Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (12 Mobil) - 6 Masaüstü12 Mobil
5 sn
46.868
Cevap
296
Favori
1.782.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: calmatom

Evet benimde 4.5G sürekli açık olduğunda bu civarlarda süre alıyorum. Cihazım s10e.
    S10e iyi.

Benim cihaz s10 plus . Bana az geldi neredeyse günde 2 kere sarja takacagım mobil veride .

sosyal medya uygulamalarını da sildim spotify 'dan şüpheleniyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    S10 plus için bence de az bir süre. S10 plus kullanan arkadaşlar daha iyi bilir tabi. Cihazi yenimi aldınız bilmiyorum, takip edemedim ama yazılanları okumuşsunuzdur. Eğer yeniyse, kullandikca pil daha düzgün değerler veriyor. Tabi siz o evreyi geçtiyseniz sebebini bilemeyeceğim. Android olduğu için herkesin kullanım senaryosu farklı.

Samsung Galaxy S10e 128gb Prizma Siyah
  • Arkadaşlar bi sorum olacakti, telefonu Turk Telekomdan aldım ve Tüketici Haklarına basvurmayi dusunuyorum. Eger iade karari cikarsa parayi Turk Telekom subesinden mi alacagim Samsung'dan mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fatura başlığında hangi firmanın adı geçiyorsa türk telekom aş. Muhattap dava edeceğiniz o 'dur.

Benim güç modu ortaduzeyde hep , ben optimizeden iyi performans alamadim. Arac kulkanirken surekli gunes geldigi icin adaptif parlaktikta acik degil. Genelde %45 de tutuyorum.

Ortaduzey guc tasarruf modu oldugu icin kendi yaptigi ayarlar var. Ekran cozuburlugu Fhd oluyor , cpu %70 , aod kapali. Arkaplanda veri kapalı.
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurman67 -- 25 Eylül 2019; 21:54:30 >

• Ben noktayı dava etmiştim muhatap direk distribütörcü. Aracı fima böyle işlerde karışmaz.

• Kesinlikle spigen thin fit hem var yok arası hem kaliteli ve hiç kabalaştırmıyor

• 2 haftadır arıyorum bulamadım. Vatanbilgisayar teknosa mediamrkt te Türkiye genelinde siyah s10 plus bitmis. Bu nasıl olabilir arkadas. Zorla bir tane buldum o da beyaz çıktı, telefon alabileceğim bi yer önerisi olan var mı arkadaşlar.

• Servise gönderdiniz mi? Samsung Türkiye garantili mi? Servis raporunda ne diyor.

Orijinalden alıntı: mtnm3rt

2 haftadır arıyorum bulamadım. Vatanbilgisayar teknosa mediamrkt te Türkiye genelinde siyah s10 plus bitmis. Bu nasıl olabilir arkadas. Zorla bir tane buldum o da beyaz çıktı, telefon alabileceğim bi yer önerisi olan var mı arkadaşlar.
    Samsung Türkiye stratejisi, note cıktıgı için doğal.Belli bir süre sonra ancak gelir.

• mtnm3rt kullanıcısına yanıt
    Samsung bağdat caddesi ve emaar avm mağazalarına telefon ile sorun onlarda mutlaka vardır.

• mtnm3rt kullanıcısına yanıt
    Yalnız beyazını tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel gözüküyor :)
    Anakart : Gigabyte B450M S2H, İşlemci : Ryzen 5 3600 4.1GHz (1.35V), CPU Soğutucu : Arctic Freezer 34 eSports DUO, Ekran Kartı : MSI RTX 2060 SUPER Gaming X 8GB, RAM : Corsair Vengeance LPX 3000MHz 16GB (2x8GB), SSD : Kingston Hyperx 3K 120GB / Sandisk Ultra M.2 NVMe™ 3D 1TB, HDD : WD 1TB Caviar Blue 7200RPM, Kasa : Cooler Master MB511 650W 80+
  • Bu 25w Şarj Güncellemesi Gelecekmi Yoksa Rafamı Kaldırdılar ?

• s10 stoklarda kalmamış hepsiburadadan almak güvenlimi acaba şüphelerim var )

Güncelleme yayınlanmaya devam ediyor.
    https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10-plus/firmware/SM-G975F/

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan alırsan sıkıntı olmaz sanırım.

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.