Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III Görseli Yeni !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sammobile tarafından twitter üzerinden bir görsel yayınlandı galaxy s3 olma ihtimali yüksek gibi görünüyor.Bugune kadar çıkan görseller arasında bana en inandırıcısı bu geldi ve ayrıca en şık gözükeni :)

Samsung Galaxy S III Görseli Yeni !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightmare70 -- 17 Mart 2012; 14:45:31 >

• İşte bu.
    İnşallah budur.
    Arka yüzüde kaliteli bir malzemeyse tadından yenmez
  • benim pek hoşuma gitmedi,yanlar metal çerçeve sanırım ? çizileblir ?
  • diğer mesaja da yazdım buraya da yazayım. zaten seramik kasa olacak dediler o yüzden daha inandırıcı. ama fiziksel tuşlu ve ve iki renkli bi telefon beklemiyodum. ayrıca ekrandaki 22 mayıs olayını sevmedim
  • İlk defa bir s3 modeli diğerlerine göre inandırıcı geldi bana... Kötü görünüyor diyemem.
  • ilave bilgi eklenmiş: eldar'a göre gercegine en yakın olanı buymuş..
  • bayağı bayağı ince olacak ve s2 ve nexus'ta bulunan alta doğru olan çıkıntı yok. bence güzel görünüyor. fiziksel tuşlar duruyor ki nexus kullanıcısı olarak durması daha iyi diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede tasarım çok çok hoş ve fiziksel tuş olmasınında bence bir kusuru yok ve güzel görünüyor :)
  • S3 bence bu olacak. Ayrıca fiziksel ev ekranı tuşu bulunması çok iyi olmuş. En azından benim Samsung almamın en büyük nedeni o tuş idi.
  • Eğer hakikaten buysa süperrrrrr
  • Vay vay.
  • Bakalım en çok hangisi s3 çıktığında ona yakın bir görsel olarak kalacak
  • Guzel olmus,malzeme kalitesiyle birlikte tw de gorsel ve daha islevsel yaparlarsa cok basarili olur
  • güzel görünüyorda bukadar ince bi telefona batarya teknolojisini degiştirmeleri lazım şarjı gitmez yeni bi teklonoji buldularsa bilemem tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

güzel görünüyorda bukadar ince bi telefona batarya teknolojisini degiştirmeleri lazım şarjı gitmez yeni bi teklonoji buldularsa bilemem tabi

incelik olarak katılıyorum bizim milletimiz zaten 10mm'lik telefona çeşitli kaplar takarak 20-30 mm'ye çıkarıyor kalınlığı
  • çok iyi yahu ama s2de gözüm var.
  • s4 bekliycem ben şahsen ama güzel olacagı kesin.
  • 3D Holografic varmı bunda...
  • Sammobile Samsung'a yakınlığıyla biliniyor. Görsel de gerçekçi, bana kalırsa bu görsel doğru olabilir. En azından diğerlerinden daha gerçekçi duruyor. Telefon son derece ince gözüküyor, porselen kullanılacak denmişti, umarım metal gibi gözüken kısmı porselen yapıp diğer kısımlarda plastik kullanarak "bakın kaliteli kasa yaptık" demezler. Donanım ve ekran yönünden şüphem yok da, malzeme kalitesi, kamera ve bataryada önemli iyileştirmeler olursa piyasayı uzun süre siler süpürür bu model
  • ya ciddi ciddi birşey sorucam bu günlerde bu tarz akıllı telefonların neredeyse hepsinin şarjı 1 gün ancak yetiyor,buna rağmen telefonların hala daha fazla çekirdek sayısına ihtiyacı var mı? mantıken daha fazla şarj yiyor diye düşünüyor insan .!?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.