Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (4743. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94.852
Cevap
249
Favori
3.526.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47394740474147424743
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bir sorum daha olacaktı,S2 telefonumda telefon kapalı şarj gidiyor neden böyle birşey yapar,batarya mı arızalı ?
  • SamsungToolPRO v28.2 ile imei atılıyor telefona box'a telefoncuya gerek duymaksızın.
    telefon android hafıasını 6 gb ya cıkarttım
    linage 7.1 8.1 vs kuramıyorum kısaca custom rom kuramıyorum yarıda takılıyor bir tanesini kurdum oda
    remix 5.0.1 sinir bozucu stabil custom rom var mı stock rom da bazı programları desteklemiyor.
  • Jaws J kullanıcısına yanıt
    Twrp sürümün güncel mi ? Oda etki ediyor bende eski rom kurup yeni rom kuramayınca anlamıştım.
  • cmw ile yükledim remix 5.0.1
    twrp ile yarıda kalmıştı
    cmw ile de diğerleri yüklenmemişti
    twrp de cmw ile yükledim
    cmw yi odin ile çok karışık :)
    rica etsem sizden bana sizin kullandığınız twrp nin linkini gönderebilir misiniz sorunsuz her custom room yüklenebiliyor mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaws -- 19 Ocak 2019; 5:38:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jaws J kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan telefonu annem kullanıyor. Android 7 vardı heralde şuanda. Tam android sürümüne ve twrp sürümüne bakar bulmaya çalışırım.
    Eski krala tekrar can verelim inşallah :)
  • yıllar sonra bu konuya denk geldim gözümde canlandı eski anılarım ne günlerdi be.özlüyorum o günleri custom rom aradığımız günler odin programı rom yükleme yeni romlar arama heyecanı.unoffical romları veya ne olduğu belirsiz sırf yeni arayüz var diye romları heyecanla deneyip hattın çalışmaması ve yana döne bu konuya gelip feryad figan yardım istemem ne günlerdi be. bu telefon bana çok şey öğretti.çok mutluyum bu telefonu aldığım için yıllar önce borçlanıp almıştım hatta öderken zorlandım ama iyi ki almışım çok anısı var bende kamerası olsun bataryası olsun sesi olsun ve özellikle hızı zamanının en iyisiydi.o internette gezinirken üstte ki yeşil çubuk öyle hızlı dolardı ki her defasında salakça gülerdim çünkü ötesi yoktu daha önce görülmemiş bir hızla sayfarları açıyor cihaz internette hiç takılmadan yağ gibi akıyordu.hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı.bir kere olsun tamire servise gitmedi hala da çalışır.şuan müzik dinlemek için kullanıyorum yıllar önce en son 4.1.2 adını bilemdiğim custom rom bulduydum oldukça stabil ve güzeldi ona ses yazılımı attyıdım o gün bu gündür müzik dinleme konusunda bu telefondan vaz geçemiyorum hala bunun ayarında ses veren cihaz yok net.inanılmaz güzel ses veriyor yeni cihazlar bile bu kadar yüksek ve temiz ses vermiyor.şimdi ki telefonlara bakıyorum da hiç tadı yok eskisi gibi artık çok rom kovalanmıyor romların tadı yok.eskiden custom rom dendiğinde telefona olmayan özellikler eklerdi şimdikilerin derdi stok olarak bozuk gelen hataları düzeltmek ve batarya ne özellik ekleme ne de daha fazla hız var.yine vardır ama eskisi gibi değil eskiden custom rom yapımcıları yarış içindeydi.s2 için rom dünyası patlama yaşadı ve sayısız rom çıktı.eskiden s2 için kerneller vardı cihazı uçururdu yada çekirdekleri falan kapatırdı öyle mutlu olurudm ki cihazı baştan ben yapsam bu kadar sevinmem.o günlerin tadı bir daha gelmeyecek bu cihaz android dünyasının şaha kalkış cihazıdır.ve böyle bir efsaneye sahip olduğum için çok şansılıyım.şimdi kullandığım cihaz sony daha önce sansung aldım ama eski tad yok o heyecan yok çünkü forumda konular artık sadece cihaz bozulan şeyler üzerine.velhasıl kelam bana bunları yaşatan cihaza teşekkürlerimi sunar bu konuda bana yardımı olan yada olmayan herkese teşekkür ederim sayelerinde cihazı kırmayı rom atmayı kernel yüklmeyi öğrendim onlar olmasa bunları yaşayamaz ve cihazı düzeltemezdim..arada fırsat oldukça siz de yazın güzel olur.

    sağlıcakla kalın hoşçakalın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Code -- 5 Nisan 2019; 5:37:51 >
  • Sarj soketi iyice kronik sorun haline geldi, 3.kez değiştireceğim. Ayrıca 2019'da web performansı tüm tarayıcılarda leş gibi, whatsapp destekli akılsız telefon olma yolunda ilerliyor
  • orjinal batarya ve şarj aleti nerede bulabiliriz arkadaşlar?
  • pallad kullanıcısına yanıt
    Orijinal batarya imkansız hocam. Deji yada simex marka batarya alın ama deji daha iyi S2 S3 de kullandım. S3 te halen kullanılmaktayım.
    Şarj aleti syrox marka alabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Amaaan syrox mu asla eski telefonum j2 için batarya almıştım şarj ederken telefonun şarj girişini eritmişti 30 tl'lik kablonun ucunu pert etmişti hem telefona hem de kabloya zarar vermişti müdahale etmeseydim evi de kül edebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom olarak stok tabanlı ysf rom vardı. Onu tavsiye ederim. Custom romlarda muhakkak bir eksiklik ve hata oluyor. Ysf rom hizlı bir romdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47394740474147424743
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.