Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (847. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
29 Misafir (23 Mobil) - 6 Masaüstü23 Mobil
5 sn
46.868
Cevap
296
Favori
1.782.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 845846847848849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ofindu

Arkadaşlar merhaba, 846 sayfada muhtemelen 846 kez yanıtlanmıştır ama bir de ben sorayım:

1. Bu Hepsiburada, Trendyol, n11 gibi sitelerdeki "Samsung Türkiye garantili" şeklinde satış yapan satıcılar güvenilir midir?

2. Ve asıl önemlisi telefon teslim edildiğinde nelere dikkat etmeliyiz? Bandrol, kutu, fatura, TR garantisi vs anlamında?

Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
    Geçenlerde konu dışı bölümünde bir konu açılmıştı. Paralel ithalat kullanılmış bir telefonu nasıl olduysa yenileyip Türkiye garantili diye satmışlar, kutu içerisinde garanti belgesi falan varmış. Site Hepsiburada ancak satıcı farklı imiş. Eleman telefonu yetkili servise verdiğinde rezalet ortaya çıkmış. Sosyal medyada sesini duyurduktan sonra Hepsiburada yardımcı olmuş. İade edilen bir telefonu paketleyip, emniyet bandını da yapıştırırlar, ruhun bile duymaz.

• Böyle garip ve saçma bir pil tüketimi olduğunu bilmiyordum, araştırmadan, daha doğrusu güvendim Samsung dedim S10 olmuş artık dedim bazı sorunları minimalize etmiştir dedim ama.. İnce yazılımsal programlarla uyumuna kadar gözüme batan detayları dikkatimi çekiyor. Velhasıl kelam telefon araştırırken S10E gözüme ilişti görüntüsü beni aşırı cezbetti bütçeyi zorladım aldım. 3-4 aydır da kullanıyorum. Pişman mıyım, çok aşırı memnun değilim sürekli dışarda geçireceğim bir gün esnasında telefon cebimdeyken sürekli şarjım bitecek endişesiyle dolaşmak hiç hoş değil. Ki bitmişliği var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart : Gigabyte B450M S2H, İşlemci : Ryzen 5 3600 4.1GHz (1.35V), CPU Soğutucu : Arctic Freezer 34 eSports DUO, Ekran Kartı : MSI RTX 2060 SUPER Gaming X 8GB, RAM : Corsair Vengeance LPX 3000MHz 16GB (2x8GB), SSD : Kingston Hyperx 3K 120GB / Sandisk Ultra M.2 NVMe™ 3D 1TB, HDD : WD 1TB Caviar Blue 7200RPM, Kasa : Cooler Master MB511 650W 80+
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Bildirimlerle alakalı bir sorunum yok açıkçası ama iOS işletim sistemi bu bildirim konusunda daha sorunsuz o malum. Klavye konusunda da sorununuz tam olarak nedir anlamadım :)
    Ancak iphonelar bana hiç mantıklı gelmiyor artık, gelemiyor. O zamanlar ilk defa iphone kullanacaktım aldım sistem güzel mi evet güzel ancak şu küçücük iphone 7nin S10E ile aynı fiyatta olması iphoneları alınmayacak telefon haline getiriyor bence. Paran varsa son modelini alır geçersin ama onun dışında iphone 7nin S10enin yanında pozitif hiçbir özelliği yokken aynı fiyatta olması...

Anakart : Gigabyte B450M S2H, İşlemci : Ryzen 5 3600 4.1GHz (1.35V), CPU Soğutucu : Arctic Freezer 34 eSports DUO, Ekran Kartı : MSI RTX 2060 SUPER Gaming X 8GB, RAM : Corsair Vengeance LPX 3000MHz 16GB (2x8GB), SSD : Kingston Hyperx 3K 120GB / Sandisk Ultra M.2 NVMe™ 3D 1TB, HDD : WD 1TB Caviar Blue 7200RPM, Kasa : Cooler Master MB511 650W 80+
  • sallami kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Telefondan pek oyun oynamam zaten. Hatta neredeyse hiç. Sosyal medya, telefon görüşmesi, müzik, kamera ve bazen Bluetooth ile GPS kullanımı. Bu kullanım ile gün boyu rahat yeteceğini düşünüyorum. Şu an G4 ile 1.5 saat ekran süresi alıyorum. 3 kere falan bitiriyorum desem 4.5 saat. Hadi 5 saat olsun. Yeteceğini düşünüyorum. 1-2 güne alacağım inşallah S10e yi.

• Merhaba. Telefonum S10e. Şarjı iyice oturmaya başladı. Yapay zeka gerçekten işe yarıyor gibi. İlk kullanmaya başladığımda 4-5 saat ekran sürelerinden sonra 6-7 saate çıkmıştı ekran sürem. Şimdi 8-9 saatleri zorlar oldum.
    Tabi çeşitli optimizasyonların da bekleme süresine faydası oldu. Bazı uygulamaların arka planda çalışmasını kısıtladım ve mobilde veri harcamalarını kapattım.
    Böylece kullanmadığımda cihazım minimum düzeyde batarya tüketiyor. Adete kokluyor şarjı

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• Kullanmadığın uygulamaların bildirimlerini kapattın mı? Fazla kullanmadığın uygulamalar için pil optimizasyonunu aktif ettin mi? Bu uygulamaları ayarlardan uyku moduna aldın mı? Veri tasarrufunu açıp, sıklıkla kullandığın uygulamalara ayrıcalık tanıyıp, diğerlerini kısıtladın mı? Telefonu kısıtlayamam mı diyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S10e telefonumu sattığım için hiç kullanmadığım kutusunda duran ekran koruyucu ve kılıfları satıyorum

