Bildirim
Samsung Galaxy S factoryfs.rfs de kalıyor acil yardım!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
3 parcalı rom ındır kur odınden pitli olsun düzelir aonra ıstedıgın romu kurmaya devam edebilirsin baska usb portlarını kullan bılgısayarını kapa yenıden ac antıvırusu kapa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 19 Haziran 2013; 0:57:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanlevent
3 parcalı rom ındır kur odınden pitli olsun düzelir aonra ıstedıgın romu kurmaya devam edebilirsin baska usb portlarını kullan bılgısayarını kapa yenıden ac antıvırusu kapa
yaptım hepsini ama olmuyo ya önceden böyle bi sorun yoktu format attım böyle oldu telefonla alakalı degil onu biliyorum bilgisayarla alakalı ama nasıl çözecegimi bilmiyorum of yarında yolculuga cıkacam baska rom kurma yöntemi yok mu ya telefon acılmıo download moda alabiliyorum sadce :S -
cwm yokmu recoveryden flashla -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanlevent
cwm yokmu recoveryden flashla
sadece download moda alınıyor :S
ya bi program daha varmıs "H" ile başlıyordu da oda karısık baya ama :S -
Heimdall
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cavit
Heimdall
heimdall ı nasıl kullanacaz siz biliyor musunz ?? -
biliyorum ama linux işletim sistemindeki versiyonunu kullanıyorum ben
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X