Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (3554. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.535.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Samsung Kies'e Jelly Bean (4.1.2) güncellemesi geldi ve yükledim.
    Size de gelmiş mi bi bakın=))

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaslar telefonu kapatip acinca yasanan ani sarj dususlerine ne sebep olur?45 ten bir anda 13 e dustu.Nasil cozucem bu problemi?

aynı sorun 4.1.2 nordic e geçtiğim zaman başıma geldi. Bataryayla ilgili bir dosya vardı, recoveryden onu sildim. 2-3 kerede tam boşaltıp full oldurdum bataryayı düzeldi.

Hangi dosyayı sildin hocam.Rootsuz siliniyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: YuSuFBuLDu

quote:

Arkadaslar telefonu kapatip acinca yasanan ani sarj dususlerine ne sebep olur?45 ten bir anda 13 e dustu.Nasil cozucem bu problemi?

Bende de öyle oluyordu. Şarj 47 iken 13 oluyordu. 13 iken 47 oluyordu. Ancak şuan kullanığım Cm 10.1'de o sorunla karşılaşmadım. Sanırım bataryayla alakalı. Yeni batarya alacağım bende.

Hocam bataryadan olamaz tamamen yazılımsal bence.Çünkü benim telefonum daha 2 aylık

O zaman dediğim gibi kullandığınız rom'la alakalı. Cm 10.1'e geçtiğimden beri o sorunla karşılaşmadım. Ve recovery moddan batarya kalibrasyonunu deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuSuFBuLDu -- 21 Şubat 2013; 17:34:30 >

quote:

quote:

quote:

Bende de öyle oluyordu. Şarj 47 iken 13 oluyordu. 13 iken 47 oluyordu. Ancak şuan kullanığım Cm 10.1'de o sorunla karşılaşmadım. Sanırım bataryayla alakalı. Yeni batarya alacağım bende.

Hocam bataryadan olamaz tamamen yazılımsal bence.Çünkü benim telefonum daha 2 aylık

O zaman dediğim gibi kullandığınız rom'la alakalı. Cm 10.1'e geçtiğimden beri o sorunla karşılaşmadım. Ve recovery moddan batarya kalibrasyonunu deneyin.

Bu arada Irak veya Arap sürümlerini deneyen var mı?

Orijinalden alıntı: achellias

Arkadaşlar bugün Samsung Kies'e Jelly Bean (4.1.2) güncellemesi geldi ve yükledim.

Cihaz TR mi acaba ?

Orijinalden alıntı: turtur29

Yardımı olanlara çok teşekkür ederim sanki yeni telefon almışım kadar sevindim çok güzel olmuş JB

yeni cihazın hayırlı olsun...

ekran kaydırırken sayfa sayılarını söyleyen biri konuşuyormu (benim yaşadığım sorun) :(
    umarım yoktur.

güle güle kullan

Bende herhangi bir ses gelmiyor , çok teşekkürler tekrar

Arkadaşlar bugün Samsung Kies'e Jelly Bean (4.1.2) güncellemesi geldi ve yükledim.

?Nasıl yani? Tr sürümü mü çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Orijinalden alıntı: F e L i X

bu sürümü kuran çok kişi var
    (bende kurdum ancak tek bir sorunum var; ekran geçişlerinde konuşan biri var o sesi birtürlü kapatmayı beceremedim)

Hocam ilginiz için teşekkür ederim tekrar. Bu sürümde şarj sorunu yaşayanlar çok olmuş sizin tespitiniz nedir bu konuda. Arkadaşta iphone 5 var onların güncelleme olayına hayran kaldım bildirim geliyor tek tuşla 10 dakikada yükleniyor, androidde daha sıkıntısız güncelleme görmedim, sırf bu yüzden kendime alacağım telefon Iphone olacak galiba. Tekrar ilginiz için teşekkür ederim

Hocam yaklaşık son 1 yıldır iPhone değişen sadece versiyon kodu.

Her yeni güncellemede millet bir öncekini arıyor.

Şu an en rahat iPhone kullanıcıları güncellemenin ne olduğundan, gelip-gelmediğinden haberi olmayanlar.

Önceden onlara haber veriyordum, artık ihale bana kalmasın diye çekiniyorum.

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Orijinalden alıntı: F e L i X

bu sürümü kuran çok kişi var
    (bende kurdum ancak tek bir sorunum var; ekran geçişlerinde konuşan biri var o sesi birtürlü kapatmayı beceremedim)

Hocam ilginiz için teşekkür ederim tekrar. Bu sürümde şarj sorunu yaşayanlar çok olmuş sizin tespitiniz nedir bu konuda. Arkadaşta iphone 5 var onların güncelleme olayına hayran kaldım bildirim geliyor tek tuşla 10 dakikada yükleniyor, androidde daha sıkıntısız güncelleme görmedim, sırf bu yüzden kendime alacağım telefon Iphone olacak galiba. Tekrar ilginiz için teşekkür ederim

Hocam yaklaşık son 1 yıldır iPhone değişen sadece versiyon kodu.

