Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
48
Favori
379.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
    herkes ağustosun 5'inden sonrasını bekliyor. Yeni lansman var sanırım. 10 gün kadar daha bekleyebilirim diyorsanız bir indirim gelebilir, belki 4500 bandına düşer. çok aceleniz yoksa bekleyin. belirttiğim fiyata düşmezse de alın artık yapacak bir şey yok.

Orijinalden alıntı: pbmax

Önceki yorumumda bahsetmiştim. 7 plusım hala takır takır çalışırken bir macera aradım s10 lite alıyım dedim ama yine güvenemiyorum androide. Şimdi kalkıp s10 lite yerine iphone se alsam mantıklı bir seçim yapmışmı olurum evet ekran ufak batarya ufak.. ama temiz 5 sene götürecek. Anneme aldığım iphone se 4. Yılını doldurmak üzere hala güncelleme alıyor hala takır takır. Eşimin pro max i ile s20 ultrayı yan yana koydum. Yanlış anlamayın ama iphone ciddi şekilde çok smooth çalışıyor. Hatta elimdeki iş telefonu iphone 7 bile daha iyi derecede akıcı.
    Bunları yazmaktaki amacım iphonu övmek değil. Dediğim gibi 7 plus cihazımı satıp üstüne koyup s10 lite alacaktım ama yapamıyorum. 3 4 k bandındaki çin marka telefonlar yapmacık ve basit geliyor. Bütçeyi artırıp s10 lite p30 vs bakıyorum, 2 sene sonra güncelleme almayacak. Satsam para edecek mi ilerde ? Şu anda 7 plus cihazıma 3 bin tl cash ödeyen birsürğ teklif geldi letgo dan ve sahibinden den.. 4 yıl oldu hala para ediyor...
    Vw polo aracımı alırkende alma o kadar para verilmez dediler 1 senede 50 bin tl üstüne koydu arabam...

Herkesi dinlememek lazım.
    S10 lite dan vazgeçtim çünkü kusra bakmayın düşük ışıkta yeşil ekran sorunu beni soğuttu. Evet belki çok az bir sürede göreceğim o ışık sorununu ama, marka bu yanlışı yaptıysa arka planda başka şeyleride göz artı etmiş demektir.. huawei de google desteği yok, xiaomi güven vermiyor, 100 mp kamera koyuyor ama iphone nun 12 mp kamerası tokatlıyor. Plastik kalitesi yerlerde. Oppo desen şu anda reklamla işi götürmeye çalışıyor...
    Geriye iphone kaldı. Amerikana yaslanmakta fayda var yine..
    Sana kötü bi haberim var hocam, senin araban üstüne 50 bin tl koymadı, paranın değeri düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pweck5

Sana kötü bi haberim var hocam, senin araban üstüne 50 bin tl koymadı, paranın değeri düştü.

Alıntıları Göster
    Bi ekonomist olarak sana hak veriyorum. Ancak ben rakipleriyle kıyasladım. Mesela aynı dönem 2018 Aralık ayında clio dizel alabilirdim. Ve çoğu kisi bu arabayi almami soyledi. Ayni paraya clio dizel mi yoksa polo tsi mi ? Ben gittim polo aldim, clio kasa degisti eskisinin deger polo kadar artmadi. Baska rakipleri icinde oyle. i20, corsa ve 208 de alabilirdim ayni paraya, ve hepsi kasa degistirdi ve eskilerinin degeri polo kadar artmadi..

Bilincli bir sekilde aldigim arabanin geri donusu 1 senede 50 bin tl lsu.
    Polo yu aldigimda 17.800 dolar karsiligi 97 bin tl odemistim. Su anda 17.800 dolar 120.000 tl yapiyor. Arabain sifiri su an 155.000 tl.. satsam su anda 140 bin ederi var.. 97 den 140 a.. 43 bin tl.. yada en kotu 20.500 dolar yapar o da $3.300 dolar 1.5 senede kâr demek. Sürdüğümde yanıma kâr kaldı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pbmax P kullanıcısına yanıt
    Hocam sen boşver S10 Lite'ı, arkanı Amerikan'a yasla :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 26 Temmuz 2020; 4:44:52 >
    Palit RTX 4070 Ti Super JetStream | R7 5800X3D | Arctic Liquid Freezer II 360mm | Corsair Vengeance RGB RT 32GB 3600MHz Dual | Samsung 970 Evo 1TB NVMe M.2 | Samsung 860 Evo 1TB M.2 | WD Blue 1TB | MSI Optix MAG271CQR 27" 2K 144Hz | Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire MX Speed | Razer Deathadder v2 | Xbox Wireless Controller Gen9 | SteelSeries QcK+ Large | SteelSeries Arctis 5 | Logitech G29 | Logitech C922x Pro | HyperX QuadCast | NZXT H7 Flow | High Power Super GD 850W 80+ Gold
  • Dün m30s takasıyla mavi renk s10lite alacaktım ancak arabamda sorun çıktığı için şimdilik erteledim. Üste 2500verecektim müşteri faturalı sıfır cihaz. Mavisine hayran kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5B12777B -- 22 Eylül 2020; 10:53:38 >
  • Arkadaslar merhaba. Bugun saat 9 çeyrek gibi telefonu şarjdan aldim fakat gece 3 gibi takmıştım uyuya kalınca unutmuşum prizden çıkarmayı suan bu saate kadar kalan batarya %71 3 saate bu kadar berbat bir batarya süresi 1 aydir almadım. Sabah oğlan yanıma gelince yanlislikla alçak ca yere düştü ama kılıfa koruma var düştükten sonra zarar görmüş olabilir mi yada bu kadar hızlı bir batarya bitmesine sebep olan nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon siyah 4785 olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5B12777B -- 22 Eylül 2020; 10:52:53 >

