Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II, iPhone 4 karşısında; Dikkat çekici görüntü kalitesi ve tarayıcı performansı (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.114
Cevap
5
Favori
149.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winsome

    Buradaki hiç bir yazıya okuadım onun için yanlış birşey yazarsam kusura bakmayın.

    Ben iPhone 4 kullanıcısıyım ve heves ettim arkadaşımın yeni almış olduğu samsung galaxy s2 ile değişelim dedim yaklaşık bir hafta kullandım samsung galaxy s2 8 e yakın rom yükleyip deneme yaptım ve hiç bir şekilde alışamadım.

    Ha ne kadar 1.2 ghz olursa olsun 1gb ramı olsun hd video çeksin önemli değil adam akıllı ios gibi uygulamaları yok bana hepsi böyle symbianın biraz gelişmişi gibi. ama iosdaki uygulamalar süper kalite görüntü kullanış vs...

    Not: iPhone kullanan birisi android kullanamaz kullansa bile iosu çok arar :)



    lesinlikle katılıyorum arkadaşım aynı şekilde bende aldım kullandım hemen ioosu aradım walla... oyuzden forever ios diorum 5 çıkana kadar 4le devam..




  • Herkeze selamlar...

    Bir süre önce Android merakımdan dolayı SGS 1 ile bu dünyaya giriş yaptım. Çok ama çok objektif davranacağım. Ben SGS 2 denilen cihaza söyleyecek bir söz bulamıyorum. Ekranı olsun, inceliği ve hafifliği olsun başarılı bir cihaz. Fakat iş Androide gelince durum biraz değişiyor.

    Ben iPhone4 kullanıcısı olarak bir daha Allah'ın izniyle başka telefon kullanmayacağım. Emin olun ki çok cihaz denedim. Tabii renkler ve zevkler tartışılmaz ama buyrun aşağıda Android ve klasik SAMSUNG kronikleri:

    1) Ne yazık ki Samsung içinde harika bir ses çipi olmasına rağmen müzik çalar konusuna gerekli özeni göstermiyor. Hala ses kısık ve ne yazık ki hala çiğ. (Eski müzisyenim). Sesi arttırmak için root ol, şunu yükle bunu yükle gibi işlemler gerekiyor ki bu da bana zaten ters.
    2) Ne var şu GPS olayını adam gibi yapsanız be kardeşim. iOS 3 saniyede tüm uydulara fixlenirken, SGS, SGS2, HTC gibi cihazlar (hepsini denedim) uydulara bağlanmış numarası yapıyorlar.
    3) Ben uygulama konusunda satın alma yöntemini tercih ederim her zaman. Bir emek harcanmış. Yatırım yapılmış. Kul hakkıdır. Vereceksin parasını, kullanacaksın programını veya oyununu. Neden Google daha hala anlaşamadı hükümetle. Bu kadar zormu. Daha marketi bile doğru düzgün değil ki, binlerce de uyduruk, alelacele yapılmış uygulamayı da saymıyorum bile.

    Örneğin ASPHALT 6 için yok setup yükle, sonra data yükle, datayı şurya at. Şu dosyayı kopyala buraya at.. Ne gerek var. Tek bir paket ile yüklenemez mi bu zıkkım. Zaten Androidin mantığı buna ters ama neden olmasın? Kullanıcıyı yorma kardeşim. Herkez bilmez ki rom yüklemeyi, market kandırmayı. Neden hep memleketim güzel insanı şurdan kırpayım, buradan kopyalayım mantığında. Bakın seneler önce satın aldığım bir ios programını aklında tutan APPStore yıllar sonra da yeni telefonuma updatelerini yaparak paşalar gibi indiriyor. Ben yorulmuyorum. Dikkatinizi çekerim. Updateleri (güncellemeleri) yapılmış olarak iniyor.