RINGKE S10E DUAL EASY FULL COVER(PAKETDE 2 ADET KORUYUCU VAR) 50 TL
    RINGKE S10E ONYX CASE 40 TL
    SPIGEN S10E THIN FIT SİYAH 50TL
    SPIGEN S10E THIN FIT Graphite Gray 50TL
    SPIGEN S10E LIQUID CRYSTAL KILIF 40 TL
    ANKARA'DA ELDEN TESLİM OLABİLİR
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• Konu işletim sistemlerinin tasarımı ile ilgili. Android desktop mantığı üzerine kurulu. Aynı anda birden fazla uygulama çalıştırabilecek şekilde tasarlanmış. Dolayısıyla, bir yandan antivirüs tarama yaparken, çift dosyaları tarayabiliyor, ayni anda müzik dinlerken bir yandan da oyun oynayabiliyoruz. Bu arada da printerdan kitap çıktısı alabiliyoruz. Bunun sonucu da pilin emüklenmesi...

• Kullanmadığım uygulamayı telefona kurmam. Fazla kullanmadığım uygulamalar da genellikle Trendyol, Morhipo, Hepsiburada gibi uygulamalar ancak ben bu uygulamaları uyku moduna alırsam bana bildirim gönderemezler ki ben bu mecralardan gelen indirim ve kampanya bildirimlerini oldukça takip ediyorum. Ben 6 yılda 10 'un üzerinde telefon kullandım, General Mobile, LG, Apple, Samsung, Xiaomi gibi. Her aldığım telefonda da böyle ana konularında forumlarda dolaştım, hiçbirinde S10 modelleri kadar şarj gitmesin diye binbir türlü şeyle uğraşmam gerekmedi.
    Bildirim konusu evet kullanmadığım bir uygulama veya bildirimleri gereksiz olan bir uygulamanın bildirimi kapatılabilir, ancak yok uyku moduna alma yok veri tasarrufunu açmak falan bana saçma geliyor. Ki sadece bunlar da değil bunlar telefonun arka planında olanlar. Siyah duvar kağıdı kullan siyah tema kullan Aod kapat şu özelliği kapat senkronizasyonu kapat vsvsvs... Telefonu vereyim Samsung kullansın bari ben kendi isteğime göre kişiselleştiremeyeceksem :)

• Daha fazla bir şey demiyorum. iPhone'da da 'arka planda uygulama yenile'yi kapatırdım, başka şeyleri kapatırdım. Ben böyle kullanıyorum. Şu anda sadece whatsapp ve facebook messenger aktif, bana yetiyor.

iPhone'da da arka planda uygulamalar kısmen çalışıyor. Twitter'da gezinirken, whatsapp bildirimi gelmiyor mu?

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • extense E kullanıcısına yanıt
    Ben de sana cevap yazdım. Almanya romunu yükleyip, Türkiye romu çıktığında onu yükleyebilirsin. İlla sorunun cevabını istiyorsan, Almanya'ya ne zaman güncelleme gelirse, o zaman güncelleme alırsın.
    Ama bu demek değil ki Almanya Rom unu yukledikten sonra artık Almanya ya güncelleme gelince sende güncellemeleri OTA ile alırsın, telefonun CSC kodu Türkiyedir ve Turkiyeye güncelleme gelince OTA ile alınabilir diğer ülke Rom larını hep Odin ile yüklemen gerekir..

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

CSC kodları bizimle aynı olan istediğin ülkenin Rom unu yükleyebilirsin mesela benim telefonda şuan son çıkan Almanya Rom u yüklü..
    Ama bu demek değil ki Almanya Rom unu yukledikten sonra artık Almanya ya güncelleme gelince sende güncellemeleri OTA ile alırsın, telefonun CSC kodu Türkiyedir ve Turkiyeye güncelleme gelince OTA ile alınabilir diğer ülke Rom larını hep Odin ile yüklemen gerekir..
    tesekkurler arkadaslar, benim cihaz Fransa Bouygues Telecom, orijinal csc kodunu bilmiyorum, samsung info dada orijinal scs kodu alani bos gozukuyor, telefonum sim kilitsiz oldugu için, bouygues telecomun romu yuklu oldugunu zannetmiyorum, suan hem bouygues telecom hemde Turkcell hatti takili telefonumda,

Orijinal telefonun kendi CSC kodunu ogrenme sansim varmi, devamli onu yukle bunu sil yapmamak için kendi orijinal romu kalsin cihazda istiyorum...

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil

• Ben ilk S10 plus sahiplerindenim Tr de , telefona yalnızda 3 hafta sabredilmiştim batarya sebebiyle , sonra babama verdim Oneplus 7 pro aldım , cok memnunum su an cihazımdan bazen bakıyorum konuya cunku ıstersem babamla takas edebilirim cihazı ama sonra vazgeçiyorum S10 plus da en fazla 5 saat ekran süresi alıyordum aktif kullanımda , 7 pro dada cok alamıyorum onda da 6 saat ama en azından 6 saat günü çıkarırken 5 saat çıkaramıyor maalesef.

• S10E, Whatsapp uygulamasında fotoğraf yollamaya çalıştığımda geniş açı kamerasını kullanıyor ve kenarlar kötü çıkıyor. Nasıl ayarlayabilirim bunu? Bakıyorum whatsappta çekerken soldaki kamerayı kullanıyor normalde sağdakini kullanması lazım. Bir de ön kamerayla görüşme yaparken de aşırı yakın gösteriyor bunların ayarını yapabileceğimiz bir yer var mı?

• Ön kameraya ggeçiş yap sonra tekrar arka kameraya geçiş yap, diğer kameraya geçecektir.
    Sizin cihazda bir sorun olmasın
    Saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 845846847848849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.