• pbmax P kullanıcısına yanıt
    Iphone alabiliyorsan iphone al

yüzde yüz olduğu zaman çekmek gerekiyor fişten
    en fazla yarım saat bilemedin 1 saat dursa anlarım
    ama sizinki saatlerce fişte takılı kalmış birde mobil veri veya wifi açık olmamalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gael kullanıcısına yanıt
    Benim telefonda mobil veri açıkken, 7-8 saatte taş çatlasın %2 ya da %3 şarj yiyordur. Anladığım kadarıyla, arkadaş telefonu kullanarak şarjı %71'e kadar düşürmüş ve şarjın çok hızlı düştüğünü söylemiş. Eğer anladığım gibi değilse ve durduğu yerde %29 şarj gitmişse bu normal değil ve muhtemelen arka planda ciddi oranda güç yiyen bir uygulama açık kaldı.

Mobil veri ya da wi-fi'ın açık kalması bataryaya bir problem teşkil etmez ve günlük kullanım senaryoları dahilindedir ama telefonu şarjda unutmak epey sıkıntılı ve bunu alışkanlık haline getirmemek gerekiyor. Telefonu bir kere şarjda unutmuştum ve vicdan azabı yapmıştım Bu sebeple telefonu hiçbir zaman şarjda bırakmıyorum ve %25'e düştüğünde şarja koyup, %90 olunca da şarjdan çekiyorum. Ek olarak hızlı şarjı kullanmıyorum.

Böyle yapmanın yararını gördüm ve toplamda %65'lik şarj diliminde 6, 6 buçuk ekran saati alıyorum (Bu süre herkeste farklılık gösterir. Sadece kendi kullanım senaryom adına belirttim). Hem de telefon daha serin çalışmış oluyor.
    Palit RTX 4070 Ti Super JetStream | R7 5800X3D | Arctic Liquid Freezer II 360mm | Corsair Vengeance RGB RT 32GB 3600MHz Dual | Samsung 970 Evo 1TB NVMe M.2 | Samsung 860 Evo 1TB M.2 | WD Blue 1TB | MSI Optix MAG271CQR 27" 2K 144Hz | Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire MX Speed | Razer Deathadder v2 | Xbox Wireless Controller Gen9 | SteelSeries QcK+ Large | SteelSeries Arctis 5 | Logitech G29 | Logitech C922x Pro | HyperX QuadCast | NZXT H7 Flow | High Power Super GD 850W 80+ Gold

• fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon çok fazla şarjda kaldığı zaman batarya aşırı yük biriktiriyor. Bu sebeple batarya gerilim altında olduğu için ilk birkaç saat daha fazla ısınmış ve daha çabuk güç tüketmiştir. Bundan sonra dikkat edersen, düzene girer :)
  • Ilk anladığın kesinlikle doğru hocam bende aşırı vicdan yaptım:). Benim aldığım ekran suresi de mobil veri sürekli açık çift sim ve 8.5 saat 80 de çıkartır 20 de takarım bu gece böyle oldu malesef

• Tavsiyelerin önemli benim için:) yalnız hocam kamera nedense duzelemedi gitti

• fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    Kameradan kastın gecikmeli çekim yapması mı? Bende de öyle. Herkeste öyle.
  • Arkadaşlar telefonu dün aldım, telefonla birlikte spigen siyah kılıf ta aldım ancak kılıf telefonu kalınlaştırıp ağırlaştırıyor.Koruması iyi tüm çerçeveyi ve kamerayı koruyor.Telefona gelirsek fotoğraf kalitesi gayet tatmin edici,kamerada bahsedilen geç tepki verme sorununa rastlamadım.Parmak izi okuma gayet hızlı. Call of duty ve asphalt 9 gibi oyunlarda kasma ve donma problemi yaşamadım. Sarj cihazının iki tarafı da C type, telefonu bilgisayara bağlamak isterseniz usb bağlantılı c type kablo almanız gerekiyor.
    Sorularınız olursa yanıtlarım.

Orijinalden alıntı: patraklos

Arkadaşlar telefonu dün aldım, telefonla birlikte spigen siyah kılıf ta aldım ancak kılıf telefonu kalınlaştırıp ağırlaştırıyor.Koruması iyi tüm çerçeveyi ve kamerayı koruyor.Telefona gelirsek fotoğraf kalitesi gayet tatmin edici,kamerada bahsedilen geç tepki verme sorununa rastlamadım.Parmak izi okuma gayet hızlı. Call of duty ve asphalt 9 gibi oyunlarda kasma ve donma problemi yaşamadım. Sarj cihazının iki tarafı da C type, telefonu bilgisayara bağlamak isterseniz usb bağlantılı c type kablo almanız gerekiyor.
    Sorularınız olursa yanıtlarım.
    Yeşil ekran sorununu test ettiniz mi hocam? Yüzde 10-15 parlaklıkta siyah arka planda ekranın alt kısımlarında yeşil dalgalanmalar oluyor mu? Galiba samsungun bu fiyat bandındaki amoled ekranlarında olan birşey a71 de de var diye duydum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.