    Örneğin Music Studio denilen 15 dolarlık bir müzik yazılımı kullanıyorum ki, bilen bilir bunun Android karşılığı olması neredeyse mümkün değil. (Varsa da görmek isterim)

    E şimdi SGS2 ağzı ile kuş tutsa bana yaranamaz. Apple standartları belirledi. Kullanım kolaylığını ve kaliteyi daima bir arada sundu. Bende her cihazda bunu arar oldum artık.

    Androidciler bana kızmasın. Sonuçta burası demokratik bir paylaşım alanı ve bende fikirlerimi söyledim..

    Ne kullanırsanız kullanın sevgiyle ve sağlıkla kalın..




  • yorumlar güzel gerçekten insanlar ihtiyaçları doğrultusunda tercih yapıyor ve ona göre yorumlarını yazıyorlar

    bende 2 sine yok şuanda ama gerek youtube tan izlediğim videolar olsun gerek burdaki yorumlar

    internet kullanımı kolaylığı açısından samsung daha rahat ve kafama uygun gibi duruyor

    mesela incrasebux sitesine girmem lazım içinde flash var mecbur samsung a kayıyorum bundan dolayı çünkü flash a ihtiyacım var

    internete girip hisse senedi al sat yapıcam ekran büyüklüğünden dolayı yine samsung a kayıyorum


    gördüğünüz gibi neye ihtiyacınız varsa ona yönelmek zorundasınız
  • quote:

    @mertgraph1979,
    tamda bekledigim fanboy cevabiydi. eger appleda yoksa gereksiz olmak zorundadir. gene beni yanlis cikartmadiniz

    torrentdan sadece yasadisi seylermi indiiliyor saniyorsunuz. tv de yayinlanan dizilerin indirilmesi yasadisi degil. arti copyright surelerini doldurmus klasik filmler ve muzikler var. bunlarin paylasimi her sekilde yasal. kaldiki copyright olmadan dagitilan sayisiz eserde mevcut. ama yok bunlar icinde illa gidip itunesa para vermemiz gerek dimi. zaten apple in bu tip programlari, bluetoothla dosya aktarimini ve usb bellek baglantisini kisitlamasi bu yuzden. sizi kendi sistemine hapsedip sut inegi gibi sagmak icin.

    hemen fanboy refleksiyle saldirmadan once mesajlari okumus olsaydiniz bu yazimin semion17'nin "o telefonun yapabileceği herşeyi iphone 4'le de yaparım canımın içi" sozune cevap oldugunu gorurdunuz.

    ayrica hic bir bilgisayara ihtiyac duymadan usb bellek okumaya cevap verememissiniz. tam bir akilli telefon icin pcye ihtiyac olmamali. bu yuzden kendi basina dosya alabilme ve torrentla kendi film muzigini indirebilmesini ornekledim.

    evet meydan sizin. ip4le yapamiyacaklariniz ortada. iki ornek vermem yaygin bilinenleri tekrarlamamak icindi.
    siz bana guclu bir android telefonun yapamiyacagi ip4 ozelligi soyliyebilcekmisiniz. itunesa para bayilmak disinda.


    Yahu neden anlamak istemiyorsunuz, sizin bende var sende yok dediğiniz şeyler benim ve benim gibi nedenlerden dolayı iphone kullananlar için hiçbir önemi olmayan şeyler. Zaten önemli olsaydı iphone kullanmazdım.

    Kalite, kolaylık, sadelik ve işlevsellik denen kavramlar benim için iphone kullanma nedenidir. Android'e zaten şu aşamada çok uzak kavramlar bunlar. USB bellekten bana ne.

    Torrent ve mp3'e kılıf uydurmak için klasikleri ve dizileri örnek vererek kendinizi lütfen komik duruma düşürmeyin. Bu bana tamamen arayüzünü değiştirmek için iphone'u jailbreak yapan insanları hatırlatıyor. Yani tamamen yalandan ibaret kavramlar için sizinle 1 dk bile kaybedecek değilim.
    Klasikler ve diziler ha. Hay allahım ya.
    Kamera şakası gibi adamlarsınız. Bu saatten sonra Torrent kavramını sizden öğrenecek değilim.

