Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II, iPhone 4 karşısında; Dikkat çekici görüntü kalitesi ve tarayıcı performansı (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.113
Cevap
5
Favori
149.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    samsung s 2,

    3G açıkken sayfalarda sörf yapmak şartı ile şarjı ne kadar gidiyor ?
  • kullanicisi degilim ama en az 1 gün gittiği soylendi bana.İyi geceler herkese
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci

    Arkadaşlar,

    samsung s 2,

    3G açıkken sayfalarda sörf yapmak şartı ile şarjı ne kadar gidiyor ?


    3g ack hiç denemedim ama bnm şarjım 2 günün altına hiç inmedi forumda herkes 1 gün gidiyo dior, nasıl 1 günde bitirmeyi basarıyolar anlamadım yoksa bnm btaryamı cok iyi denk geldi, istesemde 1 günde bitmio. dün uğraştm mesela bitsin diye, 21:00 da işten geldim yemek vs.. sonra bi oyuna sardım telde, gece 00:45 oldu sarj %19. yaklasık 2 saat ful oyun oynadım sırf bitsin diye, gene bitiremedim

    sabah kaltım %17 şarjla işe gittim. yaklasık 20k konusma yaptm, gece oldu saat 23:00 gibi şarjım %3 tü. zorlasam dahi 2 gün gidio

    yaptıklarım şunlar;

    1) koyu tonlarda ekran teması kullanıorm,
    2) Gprs kapalı yukarda sürekli E harfi yok yani
    3) uygulamadan cıktıktan sonra, görew yöneticiden her zaman hafızayı temizlerim, boşa çalısan bişi kalmaması için




  • arkadaşlar bu gün biraz karşılaştırdım electroworld de ve SGS2 hakikaten iphone4 ün 2 katı gibi dursada daha ince bir yapıya sahip.
    kasaları benzerlik göstersede işletim sistemleri klon değil android nede olsa ve iphone un diğer tek çekirdekli işlemcili telefonlara nazaran android ile performanslı çalışması artı bir özellik farkındayım ama sanırım apple root dediğimiz olayı tamamen engelliyor. bu yüzden 300tl farkı veresi gelm,yor insanların.

    he tabi apple yada i-phone adını duyupta diğer modelleri bilmeyen veya önemsemeyen i-fanlar var tabii ki. onlar direkt olarak apple ürünlerini alıyorlar. apple bir marka ve kaliteli bir marka dünya çapında en çok satanlar arasında. diğer pek çok telefon markası sadece bu sektörde olduğundan aynı rağbeti göremiyor.


    bu arada ekran sanırım super amoled olmasından ve samsungunda biraz daha sonradan sgs2 çıkartması ile teknolojik farklar doğal olarak var.

    Ekrandaki petek olayını yazmış bir arkadaş. bende şuan monte var ve aldığımda ekranda bulunan invisible shield ı bu gün çıkarana kadar bende o petekleri fark etmemiştim. ekran koruyucu sayesinde gözükmeyen o petekler dokunmatik ekranın birer parçası. pek çok bu tarz telefonda var. bazılarında belli olmayabilir ama eksi bir özellik değil.




  • Belki İ phone kadar satamadi ama samsung galaxy serisi İ phone a ciddi bir darbe vurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: winsome

    Buradaki hiç bir yazıya okuadım onun için yanlış birşey yazarsam kusura bakmayın.

    Ben iPhone 4 kullanıcısıyım ve heves ettim arkadaşımın yeni almış olduğu samsung galaxy s2 ile değişelim dedim yaklaşık bir hafta kullandım samsung galaxy s2 8 e yakın rom yükleyip deneme yaptım ve hiç bir şekilde alışamadım.

    Ha ne kadar 1.2 ghz olursa olsun 1gb ramı olsun hd video çeksin önemli değil adam akıllı ios gibi uygulamaları yok bana hepsi böyle symbianın biraz gelişmişi gibi. ama iosdaki uygulamalar süper kalite görüntü kullanış vs...

    Not: iPhone kullanan birisi android kullanamaz kullansa bile iosu çok arar :)



    iphone 4 kullanıcısısın ve 1 hafta SGS2 ye bakmayla 8 tane rom mu yükledin

    bende cok uzun sure ios kullanıp Android e gectim ve hiç aramadım ios u..Ayrıca Androide ilk gectiğim zaman 1 ay arastırdım root ve rom nedir nasıl atılır diye sonra bu işe cesaret edebildim..Sen 1 haftada 8 tane rom attım diyorsun ortada sgs2 için 8 tane rom var da biz mi bilmiyoruz..


