Şimdi Ara

Samsung Galaxy S 3 mü HTC one S mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da sorduğum gibi kampayadan Samsung Galaxy S 3 yada HTC One S almayı düşünüyorum fakat iki telefon hakkında pek bi bilgim yok. Özelliklerini biliyorum. Yorumlarınız nelerdir? Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayınız.

• Samsung Galaxy S 3
  • pek bilginiz yoksa araştırın öyle seçim yapın burdakilerin hepsi s3 diyecektir bende dahil. çünkü one s ten çok daha iyi ve pahalı bir telefon.
  • One S mi? S3 ile karşılaştırılamaz bile. S3 daha üst segmente ait çok daha iyi bir telefondur. İyice araştırmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhalde arkadaş one x ile karşılaştıracaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

herhalde arkadaş one x ile karşılaştıracaktı.

Önex te olsa s3 iyidir. Sonuç ta s3 un satışları ortada galaxy s serisi android platformunun kralıdır.rom vs. ilk s serisine çıkar. Linux platformu kullanıcı odaklı olduğu için, kullanıcı lar tarafından geliştirildiği ici ve daha s3 çıkmadan kaynak kodlarını paylaşan samsung tam kullanıcı dostu olduğu için s serisi siz çöpe atana kadar destek görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki s3 kardeşim tek geçer hepsini..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese teşekkür ederim s3 de takılma gibi yada reset gibi sorunlar olur mu ve kulaklık sesi nasıl? Elimde Sony Ericsson W910i var ve kulaklık sesi çok hoşuma gidiyor. s3 de durum nedir acaba?
  • gecen gun media mark ta biraz inceledım telefonu kasası cok ucuz duruyor.. bılemıyorum ya bunca parayı boyle kalıtesız duran cıhaza vermek ne kadar dogru bılmıyorum..

mesela ıphone oyle degıl ben saglamım dıyor karsıdan bakınca bıle.. bekleyın derım ıphone 5 gelıyor
  • S3 - one s karşılaştırmasımı :(
  • Valla alacak çok param yok açıkçası. alabilirsem kampanyadan filan alabilirim. O da muamma hala.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.