    USB belleğe gelince, böyle birşeye ihtiyacım hiç olmadı. İnternete yükler. ordan indiririm dosyalarımı. Yine yukarıda dediğim gibi ihtiyacım olsa ya jailbreak yaparım, yada iphone kullanmazdım.

    Ben fanboyum siz objektifsiniz öyle mi? Önce bir yorumu okuyup doğru anlayın, sonra fanboy gibi sıfatlar yapıştırırsınız insanlara.
    Torrent ve mp3'e illegal dedim. Gereksiz demedim. Bence siz Google'a prim kazandıracaksınız diye torrent gibi yada mp3 gibi %99 içeriğin illegal olduğu bir platformu klasikler yada diziler diyerek legal bir kavram haline getirmeye çalışıyorsunuzya asıl Fanboy'un allahı sizsiniz.
    Bir insan kendini haklı çıkaracak diye bu kadar saçmalamaz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: troy


    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK


    quote:

    Orijinalden alıntı: kerempek


    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK


    quote:

    Orijinalden alıntı: kerempek


    quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK

    Peki Samsung Galaxy SL bu kadar başarılı mı ? Samsung almak istiyorum, daha doğrusu ip4 kontratı 120 lira, beni aşar.Gs II de 110 liraya denk geliyor.O da aşar.Ama Galaxy SL kontratı yapabilirim.Önerir misiniz ?


    şahsen önermem.samsung alacaksan en iyisini al.kontratlı alma.yurt dışında 1150-1200 tl'ye getirtebilirsin.eğer getirtemiyorsan 3-4 ay bekle iphone 5 çıksın o zaman fiyat inecektir 1350 tl seviyelerine.Satın alırsın.

    SGS2'yi tek geçiyorum cidden fanboyluktan nefret ederim ama bu cihaz bambaşka birşey....


    İyide bu mesajdan hiçbir şey anlaşılmıyor.Onu alırsın, bunu alma, o çıkacak vs ..

    Öncelikle kesinlikle Turkcell kontratlı alacağım.61 lira kontratı var, 20 lira da her ay ben yükleyeceğim her yöne 100 lira yapacağım.Galaxy s2 alırsam aylık 109 lira olur, ip4 120 lira zaten.GS2 daha iyi olmasına rağmen ip4 tercih ederim ama o kadar yukarılara çıkamam.3 yıldır D900i kullanıyorum, gayet memnunum.Bozulmasa değiştirmezdim bile.BB almak istiyordum ama onda da Bis falan bir ton iş var.



    öncelikle belirteyim cep telefonu uzmanlık alanım olan bir konu değil.o nedenle yorumumu bunu göz önüne alarak okursan sevinirim.

    Bana göre D900 kullanmanız nedeniyle(ki dönemine göre mükkemmel telefon F/P açısından) uzun zamandır mobil teknolijilere uzak kalmışsınız.

    Şu an cidden iphone4'e verilecek paraya acırım ben.düşmanım değilse kimsenin SGS2 varken almasını istemem.Benim söylemek istediğim şu aslında.Eğer SGS2 almıyacaksan iphone4'te bütçene uyuyorsa o zaman onu al.Samsung'un daha düşük seviye telefonlarını tavsiye etmem.Turkcell nasıl bir kampanya yapıyor bilmiyorum ama piyasada SGS2 iphone4'ten daha ucuz şu anda...

    Ve eğer alabiliyorsan da kas kendini kontratlıda SGS2 al.iphone4'ü zorlama sonra başka birisinde SGS2 görürsün 5 dakka eline alırsın pişman olursun.

    benim tavsiyelerim bu kadar burada daha uzman arkadaşlara da danışırsın.Üstte bir yazı yazdım ona da bir göz atıver.kolay gelsin iyi akşamlar.