    Orjinal romları
    KE7
    KF1
    KF2
    KF3
    KG1

    vausMOD KF3 1.6
    vausMOD KF3 1.7
    vausMOD KG1 1.0 - 1.1

    Lite ROM 1.5
    Lite Rom 2.0
    Lite Rom 2.1
    Lite Rom 2.2

    DarkyROM 2

    Sky Rom

    Villain Rom 2.0

    Bunlar sadece aklımdakiler bir kaç tane daha vardı ama hatırlamıyorum.
    Senin kapasitenin 1 ayda alabileceğini ben 1 haftada çözebiliyorum. Cevap yazmadan önce 1 sene felan düşünmen lazım sanırım anca düzgün bir cevap yazabilirsin.
    İnsanları bilip bilmeden yargılamayın. Hiç bilmiyorsanız profilime bakım mesajlarımı görün galaxy s2 sayfasında ne kadar yazı yazmışım bilemediniz yazılarımı kontrol edin. Böyle senin gibi araştırmadan etmeden kafama göre yazı yazmam ben.
    Profilinde yaşında gözükmüyor ama tahminimce küçüksün yaşına veriyorum artık

    quote:

    Orijinalden alıntı: maho2306


    Klasik bir fanboy diger teli kotuliyim diye sallamissin ama yemezler aslanimm 8 rom yuklenis bari atiyosun ufak at. gs2 her ozelligiyle ip4 u ezer bunu kabullenmeyen verdigi paranin hala vicdan azabini ceken ve kaziklanmanin vermis oldugu hincla diger tellere sallayan fanboylardir


    Sanada diyecek birşey bulamıyorum çünkü seviyene inmeme gerek bile yok

    Edit: Bu konuda dahada birşey yazmam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 21 Temmuz 2011; 11:59:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

    Belki İ phone kadar satamadi ama samsung galaxy serisi İ phone a ciddi bir darbe vurdu


    zamanında nokia hanedanlığınada iphone darbe vurmuştu

    bidaha piyasada nokia kalmadı resmen

    şuanda nokia 6630 var bende
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semion17


    quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura


    quote:

    Orijinalden alıntı: semion17


    quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    hic gormediginiz ellemediginiz telefon hakkinda ne kadarda bos keseden yorum yapabiliyorsunuz.

    bir kere elinize alip incelemis olsaydiniz ne boyutunu nede parlakligini ip4 ile karsilastiriyor olurdunuz.


    tek elle kullanabiliyomusun ondan haber ver :))


    walla kullandikdan sonra ip4de internete girmesi eziyet gibi gelmeye basladi.
    bana kalsa 5inchde olsa, olsun derim. ayni hafiflikde yaparlarsa cok guzel gider.
    tek elle kullanabilme sizin avuntunuz. gercekten bilgisayar gibi kullanilcak akilli bir telefondan bahsediyorsak ekrani buyuk olmali, pcye ihtiyac duymadan dosya transferi paylasimi gibi her isi bagimsiz yapabilmeli. size kalsa bluetoothla dosya transferide gereksiz.


    evet bana göre gereksiz wifi varken 3g varken mail opsiyonu varken bluetootha gerek duymuyorum.

    1.si istediğin kadar kas bilgisayar gibi kullanamazsın bu aletleri.. ne ona uygun donanımı var ne de ekran büyüklüğü. bi photoshop açabiliyomusun? ya da autocad? ha iphone'da autocad dosyası açmak ve ufak değişlikler yapmak için bile program var ayrıca bunu da ekliyim.

    2.si istediğin kadar çift çekirdek şu kadar ghz işlemci bu kadar ram diye kendini avut o telefonun yapabileceği herşeyi iphone 4'le de yaparım canımın içi :)) iphone 3gs bile iphone 4'ün çalıştırdıklarını çalıştırıyor. senin samsungla yaptığın herşeyi sorunsuzca ve fazlasıyla yaparım ben ve tek elle :) tablet gibi bi elle tutup öbür elle dokanarak deil :)) üstelik sınırsız çeşitlilikte cabası..bunları yaparken de şıklıktan ve kaliteden ödün vermem. elimde plastik tutuyormuş hissiyatı olmadan yaparım :)

    hele iphone 5 çıkacakken gidip samsunga para verene acırım. iphone diyelim 2500 lira oldu o zaman gidersin iphone 4 alırsın ucuza yine karda olursun. samsunga para verip yalan olmaktan iyidir.


    Ne kadar boş bir yorum olmuş :D Hiçbirşey bilmediğiniz burdan anlaşılıyor.. Bilgisayar gibi kullanabiliyorsun SGS2 yi,hatta mini bir kasa diyebiliriz. HDMi çıkışından bağla televizyona,klavyeni,mouse'ini bağla al sana PC. USB bağlantısı da mevcut- flash disklerini açabiliyorsun. bunun dışında bahsettiğin Autocad programı mevcut Android'de. Tam bir iphone fan konuşması yani, iPhone 3GS bile iPhone 4 ün çalıştırdıklarını ne kadar geç - yavaş çalıştırıyor. Samsungla yaptıgımız neyi sorunsuzca yapabileceksin? Yalnızca uygulama alanında konusabilirsin , ne 1080p video çekebilirsin,ne internette flash içerikleri görebilirsin, ne telefonunu özgürce kullanabilirsin, ROM yükler,arayüzünü değiştirebilirsin... Ne yaparsın? Angry birds oynar , 720p video çeker, bir de iPod dinlersin başka da hiçbir işie yaramıyor zaten iPhone. Sınırsız çeşitlilik dediğin AppStore ise Android Markette işe yarayacak herşey var, AppStore'da 502395820853729085 program içinden kaç tanesini yükledin,kaç tanesi gerekli? :) Bu arada SGS2 tek elle kullanılıyor, hatta sen tek elle klavyede yazı yazamıyorsun,ama SGS2 Swype sayesinde bunu da yaptırabiliyor ;) Bütün iPhone'ları kullanan biri olarak yapıyorum bu yorumları , yanımda da iPad 2 var bu arada. iPhone 5 çıkacak yine "en iyisi" adı altında , yaptıgı yeniliklere "inanılmaz 4.3" ekran" yazacak,"dual cpu"yazacak,sanki ilk defa kullanılmış gibi... ve ne olacak yine bomboş, aynı görünümde , aynı şeyleri yapan bir telefon.. Ona gelene kadar SGS3 çıkar zaten meraklanma =) Sana bit kadar ekranında mutlu günler dilerim ;)

    Şu iPhone'u ölümüne savunmuyorlar mı...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: winsome


    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: winsome

    Buradaki hiç bir yazıya okuadım onun için yanlış birşey yazarsam kusura bakmayın.

    Ben iPhone 4 kullanıcısıyım ve heves ettim arkadaşımın yeni almış olduğu samsung galaxy s2 ile değişelim dedim yaklaşık bir hafta kullandım samsung galaxy s2 8 e yakın rom yükleyip deneme yaptım ve hiç bir şekilde alışamadım.

    Ha ne kadar 1.2 ghz olursa olsun 1gb ramı olsun hd video çeksin önemli değil adam akıllı ios gibi uygulamaları yok bana hepsi böyle symbianın biraz gelişmişi gibi. ama iosdaki uygulamalar süper kalite görüntü kullanış vs...

    Not: iPhone kullanan birisi android kullanamaz kullansa bile iosu çok arar :)



    iphone 4 kullanıcısısın ve 1 hafta SGS2 ye bakmayla 8 tane rom mu yükledin

    bende cok uzun sure ios kullanıp Android e gectim ve hiç aramadım ios u..Ayrıca Androide ilk gectiğim zaman 1 ay arastırdım root ve rom nedir nasıl atılır diye sonra bu işe cesaret edebildim..Sen 1 haftada 8 tane rom attım diyorsun ortada sgs2 için 8 tane rom var da biz mi bilmiyoruz..


    Orjinal romları
    KE7
    KF1
    KF2
    KF3
    KG1

    vausMOD KF3 1.6
    vausMOD KF3 1.7
    vausMOD KG1 1.0 - 1.1

    Lite ROM 1.5
    Lite Rom 2.0
    Lite Rom 2.1
    Lite Rom 2.2

    DarkyROM 2

    Sky Rom

    Villain Rom 2.0

    Bunlar sadece aklımdakiler bir kaç tane daha vardı ama hatırlamıyorum.
    Senin kapasitenin 1 ayda alabileceğini ben 1 haftada çözebiliyorum. Cevap yazmadan önce 1 sene felan düşünmen lazım sanırım anca düzgün bir cevap yazabilirsin.
    İnsanları bilip bilmeden yargılamayın. Hiç bilmiyorsanız profilime bakım mesajlarımı görün galaxy s2 sayfasında ne kadar yazı yazmışım bilemediniz yazılarımı kontrol edin. Böyle senin gibi araştırmadan etmeden kafama göre yazı yazmam ben.
    Profilinde yaşında gözükmüyor ama tahminimce küçüksün yaşına veriyorum artık

    quote:

    Orijinalden alıntı: maho2306


    Klasik bir fanboy diger teli kotuliyim diye sallamissin ama yemezler aslanimm 8 rom yuklenis bari atiyosun ufak at. gs2 her ozelligiyle ip4 u ezer bunu kabullenmeyen verdigi paranin hala vicdan azabini ceken ve kaziklanmanin vermis oldugu hincla diger tellere sallayan fanboylardir


    Sanada diyecek birşey bulamıyorum çünkü seviyene inmeme gerek bile yok

    Edit: Bu konuda dahada birşey yazmam...


    Aynı rom ların update lerini yazarsan, ivir zıvır her önüne gelen rom u yüklersen 48 tane de rom olur..Adam akilli 2-3 tane rom var zaten..

