iPhone 15 Pro en güvenli şekilde 5W nasıl şarj edebilirim
Arkadaşlar bir iPhone 15 Pro edindim elimde hızlı şarj aleti de mevcut fakat ben hıza ihtiyacım olmadığı zamanlarda pil ısınıp ömründen yemesin diye eski tip 5W şarj etmek istiyorum fakat ne orijinal Apple adaptörü üretiliyor artık 5W ne de Apple'da buna uygun kablo satılıyor.
En güvenilir şekilde kit olarak ne alabilirim bu cihaza ben 5W şarj etmek için?
Keenetic Extra DSL modemi kapatıp açtığımda yeni IP almıyor
Statik IP servisi almıyorum. Bildiğiniz gibi modemin fişini her söküp taktığımızda, kapatıp açtığımızda vesaire IP adresimizin yenilenmesi gerekiyor fakat benim IP adresim yenilenmiyor.
Social Club sıkıntı çıkarmıştı modemi resetlemenin herkese çözüm olduğunu gördüm fakat bende çözüm olmadı. Sonra fark ettim ki kapatıp açtığımda yeni IP almıyorum. Sebebi ne olabilir?
ISS: Netspeed.
Modem: Keenetic Extra DSL kn2111.
Yayın haklarını almadan önce s sporttan özeti, hatta maçı da izliyodum dönüp dönüp ara sıra. Böyle dönüp dönüp izlediğim şeyleri bilgisayarımda depolarım aslında fakat bunu indirmedim, şimdi de Bein yüzünden hepsi silindi. Elinde bu maçın özeti olan var mıdır bana ulaştırabilecek? S Sport özetini istiyorum arkadaşlar Türkçe spiker olanı yani.
Özeti linkledim arkadaşlar;
https://www.mediafire.com/file/8ifxv9rbqmhcm6f/Man_City_3-2_Aston_Villa.mp4/file
Artvin-Samsun güzergahında günlük gezilebilecek yerler
Artvin'den tek günde Samsun'a döneceğiz, yol üstünde, bizi yoldan çok saptırmayacak ve vakit öldürmeyecek görülmesi ve gidilmesi gereken yer tavsiyeleriniz nerelerdir?
Samsun ve ordu hariç oraları ezberledik artık.
Eski çizgi filmi bulabilecek var mı
Yanlış hatırlamıyorsam eskiden izlediğimiz bütün çizgi filmleri peşpeşe gösteren komple bir çizgi film vardı. Bir tanesi bittiğinde ekranda boya badana yapan bir köpek çıkıyodu aşırı kalın sesli ve ağır konuşan bir seslendirmesi (türkçe) vardı sonra cebinden kocaman bir fırça çıkarıp ekranı boyuyodu başka bir çizgi filme geçiyordu. Bunu youtube 'dan bulabilecek var mıdır?
Klasik bir dardanel ton balığı aldık diyelim, yağını süzdük. İçinde ne kadar yağ kalıyor? Ya da başka bir deyişle, konserve üzerindeki besin değerleri -ki özellikle yağ değeri- konserveyi süzdükten sonraki değerler midir?
Örneğin 11,7g yağ olduğu yazıyor konserve üzerinde. Ben bu konserveyi süzdükten sonra yağ yine 11.7 gram mı? Orada ki 11.7 gram direkt balığı içindeki yağ mı oluyor?
İnternette direkt olarak ton balığının değerlerine baktığımda yağ oranının çok çok düşük olduğunu gördüm o yüzden kafam karıştı.
Samsung - Xiaomi geçiş nasıl yapabilirim yedekleme
Samsung cihazdan xiaomi cihaza geçeceğim yarın, online veya fiziksel farketmez özellikle fotoğraflarımı ve whatsapp mesajlarımı nasıl diğer telefona aktarır, yedeklerim? Google drive yedeklerini açtım şu an yedeklemeyi yapıyor ancak fotoğraf ve videoları "fotoğraflar" uygulamasına yedekliyor ve bu yedeği diğer telefonun galeri uygulamasına aktaramıyorum. En net yöntem nedir tavsiyesi olan var mı acaba?
S10+ Plus Nice Lock Edge Ligthing+ Yükleyemiyorum
Cihazı yeni aldım sanırım One ui 3.1 ya da Android 11 sebebiyle bilmiyorum Edge lighting+ ve task manager uygulamaları, "this app version is not compatible with this version" hatası alıyorum son sürümü kullanmama rağmen. Var mıdır çözümü? İki uygulamaya da ihtiyacım var hem kamera etrafında bildirim için hem de son uygulamaları açtığımda bir önceki uygulamayı ortaya almaması için.
Gimat podium avm civarı güvendiğiniz ekspertiz var mıdır? 18 model bir araç yakınım için arıyorum. Teşekkürler
Anakart : Gigabyte B450M S2H, İşlemci : Ryzen 5 3600 4.1GHz (1.35V), CPU Soğutucu : Arctic Freezer 34 eSports DUO, Ekran Kartı : MSI RTX 2060 SUPER Gaming X 8GB, RAM : Corsair Vengeance LPX 3000MHz 16GB (2x8GB), SSD : Kingston Hyperx 3K 120GB / Sandisk Ultra M.2 NVMe™ 3D 1TB, HDD : WD 1TB Caviar Blue 7200RPM, Kasa : Cooler Master MB511 650W 80+ |
Anakart : Gigabyte B450M S2H, İşlemci : Ryzen 5 3600 4.1GHz (1.35V), CPU Soğutucu : Arctic Freezer 34 eSports DUO, Ekran Kartı : MSI RTX 2060 SUPER Gaming X 8GB, RAM : Corsair Vengeance LPX 3000MHz 16GB (2x8GB), SSD : Kingston Hyperx 3K 120GB / Sandisk Ultra M.2 NVMe™ 3D 1TB, HDD : WD 1TB Caviar Blue 7200RPM, Kasa : Cooler Master MB511 650W 80+ |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 440
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 31.041 (Bu ay: 780)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar