Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S II KILIF ÖNERİLERİLERİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung galaxy s2 telefonuma fazla kalın göstermeyen,şık ve zarif bir kılıf arıyorum.İnternetten araştırdım ancak resimlerden bişey anlaşılmadığı için karar veremedim.Kapaklı yada çekmeli içine konulan kılıf istemiyorum.Malzeme tercihim öncelikli deri,ancak ilk ve en önemli önceliğim çok kalın olmaması ve telefonumun zerafetinin bozulmaması.Yani bunlar sağlandıktan sonra deri olmasa da farketmez.Önerilerinizi merakla bekliyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim,saygılar...

• Cekmeli icine konulan kiliflari ben de sevmiyorum.Ama mecburen aldim.Niye aldiniz diye sorarsaniz eger;bir arkadasimda da samsung galaxy s2 vardi.O telefonun arka tarafini ve onunden de cam cevresini saran bir kilif almisti.Kilif degil de kap diyelim biz ona.Telefonu dusurdu.Ekran gitti.160 euro masraf cikti.Ben de cekmeli icine konulan kilif aldim.Dusurdum hic birsey olmadi.En sagliklisi kalin,deri ve telefonu komple kaplayan bir kilif almak.Bence gosteris dusunmeyin.Telefona birsey olmasin yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike Tyson -- 13 Mart 2012; 11:56:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.