    Benim kapasitemin 1 ay da yaptığını 1 haftada yapmışsın(inanmasamda) ama bal yapmaz arı gibi bi ise yaramamış anlaşılan..Telefonun yalın hali bile ios u 5 e katlarken umudunu Rom lara mı bağladın..8 tane rom yükleyecegine blapkmarket i gezseydin 1 hafta ,ios la aynı app lerin oyunlarin olduğunun farkına varirdin..android e alışman için rom yüklemen gerekmiyor..biraz sistemi kurcalayıp içli dışlı olsaydın biraz araştırıp oyun app yukleseydin Symbianin biraz gelismisi gibi komik bi yorum yapmazdın..

    Bu arada yaşım 38..1 senedir android kulanıyorum..Senin kadar kapasitem yok ama ios un android karşısında ezildigine çok şahit oldum :)).kompleks yapmadan ios tan daha iyi bir sistem de varmış diyebildim..neden dersen su an elimde ki cihazlar 3gs,ip4 ve galaxy s..her an karşılaştırma sansına sahibim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @mertgraph1979

    Kalite,kolaylık ve sadelik - işlevsellik Android'e nasıl uzak anlayabilmiş değilim. Hayatta herşeyi yasal yapıyorsunuz da gelmiş Torrent ve mp3'lere laf atıyorsunuz.. Bilgisayarınızda kaç yüz tane mp3 var acaba? Hepsi ücretli mi alnımış? Komik olmayın. Bu kadar legallikten bahsedip'te "USB belleğe gelince, böyle birşeye ihtiyacım hiç olmadı. İnternete yükler. ordan indiririm dosyalarımı. Yine yukarıda dediğim gibi ihtiyacım olsa ya jailbreak yaparım" diyorsunuz,ne oldu illegal torrentlere ? Bu ne perhiz ne lahana turşusu allah aşkına.. Konuşup çamur atmak için elinizden geleni yapıyorsunuz..

    iOS'ta yapıp Android'de yapamayacağınız bir şey söyleyin bana.. Ben size 10 şey sayayım, Android'de yapıp da iOS'da yapamayacağınız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghent -- 21 Temmuz 2011; 12:18:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerempek


    quote:

    Orijinalden alıntı: dextercan

    GS2 yi inceledim görüntü ip4 ile karşılaştırınca çok yapay kalıyor. telefon çok büyük ve bu tüm görüntüyü bozuyor. zaten tasarım yok. donanım özelliklerine dyecek bir şey yok. yukarıda bir arkadaş dokunmatiği daha iyi demiş ama bunu kendisi test ederek anlaması zor. çok hassas bir test gerekir. yorum yapmak için yorum yapmayın. telefonu elinize alınca kullanılan malzemeden sanırım ama kaliteli bir telefon hissi alamadım. iphone 4 ü 1599tl ye almıştım. eğer param olsaydı iphone 5 i beklerdim SG2 nin girdiği fiyattan girecektir tr ye. HTC, LG alırım ama Samsung almam arkadaş.


    ben demiştim hassas diye ben ve birkaç arkadaşın görüşü.Aynı oyunlar iki tarafta da var onları oynadık ve SGS2 yorumunu yaptık.Malzeme kalitesi demişsin fakat bu cihazın ön yüzü tamamen gorilla glass'tan yapılıyor.ön yüz çok sağlam.Arka kapak ise plastik ama onun da youtube'tan dayanıklılık testine bakabilirsin.İstediğin kadar bük kırılmıyor ama daha iyi birşey ben de isterdim.Bu arada bilgin olsun SGS2 çok ısınıyor.Iphone 4'ün olduğu için biliyorsundur ısınmayı zaten :) o da çok ısınır iyi oyunlarda falan ama bu daha da fazla ısınıyor.Yeni sürüme güncelledim şimdi daha az ısınmaya başladı sanırım içindeki fanla ilgili bir ayar eksik ilk geldiğinde telefonun.Yine de iphone4'ten fazla ısındığı bir gerçek.Performans olarak SGS2 ile iphone 4 arasında %30-40 fark var her konuda.uygulamaların açılışı web sayfalarının açılışı olsun.Bu çok net biçimde görülüyor.

    Görüntüsünü yapay olarak görmeni anlayışla karşılıyorum.herkes belirli bir görüntüyü yapay görebilir.bana göre de iphone 4'ün görüntüsü hem daha yapay hem de daha soluk.Aynı videoyu youtube'tan açıp 15 kişi göstersen 14 tanesi SGS2 der doğallık olarak bence.Elimde ikiside olduğundan sürekli test ediyorum iki cihazı.ip4 şirkete ait olduğundan onu yakında vereceğim.

