Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (15 Mobil) - 7 Masaüstü15 Mobil
5 sn
46.865
Cevap
296
Favori
1.775.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adobe Premiere Rush Android'e gelmistir. Suanki surum 428 MB liktir ( zamanla boyutu degisecektir elbette ) Pixel 2 XL cihazima da yukledim ayni boyut gosteriyor...

Adobe Premiere Pro masaustu surumunun mobil halidir.

Samsung cihazlarina ozel optimize edilmistir denilse de baska markalarla da uyumludur .
    news.samsung.com
    Adobe Premiere Rush for Samsung Launches for Galaxy Users
    https://news.samsung.com/global/adobe-premiere-rush-for-samsung-launches-for-galaxy-users

Samsung Galaxy S10 and 10 Plus, and S10e
    Samsung Galaxy S9 and 9 Plus
    Samsung Galaxy Note9 and Note8
    Google Pixel 3 and 3XL
    Google Pixel 2 and 2XL
    OnePlus 6T and OnePlus 7 Pro

Samsung DeX masaustu arayuzuyle de uyumlu olmasi bence daha da ilginc cekici olacaktir. Artik bulundugunuz mekandaki monitor veya TV ile masaustu deneyimi DeX ile de kullanabilme secenegi ayrica olmasi guzel anlamli bir detaydir.

Arayuzu zaten telefondan parmaklariniza gore optimize edilmistir .

Elbette kalem veya kalemsiz de isinizi halledebilirsiniz .

Bu uygulama ile ister kendi arsiviniz icin ister sosyal medyalarda video olusturup paylasmak icin ( youtune yayincilgi vs ) telefonun GPU ve islemcisinin gucu ile kisa surede guzel kaliteli sonuclar icin guzel bir uygulama .

• Merhaba arkadaşlar. Şu an 1000TL Samsung hediye çeki var ve S10+ almak istiyorum fakat 128'likler kalmamış sadece 512GB seramik beyaz kalmış ve indirimli 7749TL + 6 ay vade farksız . Sizce daha uygun başka yerlerde bulunur mu?
    Her program için arka plan etkinliğine izin vermene yönelik ayar var, bunun dışında istediğin uygulamaları kaldırmadan devre dışı bırakabilirsin. istediğin zaman açar kullanırsın. her türlü veri kullanımı vs devre dışı kalmış olur.

Sormuş olduğun uyku modu da var. Kullanılmayan uygulamaları uyku moduna manuel olarak ta alabilirsin. Ayrıca istersen uzun süre kullanılmayanları otomatik olarak uyku moduna alıyor. Uyku modundaki uygulamalar asla arka planda çalışmazlar. güncelleme almazlar, bildirim de göndermezler.

her uygulamada bildirim alsın almasın şeklinde ayar yapabiliyorsun.

sık kullanılmayan uygulamalar için adaftif pil kullanımı gibi bir ayar da var.

Benim s10 plus 128 mb bana 6100 'e mal olmuştu. o fiyatla karşılaştırdığımda güzel fiyat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drlevent kullanıcısına yanıt
    indirimli 7750 hocam. 128'likler kalmadığı için 6750 maliyetim 7.750'ye çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: drlevent

Ben şahsen pil performansından memnunum.

Şunu belirtmek için mesaj yazayım dedim. Eğer iphone'daki mantıkla kullanırsan telefonu (ekran kapalıyken arka plan uygulamaların ekseriyatının tamamen kapanması vb) iphone XS max'ın uzak ara çok ötesinde bir pil performansı bulacaksın. Malum Androidler iphone'lardaki gibi fabrikadan kısıtlı gelmiyor. neredeyse her türlü iletişim sürekli olacak şekilde çalışıyor. seçimi sana bırakıyor.

ben çok özel bir ayar yapmadım. bir günü çok rahat geçiriyor. bir buçuk günü de bulur. ama iki whatsup kullanacağını düşünürsek yine de bir günü geçirirsin gibi geliyor.

tabi kullanım kişiden kişiye fark eder. benim kullanmadığım ancak senin kullandığın çok pil tüketen bazı uygulamaların vardır. onu bilemem. pil performansının standart ölçümü ancak aynı programları aynı şekilde kullanırsak mümkün olur
    Her Android samsung gibi değil hocam hem samsung hemde diğer Android markalarını kullanmış biri olarak htc ve sony aynı İPhone modelleri gibi pili telefonu kullanmadığım zaman tasarruflu kullanıyor.

• Hocam uygulama durup dururken küçülüyor. Ne açsam böyle oluyor. Tam ekran film izlerken bir anda picture in picture moduna geçtiğini düşün. Media içerikli ne açarsam oluyor bu

1-) iostaki twitter uygulamasında ana sayfa düğmesi, arama kutucuğu v.b her zaman uygulamanın altında sabit bulunuyor androidde ise sayfalar arası dolaşırken alttaki duğmeler kayboluyor. söz konusu anasayfa ,arama kutucuğu v.b düğmeleri sabitleştirmenin bir yolu var mı

2-) İosta parmağını soldan/ortadan saga kaydırıldığında uygulamalar veya sayfalar geri geliyordu . androidde ise geri gelmek için geri tusuna basmak gerekiyor. androidde de iostaki gibi soldan saga kaydırıldıgında geri gitmenin bir yolu var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancil1 -- 21 Mayıs 2019; 20:31:43 >
  • Selfie kamerası gece çekimlerinde bulanık gibi duruyor. Bununla alakalı bir çalışma var mıdır?

• fatihkahve1234 F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Seramik Beyaz modelini kullanan arkadaşlarımız varsa, seramik kısmının artılarını ve eksisini rica etsem yazabilir misiniz? 25 gram ekstra ağırlığı biliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
    bu kılıfı bi arkadaşıma hediye almayı düşünüyorum, kullananların yorumları nasıl? Korunaklı bi şey alayım diyorum, biraz da şıklığı önemli tabi.

• Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Koruma olarak gösterdiğin kılıf iyidir ama görsellik ve şık Lik bakımından s10plus a özel bir arka kılıf var Led li filan o çok daha gösterişli diyebilirim. Şahsen arkadaşın ben olsam benim söylediğimi isterdim :) youtube da incelemesi vardı bakabilirsiniz

• Arkadaşlar selfie kamerası iğrenç bu telefonun. İphone 6 bile daha güzel çekiyor. Bu durum canımı çok sıktı. Yabancı forumlarda vs inanılmaz tepki var. Var mı çözüm önerisi olan. Telefonu satacağım. Güncelleme beklersek seneye gelir herhalde.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.