Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.837
Cevap
118
Favori
817.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam şimdi bakınca güzel fiyatmis. Ama kasa ciddi anlamda hoş değil. Ben de s20 siparişi verdim ama acaba 21 mi alsam diye düşünmüyor değilim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abzkvby

    Hocam şimdi bakınca güzel fiyatmis. Ama kasa ciddi anlamda hoş değil. Ben de s20 siparişi verdim ama acaba 21 mi alsam diye düşünmüyor değilim

    En iyisini yapmışsınız hocam s20 bana göre daha iyi durumda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan2707 kullanıcısına yanıt

    hocam bende s20+ alıcam, sizin Akg Y500 kulaklık hediye yazınızı görünce dikkatimi çekti. Siz nerden satın aldınız ? Ben samsungun kendi sitesinden almayı düşünüyorum. 6999 Tl şuan. Trendyol hepsiburada vb yerlere baktm. en ucuz 6800 6900 civarlarında buldum. O da firma tarafından satılan değil, sitedeki dükkan sahiplerinin sattığı ürünler. bende pek güvenemedim açıkcası, direk samsung sitesinden alayım dedim

  • Arkadaşlar selamlar. Ayrıca şunu da sormak isterim.

    s20 plus almaya niyetlendim. 2 adet. Tüm teknoloji marketleri ve internet satış sitelerinden fiyat baktım. Vatan mediamrtk teknosa da falan fiyatlar yüksekti piyasaya göre. n11 hepsiburada ve diğer sitelere baktım. En ucuz 6850 6900 civarlarında bulabildim. Ama satıcılar hep dükkan sahipleri. Direk Firma satışı olsa yani hepsiburada satışlı mesela, alırdım ama diğer türlü pek güvenemiyorum açıkcası. Amazon tr de ürün yok. Orda olsa kesin direk alırdım.

    Şimdi son olarak Samsungun kendi internet alışveriş sitesi samsung shopta ürün 6999 tl. Artı olarak 500 tl hediye çeki veriyor ve bunu alt limitsiz kullanabiliyorsun. Çek olayı güzel bir artı bence. Çek olayını bir kenara bırakırsak sizce 6999 tl fiyat olarak iyimi? n11 trendyol da dükkan sahibinden almaktansa samsungun kendi satış sitesinden 100 150 tl fark verip almak daha mantıklı olur mu , ne dersiniz ? Tabi çek olayını da bi kenarda unutmamak lazım aslnda





  • quote:

    Orijinalden alıntı: tucsonFL

    Hocam mesajınızı gördüm ama cevap veremedim mesajlara izin vermediğiniz için.

    Cevaba gerek yok tezgaha gelme diye attım onu sen bize lazımsınSamsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] 

  • batarist B kullanıcısına yanıt

    Hocam hb'den alınan cihazlar bu ara genelde problemli çıkıyor. Ben olsam işimi garantiye alıp samsung shop'tan alırdım.

  • KayhanKaan kullanıcısına yanıt

    Hahahah eyvallah hocam, teşekkür ederim Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] 

  • tucsonFL kullanıcısına yanıt

    fiyat olarak ne dersin hocam. Piyasaya göre iyi mi fiyatı sence ?

  • batarist B kullanıcısına yanıt

    Valla hocam işin açığı, çok da iyi sayılmaz. Daha 2 hafta önce 6500 civarlarına satılıyordu. Bir anda zamlanmış nedense. Gerçi shop'tan 500 lira indirim alırsanız yine 6500'e gelecek.

  • tucsonFL kullanıcısına yanıt

    hocam 500 çek veriyor. direk indirim yapsa iyi olurdu aslında. 6500 e nerde satılıyordu hocam. İnternet üzerinden mi yoksa mağazamıydı

  • batarist B kullanıcısına yanıt

    İnternet sitelerinde 6500 civarındaydı. Geçen hafta avm'de 7300 civarına gördüm S20+ modelini. 6000 civarına S20 düşünmediniz mi peki hiç?