    Samsung televizyonların görüntüsü yapay olabilir ama SAMOLED +'da görüntünün yapay olmadığını düşünüyorum.Tabi bunlar benim düşüncelerim herkese göre değişebilir.Renkli ve vivid görüntülerden nefret ederim.Her gün SGS2'de big bang theory dizisini izliyorum evimde de CRT var eve gelince de ondan izliyorum cidden renk doğallığı olarak SGS2 çok iyi.

    Not:iphone 4 malzeme kalitesi olarak mükemmel bir telefon.dış kaplaması falan HTC'lerden bile iyi.LG saçmalığını telefon olarak görmüyorum kusura bakma :)

    Cihazı electro world de inceledim, yalnız görüntünün yapay olma konusunu ciddiyim bakmamış falan alakası yok. Yani göz var nizam var ip4 de görüntü daha gerçekçi duruyor. Renkler parlak değil bu amoled ekranda da kaynaklanabilir gerçi. Isınma konusuna gelince oyle gs2 ile oyun oynamadım sadece görüntüyü tasarımı, internet ve kamerasını karşılaştırdım. Dediğin gibi çok ısınıyor olabilir ip4 de ısınıyor ama ikisinin ısınma karşılaştırmasını bilmiyorum. Gs2 donanım acısından gercekten çok süper cihaz ama 3.5 ekran bana internette yetiyor ama 3.7 falan olmasında sakınca yok. Yani telefonun boyutlarıyla oynamadan büyütmelerinde sakınca yok. Valla ip5 alacağımı sanmıyorum 6 çıkınca alırım 4 cekirde falan gelir o zamana dek.

    Sonuc olarak, gs2 piyasadaki en iyi cihazlardan biri, alan arkadaslara hayırlı olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: winsome


    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: winsome

    Buradaki hiç bir yazıya okuadım onun için yanlış birşey yazarsam kusura bakmayın.

    Ben iPhone 4 kullanıcısıyım ve heves ettim arkadaşımın yeni almış olduğu samsung galaxy s2 ile değişelim dedim yaklaşık bir hafta kullandım samsung galaxy s2 8 e yakın rom yükleyip deneme yaptım ve hiç bir şekilde alışamadım.

    Ha ne kadar 1.2 ghz olursa olsun 1gb ramı olsun hd video çeksin önemli değil adam akıllı ios gibi uygulamaları yok bana hepsi böyle symbianın biraz gelişmişi gibi. ama iosdaki uygulamalar süper kalite görüntü kullanış vs...

    Not: iPhone kullanan birisi android kullanamaz kullansa bile iosu çok arar :)



    iphone 4 kullanıcısısın ve 1 hafta SGS2 ye bakmayla 8 tane rom mu yükledin

    bende cok uzun sure ios kullanıp Android e gectim ve hiç aramadım ios u..Ayrıca Androide ilk gectiğim zaman 1 ay arastırdım root ve rom nedir nasıl atılır diye sonra bu işe cesaret edebildim..Sen 1 haftada 8 tane rom attım diyorsun ortada sgs2 için 8 tane rom var da biz mi bilmiyoruz..


    Orjinal romları
    KE7
    KF1
    KF2
    KF3
    KG1

    vausMOD KF3 1.6
    vausMOD KF3 1.7
    vausMOD KG1 1.0 - 1.1

    Lite ROM 1.5
    Lite Rom 2.0
    Lite Rom 2.1
    Lite Rom 2.2

    DarkyROM 2

    Sky Rom

    Villain Rom 2.0

    Bunlar sadece aklımdakiler bir kaç tane daha vardı ama hatırlamıyorum.
    Senin kapasitenin 1 ayda alabileceğini ben 1 haftada çözebiliyorum. Cevap yazmadan önce 1 sene felan düşünmen lazım sanırım anca düzgün bir cevap yazabilirsin.
    İnsanları bilip bilmeden yargılamayın. Hiç bilmiyorsanız profilime bakım mesajlarımı görün galaxy s2 sayfasında ne kadar yazı yazmışım bilemediniz yazılarımı kontrol edin. Böyle senin gibi araştırmadan etmeden kafama göre yazı yazmam ben.
    Profilinde yaşında gözükmüyor ama tahminimce küçüksün yaşına veriyorum artık

    quote:

    Orijinalden alıntı: maho2306


    Klasik bir fanboy diger teli kotuliyim diye sallamissin ama yemezler aslanimm 8 rom yuklenis bari atiyosun ufak at. gs2 her ozelligiyle ip4 u ezer bunu kabullenmeyen verdigi paranin hala vicdan azabini ceken ve kaziklanmanin vermis oldugu hincla diger tellere sallayan fanboylardir


    Sanada diyecek birşey bulamıyorum çünkü seviyene inmeme gerek bile yok

    Edit: Bu konuda dahada birşey yazmam...


    Aynı rom ların update lerini yazarsan, ivir zıvır her önüne gelen rom u yüklersen 48 tane de rom olur..Adam akilli 2-3 tane rom var zaten..

