Bildirim
Samsung Galaxy S III'ün Olimpiyatlara özel yeni aksesuarları ortaya çıktı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tasarladı diye adamın fotoğrafını koymasalarmış iyiymiş.
-
kablosuz şarj aletini bekliyorum dört gözle.
-
Samsung genellikle aksesuar tanıtımında kadın model kullanırdı ama... Bu seferki biraz şeye benziyor...
-
quote:
Orijinalden alıntı: TelefonManyağı
Samsung genellikle aksesuar tanıtımında kadın model kullanırdı ama... Bu seferki biraz şeye benziyor...
benzemiyor bildiğin gay -
Çok beğendim ben
-
Bulent ersoy un zitti .bu kizdan erkek olmus la tipe bak :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarımcıyı tebrik etmek gerek aksesuar çok kötü.
-
birde ülkelere göre yapsalar -
-
Afilliymiş hakikaten..
Adamın şekle bak hey allahım,vazgeçirdi beni s3 almaktan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Brky
Adamın şekle bak hey allahım,vazgeçirdi beni s3 almaktan.
Sen kılıf tasarımcısının tipine göre telefon alacaksan, daha çok beklersin; telefon almak için.
Bu tanıtım fotoğrafı, tanıtımlarda; "Kadın güzelmiş; araba canlıymış; araba reklamı mı telefon reklamı mı; mankene bakmaktan telefonu farkedemedim" gibi iğneleyici yorum yapan arkadaşlara gelsin. xd
-
hoşt ulan
-
soldaki fena değil.
-
Arkadaşlar merhaba bugün cihaza şık bir kılıf aldım fakat kılıf miknatisli ve hemen sağ tarafinda bulunuyor telefonun herhangi bir aksanına zarar verir mi ayrıca samsungun kendi ürettiği bir kılıf vardı kapaklı ama ondan iskillendim bi sorayım dedim problem yaratirmi bi danisayim dedim yorumlariniz için şimdiden teşekkür ler
Bu arada samsungun kilifinda miknatis yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X