  • tucsonFL kullanıcısına yanıt

    hocam s20 biraz ufak geliyor bana. ALıştık buyuk telefon kullanmaya. S20 ye baktım , plus daha ele oturur geldi bana. Sitelerde ki mağazalardan almayı pek sevmiyorum hocam. Sadece kendileri satarsa alıyorum genelde. Mesela hepsiburada yada amazon satışlı olanlardan. Şuan sanki samsung shop mantıklı gibi geldi 6999 tl. ne dersiniz.

    bu arada aslında 7 binlere kadar çıkmak hiç aklımda yoktu. en fazla 4 bin tl veririm dedim ama inan 4 binlerde adam akıllı bir ürün bulamadım. realme,poco falan hiç düşünmüyorum zaten. xiaomi mi 10t düşündüm bi ara ama bu markanın yazılımsal sorunları çok uğraştırıyor insanı. Geriye bir tek iphone 11 ve s20 s20 plus kaldı. bende s20 plusdan tercih kıldım. 4 bin ile 7 bin arasındaki telefonlarda açıkcası pek kafama yatan ürün bulamadım

  • Ben de aynen sizin durumunuzdaydım S20'yi almadan önce. Xiaomi mi 9T kullanıyordum, yazılımından ilallah edip sattım. Aklımda zaten samsung almak vardı ama 4000-5000 civarlarına hiç kafama yatan bir ürün bulamadım. Exynos'a rağmen yine gözü karartıp S20 aldım. Neyse ki bu sefer aldığıma pişman olmadım.


    Valla uzun süre kullanıcam diyorsanız S20+ alınabilir hocam. Üstelik one ui 3.1 güncellemesinden sonra sorunsuz kıvamına geldi cihazlar.

  • tucsonFL kullanıcısına yanıt

    aynen hocam bende plusdan yana tercih kullandım. Bu hepsiburadadan alınan ürünlerde bazı sıkıntılar olmuş sanırım. Bir kaç yorumda denk gelmiştim ama tam detaylı bakamadım açıkcası. NE gibi sorunlarda oldu hocam hepsiburada satıcılı olan ürünlerde. nasıl sorunlarla karşılaşıldı.

    Şimdi baktım da hepsiburada satıclı olanda ürün fiyatı 7160 tl. 500 tl lik kablosuz kulaklık hediyesi var yanında da. Şimdi bu seçenekte mantklı geldi ama siz bazı sorunlar yaşayanlar oldu deyince size sormak istedim

  • batarist B kullanıcısına yanıt

    Bir arkadaş vardı geçenlerde. 3 kere hb'den s20+ almış, üçünde de cihazın üstünde kıl tüy, koruyucunun yamuk durması ve baloncuk baloncuk olması gibi problemler yaşamış.


    Ben şahsen uzun zaman sonra mağazada elden aldım cihazımı ve bu sorunların hiçbirini yaşamadım o sebepten normal değil. Muhtemelen iade cihazlarını yeniden paketleyip satıyorlar kontrolünü yapmadan, ben öyle anladım.


    Geçen sene samsung shop'tan M30s almıştım, o cihaz da sağlam ve sorunsuz ulaşmıştı elime. Samsung shop ve amazondan rahat rahat alışveriş yapabilirsiniz.

  • batarist B kullanıcısına yanıt

    Isbankasi kartınız varsa maximum mobile kampanyalarda s20 5899 plus 6.699 150 tl de puan veriyor

    Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s20 ultra lte de bluetooth ses codecleri arasında ldac ve aptx hd var mı arkadaşlar? bende aptx gözüküyor sadece. bunda romun etkisi var mıdır? öyle ise almanya romuna geçeyim. bu özelliğe göre kulaklık bakıyorum.


    galaxy buds pro ile de ilgileniyorum ama araştırmaya devam ediyorum

  • rambetiko R kullanıcısına yanıt

    Ben düz s20 cihazımda alman romundayım(DBT) ve dediğiniz codeclerin hepsi mevcut.

  • batarist B kullanıcısına yanıt

    İyi geceler, Hepsiburada'dan Hepsiburada satıcısından aldım.



    Edit: Ürünün fiyatı artmış ancak kampanyalar kısmında şu anda kulaklık kampanyası var görünüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 8 Mart 2021; 23:27:15 >
  • Düz s20 kullanan arkadaslar instagram hikayelere video attiginizda kalitesi nasil oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.