Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
48 Misafir (38 Mobil) - 10 Masaüstü38 Mobil
5 sn
46.865
Cevap
296
Favori
1.774.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum.

Bu bildirim sorunları çözülse cihazlar çok güzel. Bende epey uğraştım fakat bulamadım.

Edge ekranı geçtim ekran uyansa, kim ne yazmış onu görsem vs ona da razıyım.

iPhone'dan sonra eksikliğini en çok hissettiğim durum sanırım şuan için.

Bu durumu çözmenin bir yolu var mı arkadaşlar?

Bildirimleri yazılanları ekranı uyandırdığim zaman görmek istiyorum vs.

(Yanı WhatsApp sembolüne tıklayıp iki iş yapmak istemiyorum)

Veya WhatsApp üzerinden mesaj geldiğinde ekranın uyanmasını ve mesajın görünmesini istiyorum ama çözümü yok sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high-fidelity -- 22 Mayıs 2019; 13:32:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DagustuN

Ekranda açık kalan aynı görüntü, ekrana işliyor bir iz bırakıyor gibi bir durum.. Yüksek parlaklıkta belli bir süre aynı sayfanın hareketsiz kalması sebep olabilir örnek olarak.
    aynen senin cihazin ekraninda artik chost screen olayi basliyo, yani hayalet ekran, zaman geçdikce lekeler büyüyecek...geçmis olsun ekrani komple deyisilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Wauwaxtt

s9 plus kullanıp s10e, s10, s10 plus'a geçen arkadaşlar ne kadar fark ödediniz yazabilir misiniz?
    ekranda parmak izi ve ilave olarak 3 cü kamera ve ekrani disinda hiçbir sey ))

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

S10+ yerine S10 alsam pil konusunda sıkıntı yaşar mıyım arkadaşlar? S10'nun da stokları gelmiş.
    pile önem verensenizse s10 plus alin s10 lar da pil az

• quote:

Orijinalden alıntı: gumbet

merhaba bende de s10 plus varda kamerayı acarken ses cıkartıyor on kamerada da böyle arka kamerada neden yapıyor bunu biliyormusunuz önceden böyle bir sorun yoktu telefonu sallıyorum oynayan ses gelen bi parcası yok hic yere düsmedi telefon cok dikkatli kullanıyorum gerci cekimde bi sorun yokda ses cıkartması insanın garibine gidiyor
    kameralari ois oldugundandir yani haraketli kamerasi var merceyi hep haraketde, yani normel bi sey

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    Hemde baya az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakancil1 H kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Onu o şekilde bende tecrübe ettim. Dediğiniz gibi çok saçma ama çözümü yok sanırım şuan için.

• 360 kaplama yaptıran var mı?
    Koruması falan nasıl düşse bir şey olur mu?
    Spigen şeffaf kılıf aldım az çok kaba duruyor belki bu kaplama korur ve ince olur diye düşündüm

• Arkadaşlar şu radyoyu aktif hale bir getirebilsek

Önceki sürümlerde uykuda WiFi sürekli açık kalabilsin diye ayar vardı pie da kaldırmış Google.
    Aynı sorunu android pie yüklü mi8 mate 20 pro da da yaşadım ben.
    Yurt dışı forumlara da baktım. Çözüm yok. Ben sörf bu yüzden sadece mobil veride kullanıyorum :(((

Orijinalden alıntı: high-fidelity

Aynen hocam. Onu o şekilde bende tecrübe ettim. Dediğiniz gibi çok saçma ama çözümü yok sanırım şuan için.
    Hocam merhaba goodlock 2019 app ına bakın. Notistar uygulaması ile ekran uyandığında bildirimleri görebiliyorsunuz sanırım.video da notistara geldiğinde görebilirsiniz

Forumdada konusu mevcut

• the turk T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Uygulaması yüklü fakat uygulama üzerinden beni farklı bir yere yönlendiriyor modüllere tıklayınca.

Mağazadan direk indirip kullanma şansımız yok mu acaba yoksa apk tarzında dışarıdan mı yüklemek gerekiyor? Pek beceremem o işleri de.

• DrB77 D kullanıcısına yanıt
    wifi gelişmiş ayarlarından var
    Veri trafiğini analiz edip güç tasarrufu yap şeklinde...

Bende de wsp girmeden bildirim gelmiyordu.
    O ayarı kapattım ve telefonun güç tasarrufu da sürekli kapalı.
    Problem kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Slade

https://shop.samsung.com/tr/galaxy-s10-plus-led-view-cover-siyah bu kılıfı bi arkadaşıma hediye almayı düşünüyorum, kullananların yorumları nasıl? Korunaklı bi şey alayım diyorum, biraz da şıklığı önemli tabi.
    Bundan kullanıyorum memnunum sadece arka kapak led cover alacaktım ambians ışıkları sürekli yanmıyormuş bir de ön camı korumuyor diye vazgeçtim.

• Daha önce 9 saat ekran süresi veren telefon bugün 2 saat ekran süresi eriyor hem de wifide kullanan aynı kullandigim şeyler aynı neyi yanlış yapmış olabilirim ?? derdim ekran süresi de değil bugün 12.30ta tam şarjdan çektim tekrar şarj etmem gerekecek.2 görüntüde aynı telefondan s10 plus.

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fundalinau -- 22 Mayıs 2019; 20:22:55 >

• Ben de bugün s10e ile aranıza katıldım. Telefona en son yazılım güncellemesi ne zaman geldi? 1 nisan güncellemesini yükledim, başka bir güncelleme varsa onu da yükleyip sıfırlayacağım telefonu. Bir de instagram modu yok kamera modları arasında bunu nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreaktheCode -- 22 Mayıs 2019; 20:26:56 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.