    Benim kapasitemin 1 ay da yaptığını 1 haftada yapmışsın(inanmasamda) ama bal yapmaz arı gibi bi ise yaramamış anlaşılan..Telefonun yalın hali bile ios u 5 e katlarken umudunu Rom lara mı bağladın..8 tane rom yükleyecegine blapkmarket i gezseydin 1 hafta ,ios la aynı app lerin oyunlarin olduğunun farkına varirdin..android e alışman için rom yüklemen gerekmiyor..biraz sistemi kurcalayıp içli dışlı olsaydın biraz araştırıp oyun app yukleseydin Symbianin biraz gelismisi gibi komik bi yorum yapmazdın..

    Bu arada yaşım 38..1 senedir android kulanıyorum..Senin kadar kapasitem yok ama ios un android karşısında ezildigine çok şahit oldum :)).kompleks yapmadan ios tan daha iyi bir sistem de varmış diyebildim..neden dersen su an elimde ki cihazlar 3gs,ip4 ve galaxy s..her an karşılaştırma sansına sahibim..





    Yazmayacağım diyorum zorla yazdırıyorsunuz. 8
    İlk başta 8 tane rom yok dedin yükledikleirmi saydım bana yok update yok ne olduğu belirsiz vs.. dedin. Şimdi blapkmarket i gezseydin diyorsun. (adını düzgün yazmamışsın)

    BlackmartMarket
    MobilismMarket
    SnappzMarket

    Üçünüde denedim uygulamalarada baktım. Oyun açısından birşey demiyorum ilk yazımdada demedim iphone ile aynı hatta daha iyi daha kullanışlı ekran büyük ve iyi ama ben oyun oynamıyorum. Hatta en son muimui rom mu ne vardı onu yükleyecektim kilit ekranı temalarını çok sevmiştim. Senin anlayacağın ben bu telefonu 1 hafta boyunca her yönü ile kullandım hatta forumda ilk n8 in otg kablosunu eye ile s2 nin girişine ben çevirdim ve herkese dedim bu şekilde oluyor diye. Yani bana bilmiyorsun vs deme.

    Ben fanboyluk felan yapmıyorum kimseye almayın etmeyin yapmayın vs. demedim. Benim kendimce bana göre olan görüşümü sundum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 21 Temmuz 2011; 12:33:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: winsome


    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: winsome


    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: winsome

    Buradaki hiç bir yazıya okuadım onun için yanlış birşey yazarsam kusura bakmayın.

    Ben iPhone 4 kullanıcısıyım ve heves ettim arkadaşımın yeni almış olduğu samsung galaxy s2 ile değişelim dedim yaklaşık bir hafta kullandım samsung galaxy s2 8 e yakın rom yükleyip deneme yaptım ve hiç bir şekilde alışamadım.

    Ha ne kadar 1.2 ghz olursa olsun 1gb ramı olsun hd video çeksin önemli değil adam akıllı ios gibi uygulamaları yok bana hepsi böyle symbianın biraz gelişmişi gibi. ama iosdaki uygulamalar süper kalite görüntü kullanış vs...

    Not: iPhone kullanan birisi android kullanamaz kullansa bile iosu çok arar :)



    iphone 4 kullanıcısısın ve 1 hafta SGS2 ye bakmayla 8 tane rom mu yükledin

    bende cok uzun sure ios kullanıp Android e gectim ve hiç aramadım ios u..Ayrıca Androide ilk gectiğim zaman 1 ay arastırdım root ve rom nedir nasıl atılır diye sonra bu işe cesaret edebildim..Sen 1 haftada 8 tane rom attım diyorsun ortada sgs2 için 8 tane rom var da biz mi bilmiyoruz..


    Orjinal romları
    KE7
    KF1
    KF2
    KF3
    KG1

    vausMOD KF3 1.6
    vausMOD KF3 1.7
    vausMOD KG1 1.0 - 1.1

    Lite ROM 1.5
    Lite Rom 2.0
    Lite Rom 2.1
    Lite Rom 2.2

    DarkyROM 2

    Sky Rom

    Villain Rom 2.0

    Bunlar sadece aklımdakiler bir kaç tane daha vardı ama hatırlamıyorum.
    Senin kapasitenin 1 ayda alabileceğini ben 1 haftada çözebiliyorum. Cevap yazmadan önce 1 sene felan düşünmen lazım sanırım anca düzgün bir cevap yazabilirsin.
    İnsanları bilip bilmeden yargılamayın. Hiç bilmiyorsanız profilime bakım mesajlarımı görün galaxy s2 sayfasında ne kadar yazı yazmışım bilemediniz yazılarımı kontrol edin. Böyle senin gibi araştırmadan etmeden kafama göre yazı yazmam ben.
    Profilinde yaşında gözükmüyor ama tahminimce küçüksün yaşına veriyorum artık

    quote:

    Orijinalden alıntı: maho2306


    Klasik bir fanboy diger teli kotuliyim diye sallamissin ama yemezler aslanimm 8 rom yuklenis bari atiyosun ufak at. gs2 her ozelligiyle ip4 u ezer bunu kabullenmeyen verdigi paranin hala vicdan azabini ceken ve kaziklanmanin vermis oldugu hincla diger tellere sallayan fanboylardir


    Sanada diyecek birşey bulamıyorum çünkü seviyene inmeme gerek bile yok

    Edit: Bu konuda dahada birşey yazmam...