Her yeni güncellemede millet bir öncekini arıyor.

Şu an en rahat iPhone kullanıcıları güncellemenin ne olduğundan, gelip-gelmediğinden haberi olmayanlar.

Önceden onlara haber veriyordum, artık ihale bana kalmasın diye çekiniyorum.

Bu başlıkta duygularımı benim yazdıklarım dışında en iyi tanımlayan mesaj bu olsa gerek, sanki beni anlatmışın pulstar

Orijinalden alıntı: fefeyx

HTC ONE a bakıyorum da kasa ve görünüş olarak ama yazılımı beğenmedim s2 den sonra beğendiğim ilk tel:D s4 ü beklicez bakalım

Hocam Sense arayüzü yapı olarak neredeyse tamamen internete bağımlı bir arayüz.

Yani öyle interneti kapalı kullanacaklar veya sadece lazım olduğunda açacaklara hitap etmiyor.

Sürekli interneti açık olacaklar da pil performansından şikayet edecektir.

Zaten HTC sürekli olarak pil kapasitesinde cimri telefonlar piyasaya sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 21 Şubat 2013; 18:35:11 >
  • @ultraslan_34, markette battery calibration diye bir uygulama var ondan sözediyorum kalibrasyon diye. faydası olabiliyor yaşanılan sıkıntıya göre. bataryayı ölçüp ona göre eski batarya raporlarını tutan dosyayı silim güncel haliyle tekrar tanıtıyor

Kardeş sende hangi ülkenin romu yüklüydü de güncelleme yaptın? Bende orjinal 4.0.3 TR romu var kieste son yazılım olarak gözüküyor.

Orijinalden alıntı: viranufuk

arkadaşlar siyah kernelin son sürmünü kullanan varmı ben cvm den yükledim şarjı bir anda 56 dan 16 ya düştü deneyen varmı

Ben kullaniyorum beta olmasina rağmen cok iyi wipeleri yapmabi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: norton772

@ultraslan_34, markette battery calibration diye bir uygulama var ondan sözediyorum kalibrasyon diye. faydası olabiliyor yaşanılan sıkıntıya göre. bataryayı ölçüp ona göre eski batarya raporlarını tutan dosyayı silim güncel haliyle tekrar tanıtıyor

Hocam o uygulamayı tam olarak nasıl kullanıyoruz.

Galiba şu uygulamayı diyorsun:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=tr

quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

HTC ONE a bakıyorum da kasa ve görünüş olarak ama yazılımı beğenmedim s2 den sonra beğendiğim ilk tel:D s4 ü beklicez bakalım

Hocam Sense arayüzü yapı olarak neredeyse tamamen internete bağımlı bir arayüz.

Yani öyle interneti kapalı kullanacaklar veya sadece lazım olduğunda açacaklara hitap etmiyor.

Sürekli interneti açık olacaklar da pil performansından şikayet edecektir.

Zaten HTC sürekli olarak pil kapasitesinde cimri telefonlar piyasaya sürüyor.

gerçekçi olucam yedek 2000 mah pil aldım daha uzun gidiyo ama olduda orjınal pili takınca bir hafta çıkarmıyorum bazen iki 23000 mah pil iyi o donanıma 1 gün çıkarması yeter zaten pilin değiştirilir olmasını eskiden takardım ama artık şu durumdan dolayı takmıyorum sensenın de o özelliğini kullanmıcağım kesin o kadar sosıal bi yanım yok yaniyada haber takıp eder bı yanım yok diyelim tabi kişiye göre değişir he şuda var kapasitif tuşları beğendim hetece yazısı home butonu olsadı keşke diyorum içimden bunların yanında tek arkasında duracağımiş ilk defa htc nın yapmış olduğu harika tasarımıdır çok hoşuma gitti heleki çift hoparlor kısmına bayıldım.

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

@ultraslan_34, markette battery calibration diye bir uygulama var ondan sözediyorum kalibrasyon diye. faydası olabiliyor yaşanılan sıkıntıya göre. bataryayı ölçüp ona göre eski batarya raporlarını tutan dosyayı silim güncel haliyle tekrar tanıtıyor

Hocam o uygulamayı tam olarak nasıl kullanıyoruz.

Galiba şu uygulamayı diyorsun:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=tr

Uygulama açık olarak şarj kablosunu telefona bağlıyorsunuz,
    %100 olduğunda sesli uyarı veriyor program.
    Battery calibration'a dokunup şarjdan çekiyorsunuz telefonu

Root gerekiyor ama.

Bir de bizim bataryalar %100 olduğunda 4100-4200 mv civarı göstermesi gerek. %100 olduğu halde 3900 vs gösteriyorsa telefona reset atın yada şarjı çıkarıp tekrar takın yükselecek mv değeri. Ondan sonra calibration yapmak daha sağlıklı olur sanıyorum

Edit. Bu olayı yaptıktan sonra 1. şarjda batarya çabuk bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 21 Şubat 2013; 19:40:24 >

Lenovo Y500 SLI
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.