Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (4149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.535.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Beyler s2min kenar plastigi kaplamasinin bir kısmı soyuldu. Herkeste vardır bu problem biliyorum. Sizce garantiye gondersem bi faydasi olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Midgardian

quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

quote:

Telefona nazar değdi.Kilitlenmeye başladı.Apolo da bir sıkıntı var.Default ayarlara getirdim ama aynı yine.Bakalım bir araştırayım hele ne var ne yok.

Recovery modda kernel script yapip tekrar kernel flashla ama bunlardan once apolo configuratotu kaldir sonra tekrar kurarsin

Script i zor da olsa yaptım. Açıldı.Şimdilik sorun yok gibi görünyor.

Düzeldigine sevindim :)

F20 BMW 116d ED
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytamal

Beyler s2min kenar plastigi kaplamasinin bir kısmı soyuldu. Herkeste vardır bu problem biliyorum. Sizce garantiye gondersem bi faydasi olur mu?

Garanti parasız olarak, soyulan s2n için bir şey yapmıyor maalesef..

Lenovo Y500 SLI
  • quote:

4.1.2 bile kaç ay rötarlı geldi. Normaldir. Zaten Note 2 ve S3 için bil ertelendi 4.2.2. Forumda başlığı vardı.

4.1.2 nin bile gelmesi çok iyi..s2 güncelleme olarak en iyi cihaz..bu yüzden de hala çok iyi bir konumda.

Yani diğer markaların bununla aynı zamandaki amiral gemilerine baktığımızda S2 çok daha iyi konumda. Zaten cihaz bence android telefonlar arasındaki en büyük efsanedir bunu kimse inkar edemez. 4.2.2 yi de alacağız, Android 5 i belki offical olarak alamayacağız ancak CM bu eksikliği giderecektir. O yüzden telefonumla gittiğim yere kadar gideceğim Allah'ın izni ile.Seviyorum bu cihazı

Orijinalden alıntı: hunkar1

çok haklısın üstat..htc one x e daha 4.1.2 gelmedi..::):) bende bu cihazı şekliye boyutuyla sağlamlığıyla kasasıya çok seviyorum ve asla da elden çıkarmayı düşünmüyorum.

Geldi hocam yanlisin var hatta jelly bean ile performans acisindan s3 u gecmisti cogu testte

F20 BMW 116d ED
  • Ben bu gidişle bu telefonda 4.2.2 resmi romu görürüm değiştirmeye niyetim yok pek

Lenovo Y500 SLI
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

çok haklısın üstat..htc one x e daha 4.1.2 gelmedi..::):) bende bu cihazı şekliye boyutuyla sağlamlığıyla kasasıya çok seviyorum ve asla da elden çıkarmayı düşünmüyorum.

Geldi hocam yanlisin var hatta jelly bean ile performans acisindan s3 u gecmisti cogu testte

geçenlerde benim elimde vardı birtane son sürüm 4.1.1 di..cid kodu var htclerde ona göre değişiklik gösteriyor olabilir..uzakdoğu tarafına dediğin gibi 4.1.2 gelmiş olabilir.ama çoğu yerde 4.1.1 geçen okumuştum zaten ağustosta gelecekmiş.galiba..samsung dışındaki androidlerin güncelleme olayı iyi.değil bana göre..samsung bile geç ama yine kötünün iyisi.

Orijinalden alıntı: Espa

Ben bu gidişle bu telefonda 4.2.2 resmi romu görürüm değiştirmeye niyetim yok pek

bende senle beraber burdayım . Aslında durumum olsa şimdiye çoktan s4 aldıydım ama olsun bunada şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 1 Temmuz 2013; 22:39:37 >

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Ben bu gidişle bu telefonda 4.2.2 resmi romu görürüm değiştirmeye niyetim yok pek

bende senle beraber burdayım . Aslında durumum olsa şimdiye çoktan s4 aldıydım ama olsun bunada şükür

Benim durumum vardı gittim laptop aldım, s4 gereksiz masraf demekti bu telefonla yapamayacağım bir şey yok yetiyor bana. Yedek bataryam da var pil sıkıntısı da yok. Kırılıp parçalanana kadar yada geçerli android sürümü uygulamaları desteklemeyene kadar kullanırım ben bunu(şu anda birçok uygulama 2.3+ veya 4.0+ istiyor.)

Lenovo Y500 SLI
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Benim durumum vardı gittim laptop aldım, s4 gereksiz masraf demekti bu telefonla yapamayacağım bir şey yok yetiyor bana. Yedek bataryam da var pil sıkıntısı da yok. Kırılıp parçalanana kadar yada geçerli android sürümü uygulamaları desteklemeyene kadar kullanırım ben bunu(şu anda birçok uygulama 2.3+ veya 4.0+ istiyor.)

Bende s4 yerine samsun led tv aldim lig baslasin full hd superlig keyfi yapacam

Ibanez Prestige RG1451 + Marshall Amfi

Lenovo Y500 SLI
  • Bizim cihazlara 4.2.2 gelir mi arkadaşlar?

Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Bizim cihazlara 4.2.2 gelir mi arkadaşlar?

Official olarak yakin zamanda olmasada gelecektir

• arkadaşlar hassan rom kullanıyorum. Alarm kurup kendi istediğim bir mp3 dosyasını çalması için ayarladım. 2 saniye çalıp susuyor telefon. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? (apolo kernel de var)

quote:

Beyler s2min kenar plastigi kaplamasinin bir kısmı soyuldu. Herkeste vardır bu problem biliyorum. Sizce garantiye gondersem bi faydasi olur mu?

Hayir benim cerceve de soyulmustu garantiye verdik komple cerceve arka kasa ekran hereeyi degistiler ayni zamanda kamerada toz vardi onuda temizlediler. Yani board haric kaportayi degistiler

Orijinalden alıntı: pejmurde

quote:

quote:

Hayir benim cerceve de soyulmustu garantiye verdik komple cerceve arka kasa ekran hereeyi degistiler ayni zamanda kamerada toz vardi onuda temizlediler. Yani board haric kaportayi degistiler

Benim 2 arkadaş + ben de vermiştim kullanıcı hatası deyip geri yolladılar. Forumda da böyle muamele görenler var kılıftan olmuş vs diyorlar bir de.

Lenovo Y500 SLI
  • Ben de daha uzun bir süre S2'yi kullanırım diye düşünüyorum.Bir ara iPhone 5 almayı düşünüyordum , vazgeçtim sonra.Şimdilik özellikleri yetiyor bana telefonumun.Yapamadığım bir şey yok. Önemli olan batarya performansı , yoğun kullanımda 3 günü çıkaran bir akıllı telefon çıkarsa öyle değiştirebilirim

Xbox Live: Yigitcen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

Ben de daha uzun bir süre S2'yi kullanırım diye düşünüyorum.Bir ara iPhone 5 almayı düşünüyordum , vazgeçtim sonra.Şimdilik özellikleri yetiyor bana telefonumun.Yapamadığım bir şey yok. Önemli olan batarya performansı , yoğun kullanımda 3 günü çıkaran bir akıllı telefon çıkarsa öyle değiştirebilirim

kıçına nükleer pil takarız biraz ısınır ama 3 ay gideri olur 7/24
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.