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Videoları izlemek için, eskisi gibi ekrandaki play ikonuna basarak bir seferde oynatmak varken neden iki üç kez basayım?
Samsung bunu kaldırmış, bunda mı birşey yok ve ben mi söyleyerek abartıyorum.
Enteresan bir tepki olmuş sizinki :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 27 Nisan 2021; 7:50:50 > -
Mobil veride bu ekran süresini asla alamazsın, bu ekran görüntüsünü koyarken de mümkünse wifi de olduğunu arka planlda neleri kıstığınıda tek tek yaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Basın hocam ne olacak sanki 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X