Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
48
Favori
379.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
    Güle güle kullanın 😊👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mayıs güncellemesi yalnızca güvenlik güncellemesi başka bir değişiklik yok..

[simage]
    Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]
    [/simage]

• moupat M kullanıcısına yanıt
    Arka ana kamera Sony IMX586 48mp
    Ön Kamera Sony IMX616 32mp

• moupat M kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143512564
    Bu akşamda birkaç foto çeker atarım.ben kamera iyidir kötüdür demem.anılarıma bakarken köşede hafif bulanıklık var,bir tık daha iyi çekseydi şuydu buydu işlerine takılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 23 Mayıs 2020; 19:4:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Merhabalar.Samsung telefonlara çok uzağım ve bir sürü model arasında çıkmaza girdim. S10 Lite ile S10e arasında kaldım özellikle fiyatları 100 tl falan oynuyor S10e daha ucuz. Aslında kişisel beklentilerime göre daha yeni olmasından dolayı (ikisi de eşit olarak güncel kalır sanırım) ve batarya durumuyla S10 Lite öne çıkıyor fakat S10e de hızlı şarj olmasından ötürü gerekirse kısa sürelerde şarj ederek günü çıkarabilirim gibi geliyor kablosuz şarj da önemli bir avantaj.

S10 Lite'ın çok iyi duran ekranı ve bataryasını tercih etmem halinde S10e'nin amiral gemisi statüsünde olduğu için yararlanamayacağım önemli bir özellik var mı? Standart bir kullanıcıyım oyun oynamam, sosyal medya-mail-tarayıcı döngüsünde kullanırım, ayda yılda kamerayı kullanırım. Benim için önemli olan cihazın akıcı olması ve mümkün olduğu kadar stabil kalması. S10 için fazladan para vermeyi gereksiz görüyorum bundan dolayı. Bana büyük ekran ve uzun pil ömrü istersen S10 Lite, şunları şunları istersen S10e tercih etmelisin gibi bir geri bildirim yeterli. Teşekkür ederim
    Telefonu 20 gündür kullanıyorum, Arkadaşım da S10e var onu da kurcaladım o yaklaşık 1 yıldır kullanıyor ben 20 gün ama şunu gördüm S10e Lite dan dikkat ederseniz 1 tık daha yavaş ara yüze sahip geçişler program açışları vs ama bu tamamen 1 yılın etkisi de olabilir. Ama gece modunda S10e nin kamera biraz daha iyi çekiyor bunu gördüm gündüz çekimlerinde bi fark görmedim şahsen, ama çok detaylı incelemedim. İnanın bende sırf küçük ekran diye S10e'yi alacaktım fakat SD855 4500 Mah batarya ve 8 ramdan dolayı bunu aldım.. S10e nin artıları benim bildiğim: suya toza dayanıklılık gorilla glas 5 3.5mm jak girişi kablosuz şarj, bağlantı tipi de TypC diye biliyorum yani aktarım teknolojisi, arka cam kaplama bildiklerim. Benim için batarya, işlemci ve Ram önemli idi bu yüzden S10L yi seçtim uzun vadede S10e den daha kullanışlı olacağını düşünerek...
    Batarya, işlemci, hız sizi üzmez ve normal kullanıcıyım oyun oynaman demişsiniz.. Büyük ekrana rağmen batarya sizi çok mutlu eder.
    Ben S10L yi seçtim memnunum.
    Uzun vadede akıcı kalacağına da eminim
    İşlemcisi güçlü olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-64 -- 23 Mayıs 2020; 19:13:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

mayıs güncellemesi yalnızca güvenlik güncellemesi başka bir değişiklik yok..

[simage]
    [/simage]
    Hocam bu bir program mı? güncellemeleri burdan mı yapıyorsunuz?

• LEON-64 kullanıcısına yanıt
    Yok bu program değil Güncelleme Info gibi bir sayfa.. güncellemeleri Sammobile den kontrol ediyorum Samfirm programı ile de indirip Odin ile telefona yüklüyorum..