    Bende onu diyorum zaten, galaxy s2 10 lira daha ucuza geliyor ip4 ten ama zaten o kadar parayı versem ip4 alırım, tamamen kendi isteğim.Onun iyi veya kötü olması değil.80 lira ile 110 lira arasında 2 yıllık süreçte uçurum var maalesef.İncelediğim kadarıyla galaxy sl de beni 2 yıl götürecek gibi duruyor.Bozulmasın yeter.Gerisi pek önemli değil.

    Teşekkürler, iyi akşamlar.


    Otur ders calis ne telefonu telefon yok sana :D


    Hahahaahahaha artık değiştirmenin vakti geldi.2 yıl bozulmadan götürsün, güncel olsun yeter abi.Gözüm yükseklerde değil

    görünmüyorsun konu dışında pm yolluyorum

    @ogameci aynen, bende altın işi için büyük ekran-dokunmatik istedim.Yoksa BB alacaktım.Borsa için biraz daha bekliyorum.Ufak para ile girilmez o işe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 20 Temmuz 2011; 16:45:05 >




  • samsung SGS2 nin özellikleri daha iyi gözüküyor.Ama sadece özellikleri daha iyi diye değerlendirmemek lazım.Bana göre yazılım desteği ve dizayn önemli..ipone tercih edenlerin çogu yazılım ve dizayn a önem vermişler.yapılan anketler bu yönde ekranın büyük olması bir ölçü değil bence..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertgraph1979

    quote:

    soru: iphone ile hic pc kullanmadan torrentdan film yada mp3 indirip izleyebilir misin?
    Yada usb bellegi pc kullanmadan direk telefonuna baglayip icindeki dosyalarina ulasabilir misin?

    sgs2yi hic bilgisayara sahip olmadan kullanman mumkun.

    sen ip4 ile herseyi yapabilcegini zannetlemeye devam et.
    ata binmeden essek surdugunu anliyamazsin.


    Sizin yorumlarınız Engurlu nickli arkadaşın yorumlarına ne kadar çok benziyor. İkinizinde Android yada Samsung aşığı olmanızdan ileri geliyor sanırım bu durum.
    Android'in iOS'a göre bir üstünlüğünü yazayım diye düşünüp, bula bula torrent ve mp3 denen illegal yöntemlerimi buldunuz.
    Yurtdışında insanlar iphoneları ile film ve müziklerini itunes store'dan parasını ödeyerek yani sizin pek bilmediğiniz bir kavram olan karşılığını ödeyerek satın alıyorlar ve bilgisayara ihtiyaç duymadan izleyebiliyorlar.
    Siz ve sizin gibi düşünen Türk vatandaşlar ne zaman anlayacaklar Torrent ve MP3 indirmek illegal bir iştir ve Apple tonla cihaz satacağını bilsede böyle bir duruma izin vermez.

    Bunları ne zaman artı bir özellikmiş gibi yazmaktan vazgeçeceksiniz merak ediyorum.
    Android kullanıcılarının çoğu için neden parasını ödeyerek bir şey almak bu kadar zor anlamıyorum.

    Google mümkün olduğu kadar özgürlük kılıfı adı altında böyle durumlara izin vermek zorunda zaten. Başka türlü bir halt yiyemez.
    Apple gibi ilkeleri olan bir şirket olsa zaten kullanıcı sayısı yerlerde sürünürdü.

    Bak ben bunları yapabiliyorum, sende varmı gibi çocukça eleştiriler ve muhabbetleriniz sıktı artık gerçekten. Ben telefonumu belki başka kriterler için kullanıyorum size ne yahu.

    Şu çift çekirdekli, plastik ama kurşun geçirmez kasalı telefonunuzu alın güle güle kullanın. Telefonum daha iyi demek için de komik ve absürd şeyler yazmaktan vazgeçin.






    Sevgili mertgraph1979;

    Yurtdışındaki insanlar madem herşeyin parasını ödüyor da jailbreak programını yazanlar,en hit torrent ve mp3 siteleri neden yurtdışı kaynaklı acaba ??? Jailbreak yazanlar sadece copy paste için yazmadılar herhalde dimi ??




