Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (2788. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
248
Favori
3.528.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27862787278827892790
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözünü sevdiğim konusu. yeni telefonlar geldi piyasaya ama telefon popülaritesini hâlâ kaybetmedi. Populer listede yine en üst sırada sayılır. Bu da telefonun bir efsane olduğunu gösterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: semihus

quote:

quote:

Mesaj yazarken ekranı yan cevirdiğimde yatay ekrana geçmiyor. bunun için ne yapmalıyım? 4.0.3 kullanıyorum.

Ekran ayarlarından otomatik döndürmeyi açacaksın.

Tesekkurler actim ama durum hala aynı..

Hangi launcher kullanıyorsun, launcher ayarları ile de oynaman gerekebilir

sense analog clock widget yüklü ama bu launcher değil sanırım? Telefonun orjinal launcheri ne ise o var su an..
  • HOLO LAUNCHER HD İNDİRDİM GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI
  • @semihus
    Hangi mesaj programı var sizde.
    Webde gezinirken filan ekran yatay dönmüyor mu veya başka uygulamalarda...

• arkadaslar play google da e-kitap var kitapyumun bu uygulama samsungun e-kitap uygulamasi mi?o degilse onerebileceginiz guzel bi kitap okuma uygulamasi var mi ucretsiz olursa iyi olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Hayatımda ilk defa uygulama satın aldım,birçok insan gibi benimde ilk uygulamam poweramp oldu :)

Kesinlikle muhteşem program parasına değiyor yanlız bir sorum var
    Google adrese fatura gönderiyormuş doğrumudur?

Androidde bircok kişinin ilk satın aldığı uygulamadır poweramp. Ben de almıştım. Adrese fatura gönderme gibi bir durum yok, email adresine yollarlar

Hm tamam email anında gelmişti zaten teşekkür ederim j

ayrıca bir kısa not düşeyim. satın aldığınız uygulamayı 3 saat kullanıp geri paranızı iade isteyebilirsiniz. ben kartımı tanımlamıştım kardeşim yanşlıkla angy oyununu satın almş. zaten kartınızı tanımlarsanız 1 kereliğine sadece satın al ve yükle butonu geliyor. marketten satın almış olduğunuz uygulamayı aratın kaldır ve iade (yada vazgeç) butonları var tam olarak hatırlamıyorum. 10 gün içinde paranız hesabınıza eksiksiz geri yatıyor. bu 10 gün süre zarfında kesinlikle kartınızı hesabınızdan silmeyin.

Iade suresi 15 dakikadır.

bana kıyak geçtiler desene o zaman
  • Google playden uygulamayi satin alip, titanium backup ile hemen yedek alin ve uygulamayi iade edin 15 dk icinde. Uygulamayi belese almis oluyorsunuz

• Konu tekrar canlandı :)
  • YA BEN BU OTOMATİK PARLAKLIK MODUNDA KULLANIYORUM AMA NEYE GÖRE ALGILAYIP AYDINLATIYO MERAK EDİYORUM ORTAMDA HİÇ IŞIK YOKKEN KARARTILI AYDINLIK ORTAMLARDA PARILDIYOR İLGİNÇ GELDİ BANA BİRAZ ALGILAYIŞ BİÇİMİ AMA ÇOK FAYDALI ŞARZ İÇİN BELLİ EDİYO YANİ KULLANIMDA.BU MODU TAVSİYE EDERMİSİNİZ BEYLER YOKSA MANUEL AYARLAMAK DAHAMI İYİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

YA BEN BU OTOMATİK PARLAKLIK MODUNDA KULLANIYORUM AMA NEYE GÖRE ALGILAYIP AYDINLATIYO MERAK EDİYORUM ORTAMDA HİÇ IŞIK YOKKEN KARARTILI AYDINLIK ORTAMLARDA PARILDIYOR İLGİNÇ GELDİ BANA BİRAZ ALGILAYIŞ BİÇİMİ AMA ÇOK FAYDALI ŞARZ İÇİN BELLİ EDİYO YANİ KULLANIMDA.BU MODU TAVSİYE EDERMİSİNİZ BEYLER YOKSA MANUEL AYARLAMAK DAHAMI İYİ ?

