Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III'ün Olimpiyatlara özel yeni aksesuarları ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  
    Samsung'un amiral gemisi Galaxy S III'ün, İngiltere'de düzenlenmekte olan Olimpiyat Oyunları'na özel yeni aksesuarları ortaya çıktı.

İngiliz bayrağının renklerini, Olimpiyat logosunu üzerinde taşıyan koruyucu arka kapak ile deri kılıf, ünlü tasarımcı Choi Bumsuk tarafından hazırlanmış. Aksesuarların şu an için Güney Kore'de satışa sunulması planlanıyor.

Olimpiyatların resmi sponsorlarından Samsung, daha önce Galaxy S III'ün Olimpiyatlara özel versiyonunu geliştirmiş ve Tayvan'da piyasaya sürmüştü.

• Tasarladı diye adamın fotoğrafını koymasalarmış iyiymiş.

• kablosuz şarj aletini bekliyorum dört gözle.

• Samsung genellikle aksesuar tanıtımında kadın model kullanırdı ama... Bu seferki biraz şeye benziyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: TelefonManyağı

Samsung genellikle aksesuar tanıtımında kadın model kullanırdı ama... Bu seferki biraz şeye benziyor...

benzemiyor bildiğin gay
  • Çok beğendim ben

• Bulent ersoy un zitti .bu kizdan erkek olmus la tipe bak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımcıyı tebrik etmek gerek aksesuar çok kötü.

• birde ülkelere göre yapsalar
  • Eşcinsel olmasına bişe dediğimiz yok da, bu bıyık merakları tuhafıma gidiyor açıkçası..

Neyse asıl olaya gelecek olursak,
    özel tasarımlar renkleri ile gerçekten güzel duruyor,mesela ingiltere bayraklı olan çok güzel ama işte ülke bayrağı olması işi çıkmaza sokuyor,aynı tasarım anlayışını bayrak kullanmadan yapsalar,renkli ve farklı tasarımlar çok güzel olur..

Samsung Galaxy S III'ün Olimpiyatlara özel yeni aksesuarları ortaya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kashikoi Tamashi -- 30 Temmuz 2012; 16:27:20 >

• Afilliymiş hakikaten..

• Adamın şekle bak hey allahım,vazgeçirdi beni s3 almaktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brky

Adamın şekle bak hey allahım,vazgeçirdi beni s3 almaktan.

Sen kılıf tasarımcısının tipine göre telefon alacaksan, daha çok beklersin; telefon almak için.

• Bu tanıtım fotoğrafı, tanıtımlarda; "Kadın güzelmiş; araba canlıymış; araba reklamı mı telefon reklamı mı; mankene bakmaktan telefonu farkedemedim" gibi iğneleyici yorum yapan arkadaşlara gelsin. xd

• hoşt ulan

• soldaki fena değil.

• Arkadaşlar merhaba bugün cihaza şık bir kılıf aldım fakat kılıf miknatisli ve hemen sağ tarafinda bulunuyor telefonun herhangi bir aksanına zarar verir mi ayrıca samsungun kendi ürettiği bir kılıf vardı kapaklı ama ondan iskillendim bi sorayım dedim problem yaratirmi bi danisayim dedim yorumlariniz için şimdiden teşekkür ler

• Bu arada samsungun kilifinda miknatis yoktu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.