  • quote:

    Orijinalden alıntı: winsome

    Buradaki hiç bir yazıya okuadım onun için yanlış birşey yazarsam kusura bakmayın.

    Ben iPhone 4 kullanıcısıyım ve heves ettim arkadaşımın yeni almış olduğu samsung galaxy s2 ile değişelim dedim yaklaşık bir hafta kullandım samsung galaxy s2 8 e yakın rom yükleyip deneme yaptım ve hiç bir şekilde alışamadım.

    Ha ne kadar 1.2 ghz olursa olsun 1gb ramı olsun hd video çeksin önemli değil adam akıllı ios gibi uygulamaları yok bana hepsi böyle symbianın biraz gelişmişi gibi. ama iosdaki uygulamalar süper kalite görüntü kullanış vs...

    Not: iPhone kullanan birisi android kullanamaz kullansa bile iosu çok arar :)



    iphone 4 kullanıcısısın ve 1 hafta SGS2 ye bakmayla 8 tane rom mu yükledin

    bende cok uzun sure ios kullanıp Android e gectim ve hiç aramadım ios u..Ayrıca Androide ilk gectiğim zaman 1 ay arastırdım root ve rom nedir nasıl atılır diye sonra bu işe cesaret edebildim..Sen 1 haftada 8 tane rom attım diyorsun ortada sgs2 için 8 tane rom var da biz mi bilmiyoruz..




  • Valla kusura bakmayın ama ben bu cihaza 1700 TL verene çok acıyorum yahu .



    Göz var , nizam var . Bildiğin kalas .

    Yapmayın,etmeyin gençler . Çok şişirildi bu telefon .
  • Arkadaşlar kime hangi telefon daha çok hitap ediyorsa kral oldur bende iPhone 4'ümü S2 almak için sattım ben büyük ekran kullanmayı seviyorum 3.5'' bana yetmiyor üst posttaki arkadaşın koydugu resim benim hoşuma gidiyor bile denebilir
  • saçma sapan yorum yazanları, oturdum bir bir şikayet ettim

    Amaçları belli S2 sahibi olmayanın kafasına odunla vursan gene anlamaz

    İ4 ile size başarılar.
  • Neyi paylaşamıyorsunuz anlamadım gitti. Herkesin beklentisi , zevki birbirinden farklıdır. Saygı göstermek bu kadar mı zor.

    Misal benim için dokunmatik hassasiyeti iyi , yüksek çözünürlüklü 3.5 - 3.7 inch ekran yeterlidir.(Diğerleri fazla büyük geliyor)
    Yine yoğunluğum gereği işletim sisteminin stabil ve hızlı ve olması benim için yeterlidir.

    Kısaca benim için İphone piyasada ki en iyi telefondur.(Benklentim ve ihtiyaçlarıma göre)

    Kimi de daha büyük ve daha canlı bir ekran ister , flash ister , bir bilgisayar gibi kişiselleştirebilmek ister.
    Bu kişi içinde İphone ne iyi bir telefon ne de iyi bir seçim olur.

    Kısaca en iyi cihaz yoktur. İhtiyaçları ve beklentileri en iyi karşılayan cihaz vardır ve kişiden kişiye farklılık gösterir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winsome

    Buradaki hiç bir yazıya okuadım onun için yanlış birşey yazarsam kusura bakmayın.

    Ben iPhone 4 kullanıcısıyım ve heves ettim arkadaşımın yeni almış olduğu samsung galaxy s2 ile değişelim dedim yaklaşık bir hafta kullandım samsung galaxy s2 8 e yakın rom yükleyip deneme yaptım ve hiç bir şekilde alışamadım.

    Ha ne kadar 1.2 ghz olursa olsun 1gb ramı olsun hd video çeksin önemli değil adam akıllı ios gibi uygulamaları yok bana hepsi böyle symbianın biraz gelişmişi gibi. ama iosdaki uygulamalar süper kalite görüntü kullanış vs...