Ben otomatik kullanmıyorum, manüel olarak %75 gibi bir seviyede kullanıyorum

• quote:

@semihus

simdi baktim internette gezinirkende ekran yatay donmuyor malesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karışık12

quote:

Orijinalden alıntı: inimicus

quote:

EDİT: Samsung s2 leptop tarzı kullanabilir miyim yani leptoplardaki rahatlık internettte dolaşma poker oynama kısacası bi leptopta internet varken ne yapılırsa bu telefondada aynısını yapabilir miyim aynı hızla ??
    Ve samsung galaxy s2 en ucuz nerde satılıyor ?? Garantili

Bence hiç bir akıllı telefondan lap top performansı bekleme hayal kırıklığı yaşarsın. Şöyle ki: evet lap top kadar hızlı açar sayfalarını ama ekranda dokunmatik olarak oyun oynarken lap top performansı alamazsın.
    İkinci soruya gelince en son bir arkadaş electroworld'ten 1200 liraya almıştı.

Laptoptaki performans derken oyun bakımından demedim , internette gezme , film ve dvd , bilgisayardan yapcağım işleri yapabilme kısacası bilgisayarı kullandırtmayacak tarzda.
    En son 1200 müdür daha aşşağı inmezmi ??

hangi bakımdan ne açıdan dersen de laptop olarak %100 senkron halde kullanamazsın ama çoğu işini görür seni tatminde eder mutluda laptop la kıyaslamak bence yanlış olur apayrı şeyler çünkü senide anlıyorum 1000 tl üzeri bi bütçe ayırıp her açıdan doymak istiyosun ama henüz o çağa uzağız

Hmm zaten o kadar yüksek şeyler beklemiyor görür heralde :))
    quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inimicus

quote:

EDİT: Samsung s2 leptop tarzı kullanabilir miyim yani leptoplardaki rahatlık internettte dolaşma poker oynama kısacası bi leptopta internet varken ne yapılırsa bu telefondada aynısını yapabilir miyim aynı hızla ??
    Ve samsung galaxy s2 en ucuz nerde satılıyor ?? Garantili

Bence hiç bir akıllı telefondan lap top performansı bekleme hayal kırıklığı yaşarsın. Şöyle ki: evet lap top kadar hızlı açar sayfalarını ama ekranda dokunmatik olarak oyun oynarken lap top performansı alamazsın.
    İkinci soruya gelince en son bir arkadaş electroworld'ten 1200 liraya almıştı.

Laptoptaki performans derken oyun bakımından demedim , internette gezme , film ve dvd , bilgisayardan yapcağım işleri yapabilme kısacası bilgisayarı kullandırtmayacak tarzda.
    En son 1200 müdür daha aşşağı inmezmi ??

Hiçbir dizüstü bilgisayardan masaüstü bilgisayar performansı beklemem.

Hiçbir cep telefonundan da bir dizüstü bilgisayar performansı beklemem.

Aktif bir şekilde akıllı telefon kullancak birinde eli-yüzü düzgün bir bilgisayar olmasını tavsiye ederim.

Hiç denemedim ama ben mevcut hiçbir telefonda bahsettiğin internet sayfası üzerinden poker gibi flash tabanlı oyunları bilgisayar kadar randımanlı oynayacağını düşünmüyorum.

Hatta oynayabileceğini bile düşünmüyorum.

Zaten Android de Flash'tan elini-ayağını çekmiş durumda.

Adobe firması da Flash'a güncelleme falan vermiyor.

iOS zaten hiçbir zaman Flash'ı desteklemedi.

Geriye bir tek Windows Phone kalıyor; onun da değil Flash özelliği, şu an Flash'tan önce gelen bir çok özellikleri belirsiz.

Eli yüzü düzgün bi bilgisayarım var çok şükür.Flash tabanlı oyunları oynayamıcak mıyım ?? :(( İphonedan poker oynanıyor yav facebooktan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

quote:

Orijinalden alıntı: om3rr

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

beyler benim alet takilmaya basladi yavasladi biraz ne onerirsiniz bu durumda ?
    fabrika ayarlarina geri getirdim ama hala ayni

GO launcher yüklemeni tavsiye ederim.

alisamiyorum onada
    baska oneriniz var mi

Ben apex launcher pro kullanıyorum. Çok sade ve sorunsuz. Memnunum.