    Aynı rom ların update lerini yazarsan, ivir zıvır her önüne gelen rom u yüklersen 48 tane de rom olur..Adam akilli 2-3 tane rom var zaten..

    Benim kapasitemin 1 ay da yaptığını 1 haftada yapmışsın(inanmasamda) ama bal yapmaz arı gibi bi ise yaramamış anlaşılan..Telefonun yalın hali bile ios u 5 e katlarken umudunu Rom lara mı bağladın..8 tane rom yükleyecegine blapkmarket i gezseydin 1 hafta ,ios la aynı app lerin oyunlarin olduğunun farkına varirdin..android e alışman için rom yüklemen gerekmiyor..biraz sistemi kurcalayıp içli dışlı olsaydın biraz araştırıp oyun app yukleseydin Symbianin biraz gelismisi gibi komik bi yorum yapmazdın..

    Bu arada yaşım 38..1 senedir android kulanıyorum..Senin kadar kapasitem yok ama ios un android karşısında ezildigine çok şahit oldum :)).kompleks yapmadan ios tan daha iyi bir sistem de varmış diyebildim..neden dersen su an elimde ki cihazlar 3gs,ip4 ve galaxy s..her an karşılaştırma sansına sahibim..





    Yazmayacağım diyorum zorla yazdırıyorsunuz. 8
    İlk başta 8 tane rom yok dedin yükledikleirmi saydım bana yok update yok ne olduğu belirsiz vs.. dedin. Şimdi blapkmarket i gezseydin diyorsun. (adını düzgün yazmamışsın)

    BlackmartMarket
    MobilismMarket
    SnappzMarket

    Üçünüde denedim uygulamalarada baktım. Oyun açısından birşey demiyorum ilk yazımdada demedim iphone ile aynı hatta daha iyi daha kullanışlı ekran büyük ve iyi ama ben oyun oynamıyorum. Hatta en son muimui rom mu ne vardı onu yükleyecektim kilit ekranı temalarını çok sevmiştim. Senin anlayacağın ben bu telefonu 1 hafta boyunca her yönü ile kullandım hatta forumda ilk n8 in otg kablosunu eye ile s2 nin girişine ben çevirdim ve herkese dedim bu şekilde oluyor diye. Yani bana bilmiyorsun vs deme.

    Ben fanboyluk felan yapmıyorum kimseye almayın etmeyin yapmayın vs. demedim. Benim kendimce bana göre olan görüşümü sundum.

    Black market değil kardeşim BLAPKMARKET...

    www.blapkmarket.com

    Full oyun app istiyorsan burda alası var..

    Yine söylüyorum bir romun 5 tane update i varsa farklı rom mu sayılıyor..Elle tutulur 3-4 tane rom var..

    Biraz önce ki mesajın da Android de doğru düzgün oyun app yok iosun gerisinde diyordun symbianin biraz daha gelismisi diyordun şimdi ise oyunları iphone la ayni hatta büyük ekranda daha iyi ama ben oyun oynamıyorum diyorsun..




  • Ben oyun demedim sadece uygulamalar dedim benim oyunla işim olmaz. Oyunlar symbiandada şu anda iyi sayılır zaten :)
    Sana göre ozaman samsungun 1 tane romu var onlarda update oluyor KF3 kf2 ile kf 1 in updatesi sayılmıyormu

    Yazılanlar ortada

    ben sadece yalan atmadığımı ispatladım 8 rom kurdum kullandım her özelliğinide bana gerekli olan uygulamaları kullandım ve dediğim gibi kaliteli kullanışlı gelmedi.