    Not: iPhone kullanan birisi android kullanamaz kullansa bile iosu çok arar :)


    Klasik bir fanboy diger teli kotuliyim diye sallamissin ama yemezler aslanimm 8 rom yuklenis bari atiyosun ufak at. gs2 her ozelligiyle ip4 u ezer bunu kabullenmeyen verdigi paranin hala vicdan azabini ceken ve kaziklanmanin vermis oldugu hincla diger tellere sallayan fanboylardir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.@.N

    Neyi paylaşamıyorsunuz anlamadım gitti. Herkesin beklentisi , zevki birbirinden farklıdır. Saygı göstermek bu kadar mı zor.

    Misal benim için dokunmatik hassasiyeti iyi , yüksek çözünürlüklü 3.5 - 3.7 inch ekran yeterlidir.(Diğerleri fazla büyük geliyor)
    Yine yoğunluğum gereği işletim sisteminin stabil ve hızlı ve olması benim için yeterlidir.

    Kısaca benim için İphone piyasada ki en iyi telefondur.(Benklentim ve ihtiyaçlarıma göre)

    Kimi de daha büyük ve daha canlı bir ekran ister , flash ister , bir bilgisayar gibi kişiselleştirebilmek ister.
    Bu kişi içinde İphone ne iyi bir telefon ne de iyi bir seçim olur.

    Kısaca en iyi cihaz yoktur. İhtiyaçları ve beklentileri en iyi karşılayan cihaz vardır ve kişiden kişiye farklılık gösterir.




    söz konusu, kimin ihtiyacını daha iyi karşılıyan işletim sistemi yarışması deil hocam. yorumunuza saygı duyarım ama.

    Tartısma suanda i4- s2 telefonlarının performansı ve üstünlüğü için

    karşılastırınca, s2 cok cok üstün bir cihaz, aynı katagoride bile değil i4 ile. ama sırf s2 den daha pahalı bir tel oldugu için, i4 kullanıcıları bunu kabullenemeyim i4 ü üstün tutmaya çalışıyorlar

    buyüzden konu bukadar uzadı.

    i4 kullanıcısı olarak, donanım ve özellik bakımından s2 nin üstün oldugunu kabul etmeniz lazım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ControlYourDream

    Valla kusura bakmayın ama ben bu cihaza 1700 TL verene çok acıyorum yahu .



    Göz var , nizam var . Bildiğin kalas .

    Yapmayın,etmeyin gençler . Çok şişirildi bu telefon .


    abi kimisi büyük sever kimisi ufak sever



    Mükemmeli yakalamak mümkün DEĞİLDİR, işini görsün yeter




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dangerousx


    quote:

    Orijinalden alıntı: C.@.N

    Neyi paylaşamıyorsunuz anlamadım gitti. Herkesin beklentisi , zevki birbirinden farklıdır. Saygı göstermek bu kadar mı zor.

    Misal benim için dokunmatik hassasiyeti iyi , yüksek çözünürlüklü 3.5 - 3.7 inch ekran yeterlidir.(Diğerleri fazla büyük geliyor)
    Yine yoğunluğum gereği işletim sisteminin stabil ve hızlı ve olması benim için yeterlidir.

    Kısaca benim için İphone piyasada ki en iyi telefondur.(Benklentim ve ihtiyaçlarıma göre)

    Kimi de daha büyük ve daha canlı bir ekran ister , flash ister , bir bilgisayar gibi kişiselleştirebilmek ister.
    Bu kişi içinde İphone ne iyi bir telefon ne de iyi bir seçim olur.

    Kısaca en iyi cihaz yoktur. İhtiyaçları ve beklentileri en iyi karşılayan cihaz vardır ve kişiden kişiye farklılık gösterir.




    söz konusu, kimin ihtiyacını daha iyi karşılıyan işletim sistemi yarışması deil hocam. yorumunuza saygı duyarım ama.