+1
    Apex ve nova iyidir
    Sslauncher var, yazı stilinde kısayollar, ikonlar oluşturabilirsin, kullanımini öğrenmek biraz uğraştırır ama kaliteli bir launcher dır.

arkadaslar telefonun kasma sebebi kartmis sanirim
    karti cikarttim telefon kendine geldi

32gb sandisk clas 4 kullaniyorum alla alla bu kadar fark eder mi ya

• quote:

quote:

@semihus

Ayarlar ekran genel bölümünde, ekranı otomatik dondur kutusu tikli olacak, emin misin, bir daha kontrol eder misin

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

beyler benim alet takilmaya basladi yavasladi biraz ne onerirsiniz bu durumda ?
    fabrika ayarlarina geri getirdim ama hala ayni

GO launcher yüklemeni tavsiye ederim.

alisamiyorum onada
    baska oneriniz var mi

Ben apex launcher pro kullanıyorum. Çok sade ve sorunsuz. Memnunum.

+1
    Apex ve nova iyidir
    Sslauncher var, yazı stilinde kısayollar, ikonlar oluşturabilirsin, kullanımini öğrenmek biraz uğraştırır ama kaliteli bir launcher dır.

arkadaslar telefonun kasma sebebi kartmis sanirim
    karti cikarttim telefon kendine geldi

32gb sandisk clas 4 kullaniyorum alla alla bu kadar fark eder mi ya

Class 10 daha iyi olacaktır

• quote:

quote:

YA BEN BU OTOMATİK PARLAKLIK MODUNDA KULLANIYORUM AMA NEYE GÖRE ALGILAYIP AYDINLATIYO MERAK EDİYORUM ORTAMDA HİÇ IŞIK YOKKEN KARARTILI AYDINLIK ORTAMLARDA PARILDIYOR İLGİNÇ GELDİ BANA BİRAZ ALGILAYIŞ BİÇİMİ AMA ÇOK FAYDALI ŞARZ İÇİN BELLİ EDİYO YANİ KULLANIMDA.BU MODU TAVSİYE EDERMİSİNİZ BEYLER YOKSA MANUEL AYARLAMAK DAHAMI İYİ ?

%100 LE 75 50 DE VEYA FİLM OYUN OYNARKEN FARK EDERMİ ÇOK GRAFİKLER RENKLER VS. NE TAVSİYE EDERSİN HOCAM ?
  • quote:

Ekran otomatiğinin mantığı da o zaten. Güneşli ve aydınlık ortamlarda ekranı görmek zorlaştığı için parlaklık en üst seviyeye çıkar. Karanlık ortamlarda ekranın görünmek gibi bir derdi olmadığı için en düşük aydınlık seviyeye düşer. Yoksa karanlık ortamda en parlakta çok göz yorar.
  • quote:

quote:

quote:

%100 LE 75 50 DE VEYA FİLM OYUN OYNARKEN FARK EDERMİ ÇOK GRAFİKLER RENKLER VS. NE TAVSİYE EDERSİN HOCAM ?

Çok farketmez, ama %50 biraz düşük kalır. Ben bunun eksikliğini max payn de hissetmiştim. oyunun bazı yerleri karanlıktı, parlaklığı en üst seviyelere çıkararak halletmiştim. Ama obür türlü %75 benim için yeterlidir, bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 21 Ekim 2012; 23:15:42 >
  • quote:

quote:

quote:

@semihus

Ayarlar ekran genel bölümünde, ekranı otomatik dondur kutusu tikli olacak, emin misin, bir daha kontrol eder misin

Evet seçili malesef. Sadece mesajda dönmüyor sanıyordum ama komplo dönmüyor. ilk zamanlar dönüyor du diye hatılıyorum..

[simage]http://androidtrdotnet.files.wordpress.com/2011/11/ekrandondur-11.png [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 21 Ekim 2012; 23:16:34 >
  • bonubon.com güvenebileceğimiz bir sitemidir arkadaşlar ? daha önce alışveriş yapan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 27862787278827892790
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.