• Evkur siparişim bugün teslim edildi aslında bayram sonrasına kalacaktı fakat yurt içi kargo gibi sağlam bir şirket var Allah'tan adamlar bugün arefe günü olmasına rağmen getirdiler kargoyu Evkur dediği gibi hediye kahve makinesi ve telefonu sağlam şekilde gönderdi şimdilik bir problem yok cihazda kesinlikle verdiğiniz parayı hak ediyor

• Merhaba arkadaşlar
    1aydır bende s10lite kullanıyorum
    Her yıl android alır sonra alışamaz eksik bulur iphone a geçerdim sonra iphone dan daralıp bir umut gene androide geçerdim ama alışamazdım.
    Meğer sorun hiç samsung bir android almamış olmammış.Samsung u çok beğendim gözüme batan eksiklik yok
    Dahası var ekran,şarj,özgürlük..
    Bir adet sorum olacak acaba bildirim geldiğinde ekran açılsın gibi bir ayar varmı? Bildirim geldiğinde iphone daki gibi ekranım açılsın istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnozcn24 -- 23 Mayıs 2020; 21:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Yok bu program değil Güncelleme Info gibi bir sayfa.. güncellemeleri Sammobile den kontrol ediyorum Samfirm programı ile de indirip Odin ile telefona yüklüyorum..
    Hım.. anladım teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: harunurgen

Evkur siparişim bugün teslim edildi aslında bayram sonrasına kalacaktı fakat yurt içi kargo gibi sağlam bir şirket var Allah'tan adamlar bugün arefe günü olmasına rağmen getirdiler kargoyu Evkur dediği gibi hediye kahve makinesi ve telefonu sağlam şekilde gönderdi şimdilik bir problem yok cihazda kesinlikle verdiğiniz parayı hak ediyor
    Hayırlı olsun hocam 😊 deneyimlerinizi bekliyoruz

• Hepsi standart ayar yapılmadan üç ayrı zamanda çekildi.
    Pocophone f1 son ışıklar

S10 lite son ışıklar

S10 lite tam kararmadan

Pocophone f1 tam kararmadan

S10 lite akşam

Pocophone f1 akşam

S9 plus akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 23 Mayıs 2020; 21:44:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-64

Hayırlı olsun hocam 😊 deneyimlerinizi bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim şimdilik yolunda gitmeyen bir durum yok telefonda gerçi kullanımım daha az süre şimdilik. şarj bitmek üzere idi şarja taktığım anda telefon bir kez yeniden başladı aslında şarj %12 civarındaydı neden oldu anlamadim ama başka bir problem ile karşılaşmadım

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave353

Hayırlı olsun güle güle kullanın 😊👍
    Çok teşekkürler :)

Orijinalden alıntı: Passenger

@harunurgen,

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Çok teşekkürler :))

Ben Samsung s10 lite daki ekran sıkıntısı nedeniyle iphone 11 aldım, aldığım telefonun ekranında beyazlar sarımsı gözüküyor araştırdım geçmiş iphone modellerinde de Apple in anlaşmalı olduğu bazıları panel üreticilerinden bu sarımsı ekran sorunu varmış gerçi ayarlardan özelleştirerek ciddi anlamda düzelttim.
    Diyeceğim şu ki S10 Lite yapıştır geç hiç düşünme bile.
    Bu arada Evkur evkur çok muhabbet çevirdik bu konuda şunu söyleyelim hak kalmasın, Evkurdan sipariş verenler arasında bende vardım söz konusu firma sipariş verilen ürünleri hediyeleriyle birlikte sipariş veren arkadaşlara bence makul süre çerçevesinde ulaştırdı bende siparişimi iptali etmiştim benimde ücret iademi gerçekleştirdiler,
    E kardeşim diyeceksin madem öyle neden bukadar taşkala yaptınız onunda cevabı şu firma telefonlarda bakmıyordu, ve aradan 10 gün geçmesine rağmen ürünleri kargolamamıştı, ve firma hakkında ürünlerin ulaştırılmadığına dair bir çok şikayet olduğu için bizde hayliyle bir tedirginliğe düştük, sonuç olarak bence firma sütten çıkmış ak kaşık değil lakin bizim ürünlerimizle ulaşma süremiz iade süremiz vs bence bir sıkıntı yoktu bunuda burda söylemiş olayım

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.