    Uzatmaya kışkırtıcı mesajlar yazmaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 21 Temmuz 2011; 13:57:49 >
  • arkadaşlar birazda şarj sürelerinden bahsedelim makineler güzel hepsi laptop fiyatında

    ama batarya teknolojilerinden bahseden firma yok hepsi teknik özelliği arttırıyor ama ya enerji

    varmı bu konuda yeni haberler ?
  • arkadaslar herkse galaxy s 2 daha iyi diyor ama ben ikisinide kullanan bir kisi olarak iphoneu seciyorum...
    Cunku galaxy s 2 her yonden daha guzel daha performansli olsa bile ki ben bir google ve android hayraniyim, ekran bana cok buyuk geliyor... Yani samsung ayni ozellikte bir telefon yapsa ve 3.7 inch ekran koysa gozum kapali alirim ki serisinide abone olup her yeni cikaracaklari telefonu alirim...
    Suanda cogu resmi ekbise akim elbise kullanan kisiler ne yazikki buyuk oldugu icin galaxy s 2den vazgecip iphone 4e yoneliyorlar...
    Ve emin olun eger iphone 4.3. ekran bir model cikarirsa satislari duser....
  • Bugün alıcı gözüyle gözüyle gidip Samsung Galaxy S2'yi Turkcell bayisinde sıfır kutusundan açtırıp inceledim . Gerçekten önyargısız ve alıcı gözüyle inceledim telefonu .

    Daha elime aldığım an 1700 TL olan telefon , forumda abartılan , video incelemelerde abartılan telefon bu mu dedim , inanın böyle bir malzeme kalitesizliği yok çok hafif ve kalitesiz ; elimden kayıp yere düşecek gibiydi .

    Fotoğraf kalitesi mobil sensöre göre oldukça başarılıydı . Ekran canlıydı ama çok büyük maalesef . İşlem hızı çok hoşuma gitti . Ama android'in menü düzeni bana göre değil bunu anladım . Dokunmatiği kesinlikle iphone4'ten iyi değil , bu konuda her türlü karşılaştırmaya varım .

    iPhone 4 ün (16 GB ) sıfır,unlock olarak 1300-1500'e bulunabildiği bir piyasada 1600-1700 verip Samsung Galaxy S2 almak bana çok ters geliyor .

    Milletin gazına gelip de çok şişirilen bu telefona 42 '' LCD TV parası vermeyin .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: +24edition

    iphone'dan iyisi yok kabul edin ayrica kore mali bir telefonada o parayi vermem bir kac ay icin 600-700 lere düser fiyati zaten piyasasi olmayan bir markadir samsung cep telefonlari alirkende zarar satarkende (kücük bir örnek bknz.wawe1) dokunamtiktede,isletim sistemindede malzemedede kisacasi her alanda iphone ezer gecer kabul edin sizi gidi samsung fanlari..


    varmayın üstüne fazla...

    her alanda geçer tabi, gördük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 21 Temmuz 2011; 17:24:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghent

    @mertgraph1979

    Kalite,kolaylık ve sadelik - işlevsellik Android'e nasıl uzak anlayabilmiş değilim. Hayatta herşeyi yasal yapıyorsunuz da gelmiş Torrent ve mp3'lere laf atıyorsunuz.. Bilgisayarınızda kaç yüz tane mp3 var acaba? Hepsi ücretli mi alnımış? Komik olmayın. Bu kadar legallikten bahsedip'te "USB belleğe gelince, böyle birşeye ihtiyacım hiç olmadı. İnternete yükler. ordan indiririm dosyalarımı. Yine yukarıda dediğim gibi ihtiyacım olsa ya jailbreak yaparım" diyorsunuz,ne oldu illegal torrentlere ? Bu ne perhiz ne lahana turşusu allah aşkına.. Konuşup çamur atmak için elinizden geleni yapıyorsunuz..

    iOS'ta yapıp Android'de yapamayacağınız bir şey söyleyin bana.. Ben size 10 şey sayayım, Android'de yapıp da iOS'da yapamayacağınız..



    Önce okuduğunuzu bir anlayın, sonra kendi çapınızda birşeyler yazarsınız.

    Önce jailbreak'in mahkemeler tarafından yasal bir işlem olarak ilan edildiğini bir öğrenin.
    Sonra torrent yada mp3 gibi illegal işlerin bir artı olarak gösterilmeye çalışılmasından dolayı yorum yaptığımı, meselenin sizin yada benim herhangi bir torrent yada mp3 indirmemizle bir alakası olmadığını anlayın. Apple'ın 100 milyon tane daha iphone satacağını bilse böyle bir duruma izin vermeyeceğini öğrenin.

    Bunu defalarca söyledim yine söylim, senin Android'de fazladan yaptığın şeyleri ben iOS'un bir App yükleyişindeki kolaylığa bile değişmem.
    Durun söylemeyin, bluetoothla dosya gönderebiliyorsunuz di mi?

    Bir daha Androidli cihazlar konusuna birşey yazmim bari.
    Çünkü Android, kullanıcılarına ne yapıyorsa artık yazılanları idrak etme problemleri çıkıyor bir süre sonra.
    Bizde parmaklarımızı boşa yormak zorunda kalıyoruz.
    Zaten İstanbul'da değilim, yanımdaki Laptop Q klavye. Zar zor yazıyorum.




  • @mertgraph1979.
    biz buna kendini avutma diyoruz
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.