Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Note II için Smart Dock aksesuarını tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Samsung, Galaxy Note II için Smart Dock aksesuarını tanıttı

Samsung, yıl sonuna kadar 10 milyon adet satış beklediği Note serisinin yeni üyesi 5.5 inçlik Galaxy Note II için yeni bir aksesuar tanıttı.

Motorola'nın Webtop aksesuarını hatırlatan ürünün adı Smart Dock. Standart bir dock ünitesi sunan aksesuarın farkı bir ekran sunmuyor oluşu. Bunun yerine HDMI çıkışı ile görüntüyü doğrudan harici ekranlara aktarabiliyor.

Aksesuar üzerinde 3 adet USB girişi bulunuyor. Fare-klavye seti ve harici bir disk sürücü rahatlıkla bu bağlantılara takılabiliyor. Ayrıca bir 3.5 inç stereo kulaklık girişi ve microUSB girişi bulunuyor. Böylece harici ekranda çalışırken cihazınızı şarj da edebiliyorsunuz. 

Galaxy Note II için Smart Dock ürünü 100$ fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Ay içerisinde uluslararası pazarlara da ulaşması bekleniyor.

• güzel bir dock s3 içinde kullanılabilir galiba

• Ayrıca bir 3.5 inç stereo kulaklık girişi ve microUSB girişi bulunuyor.
    Yazım hatası var 3.5 mm yerine 3.5 inç yazılmış.

Bu tip özellikler sunan bir dock için fiyatı normal.

• telefon-tablet-masaüstü şekline sokabiliriz yani cihazı güzelmiş fiyatı 50$ civarı olaymış iyiymiş
  • Motorola'nın Webtop aksesuarını hatırlatan

Hiç şaşırmadım zaten kuruluşundan beri kopya

• Pardon ama Sony Ericsson'un Xperia Arc ve 2011 serisi döneminde çıkardığı bir aparat vardı böyle:
    http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/livedock-multimedia-station/

Samsung, Galaxy Note II için Smart Dock aksesuarını tanıttı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pahalı.

• bence harika olmuş. her özellik için ayrı bir kablo almaktan ve cihazın sağından solundan kablo çıkmasından kurtarır biz note kullanıcılarını...

• meego +1

• bu dock'a harici dvd yazı felan da bağlanabiliyor mu? mesala all in one printer felan. kısacası tam bir pc gibi çalışabiliyor muyuz

• Maliyeti 20 doları geçerse yüzüme tükürün.100$ nedir ya?
  • Bunun alıcısı da vardır şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bunun alıcısı da vardır şimdi.

Ofis için gayet kullanışlı olarak gördüm, alıcısı olmasının şaşkınlığı nedendir?
  • Galaxy note1 icinde kullanilabilirmi acaba?

• Istanbulda hemen hemen tum bayı toptan ve aksesuarları gezdım yalnız henuz normal dock bıle yok.ınternette arastırdım oradanda gelmesı 1 aydan fazla deyınce sanırım ulkemıze gelmesı 2 ayı bulur. Alan veya kullanan teknolojı dostlarımız varmıdır acaba_?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yok piyasada
  • Arkadaşlar ürün turkiyede satışa çıktı. Galaxy S3 de çalışıyor. Aşağıdaki linkde var hatta...

• quote:

Orijinalden alıntı: derhener21

Istanbulda hemen hemen tum bayı toptan ve aksesuarları gezdım yalnız henuz normal dock bıle yok.ınternette arastırdım oradanda gelmesı 1 aydan fazla deyınce sanırım ulkemıze gelmesı 2 ayı bulur. Alan veya kullanan teknolojı dostlarımız varmıdır acaba_?

Brn aldım kullanıyorum. S3 de de çalışıyor. Aksesuar çok başarılı olmuş. Tv ye bağladım birde kablosuz mouse taktım. Dev ekranda android kullanıyorum. Kutudan bi tane note2 şarj aleti birde usb data kablosu çıktı. Yani standı tvnin altına sabitliyorsun. Eve geldiğinde cihazı üzerine takıyorsun. Telefonun sarj olurken ondan mahrum kalmıyorsun. Ben surdan aldım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pahalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.