    Tartısma suanda i4- s2 telefonlarının performansı ve üstünlüğü için

    karşılastırınca, s2 cok cok üstün bir cihaz, aynı katagoride bile değil i4 ile. ama sırf s2 den daha pahalı bir tel oldugu için, i4 kullanıcıları bunu kabullenemeyim i4 ü üstün tutmaya çalışıyorlar

    buyüzden konu bukadar uzadı.

    i4 kullanıcısı olarak, donanım ve özellik bakımından s2 nin üstün oldugunu kabul etmeniz lazım


    Zaten Galaxy S II modelinin donanım gücü oynattığı mkv filmlerden bile belli oluyor.Donanım yönünden karşılaştırmak yersiz.

    Ama işte mesele burada başlıyor. Benim için mkv oynatmasının yada bir siteyi 5 saniye geç ya da erken açmasının, flash içerikleri göstermesinin bir önemi yok.

    Ama X kişi için bunlar önemli ise işte o zaman bu donanımsal farkın bir gerçekçiliği oluyor ve bu X kişi için cihazın donanım gücü
    önem arz ediyor.

    Galaxy S II donanım olarak tartışmasız üstünlüğe sahip.Ama genel olarak baktığımızda 2 cihazında bir birine üstünlük sağladıkları
    alanlar mevcut.

    Mesela kişisel olarak İphone da üstün bulduğum; malezem kalitesi(verdiği his) , dizyan , ekran çözünürlüğü ve doğru renkler,
    mükemmel dokunmatik hassasiyeti, oyun ve uygulama sayısı ve kalitesi, yaklaşık 2-3 sene boyuna güncelleme alması,
    stabil olması ..vs..

    yani benim beklentilerimi karşılayan hala tek telefon.

    Ne zaman telefon donanım olarak ihtiyaçlarımı karşılamamaya başlar o zaman donanım benim için önem kazanır.(İos 6 - İos 7)

    Kısaca önemli olan tercih ve beklentiler.İnanın gerisinin hiç bir önemi yok.

    Bu arada bu donanım işinin iyice suyu çıktı.Şimdi çift çekirdek yıl sonu 4 çekirdek.''Gerçektende böyle donanımlar telefonlar için
    gerekli mi yoksa para tuzağı mı'' diye düşünmüyor da değilim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci


    quote:

    Orijinalden alıntı: ControlYourDream

    Valla kusura bakmayın ama ben bu cihaza 1700 TL verene çok acıyorum yahu .



    Göz var , nizam var . Bildiğin kalas .

    Yapmayın,etmeyin gençler . Çok şişirildi bu telefon .


    abi kimisi büyük sever kimisi ufak sever



    Mükemmeli yakalamak mümkün DEĞİLDİR, işini görsün yeter





    kardes eger performans olarak diyorsan bu ilk cikan hali telin daha optimizasyonlari filan yapilmamis ustdeki samsung yazisi bile yok




  • Bugün biraz inceledim gercekten cok sağlam bir cihaz yapmış adamlar.

    Ama telefon cok büyük. Sanırım htc desire HD cihazdan bile büyük.

    Eğer bu büyüklükte bir telefonu cebimde taşırım dıyorsanız bence ip4 yerine düşünebilirsiniz. Ama cogu zaman iPhone'u dahi büyük bulan bana gore değil.

    Yeni iPhone'da kasa ayni boyutlarda kalsa vede ekran birazcık büyüse muazzam olur...
  • her gördüğü DIKDÖRTGEN tele hatta kutusuna iphone çakmasi diyen ifan'ların mantığına göre apple'dan önce tablet yapan nokia'ydi teknolojide çığır açmıştı o zaman özgün denilen ipad'lerde nokia çakması .Ayrıca apple'in hapishanesinde kalmaktansa android hatta meego kullanırım özgürlüğün keyfini çıkarırım
  • Bu fark'tan sonra tabiki galaxy :)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.