Şimdi Ara

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
5
Favori
124.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paladin_v

gecen gun teknosada telefonu inceledim.
    beyaz rengini cok begendim.
    bir de siyah rengi varmis ama stokta olmadigi icin gosteremedi.

Aslında siyah değil, silver diye geçiyor, koyu gümüş diyebiliriz. Ben 5 gündür kullaniyorum, genel olarak memnunum. Sorusu olan varsa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım.
  • bugün bimekste 507 lira bu alet. telefona birsürü program bilmem ne kurmaya meraklıyım. alsam mı almasam mı? alanlar ne düşünüyor acaba programlar konusunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmarSnan

bugün bimekste 507 lira bu alet. telefona birsürü program bilmem ne kurmaya meraklıyım. alsam mı almasam mı? alanlar ne düşünüyor acaba programlar konusunda?

Ekrani biraz küçük gelebilir, ben benzeri bir telefondan geçtiğim için ve fiziksel klavyeyi tercih ettiğimden sorun yaşamadım, ama her indirilen program ekran ebati yüzünden çalışmayabilir, bir garantisi yok. Bir de Anroid markete eklenen yazilimlar Apple markete eklenenler kadar sıkı kontrolden geçirilmiyorlar. Güvenlik açısından ilk iş olarak bir antivirüs kurmak faydalı cihaza. Bu fiyat oldukça iyi, çok mesaj, mail yazıyorsanız fiziksel klavye çok avantajlı. Flash desteği var diye anladım, youtube videolari oynuyor. Ama canlitv diye bir uygulama var, bu çalışmadı mesela, flash istiyorum diyor ??

• tamam peki cok tesekkürler. ben de fiziksel qwerty klavyeli telefon istiyorum açıkçası. günlük ortalama 150 mesaj atıyorum. ama program falan da kurmak istiyorum. fiyat olarak bana uygun geldiği için almak istedim. hem dokunmatik hem qwertyli olması da güzel. webde gezerken dokunmatikle msnde facebookta da qwerty ile cok iş yapar.
  • Alamayı düşünüyorum ama ekranı tereddütüme gidiyor ekranı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnshn

APPPLANET 2.7.9 diye bi market kullanıyorum ücretli programların hepsini ücretsiz bi şekilde indirebiliyosunuz. Çözünürlük yüzünden sadece çok sevdiğim angry birds oyununu çalıştıramadım onun dısında henüz bi uygulama sorunu yaşamadım. Bi bayan için beyaz renginin daha şık olacağını düşünüyorum. Telefonda hissettiğim eksiklerin hemen hemen hepsini yazılımlarla halledebildim flash gibi donanımsal eksiklikler hariç, telefonu ters cevirince susması gibi ya da sallayınca çağrıyı reddetme... telefonun kendinden gelen office programı dosyaları düzenlemeye izin vermiyor fakat bu da programla çözülebilen bi sorun.
    Oyunlarda ekran kalitesi kendisini biraz hissettiriyor fakat yine de oynanılmayacak düzeyde değil tabiki. Mailleri okuma konusunda çok basit ve kullanışlı bi arayüzü var. Tarayıcı olarak opera mini kullanıyorum gerek video izlemede gerek flashlı sitelerde hiç bi sorun yaşamadım. Aklıma gelenler şimdilik bunlar yine bi sorunuz olursa cvplarım..

sonunda aldık çok şükür. ancak angry birds takılmadan çalışıyo belirtmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: ByPhatgit

Alamayı düşünüyorum ama ekranı tereddütüme gidiyor ekranı nasıl ?

bence bu sorun tamamen kişiden kişiye değişir. kız arkadaşıma aldık o sorun etmediği için gayet güzel kullanıyo. çok memnun şu an. bence sen gidip bi elektronik marketten ürünü incelemeli ve ona göre kararını vermelisin.
  • Cevapsız arama veya mesaj geldiğinde bi uyarı ışığı vermiyor. Acaba ben mi bulamadım yoksa hakkaten yok mu? Buna dikkat eden var mı
  • telefonun sar değeri 1,0 W/Kg olduğu için vazgeçmek zorunda kaldım. aslında çok da hoşuma gitmişti ama malesef almayacağım. bütün internette araştırdım heryerde 1.0 yazıyor. birtek telpa 0.7 demiş ki (birtek orda öyle yazdığı için o da güvenilir gelmedi zaten) 0.7 bile yüksek bir değer bence. mecbur başka telefonlara yönleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarrega

quote:

gecen gun teknosada telefonu inceledim.
    beyaz rengini cok begendim.
    bir de siyah rengi varmis ama stokta olmadigi icin gosteremedi.

Aslında siyah değil, silver diye geçiyor, koyu gümüş diyebiliriz. Ben 5 gündür kullaniyorum, genel olarak memnunum. Sorusu olan varsa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım.

teknosadaki gorevli beyaz, silver ve siyah diye 3 secenek oldugunu soyledi. ben baska yerde siyahini gormedim, muhtemelen yanlis bilgi.

sarj durumu nedir hocam? nasil kullandiginizi ve bu kullanimla sarjin ne kadar gittigi konusunda bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MmarSnan

telefonun sar değeri 1,0 W/Kg olduğu için vazgeçmek zorunda kaldım. aslında çok da hoşuma gitmişti ama malesef almayacağım. bütün internette araştırdım heryerde 1.0 yazıyor. birtek telpa 0.7 demiş ki (birtek orda öyle yazdığı için o da güvenilir gelmedi zaten) 0.7 bile yüksek bir değer bence. mecbur başka telefonlara yönleniyorum.

Yüksek olabilir, ben buna dikkat etmeden aldım, ama regülasyonlara uyuyor, aksi halde satılamazdı zaten. Aşağıda kendi kitapçığından bir alıntı veriyorum konuyla ilgili.
    Özgül Soğurma Oranı (SAR) sertifikası bilgileri
    Aygıtınız, insanların radyo ve telekomünikasyon ekipmanının
    yaydığı radyo frekansı (RF) enerjisine maruz kalma miktarını
    sınırlayan Avrupa Birliği (AB) standartlarına uygundur. Bu standartlar,
    maksimum maruziyet sınırı olan (Özgül Soğurma Oranı veya
    SAR olarak da adlandırılır) 2,0 W/kg seviyesinin üzerindeki mobil
    aygıtların satışını engeller.
    Testler sırasında, bu model için kaydedilen en yüksek SAR değeri
    0,766 W/kg şeklindedir. Aygıt, bir sinyali en yakın baz istasyonuna
    iletmeye yetecek kadar RF enerjisi yayacak şekilde tasarlandığından,
    normal kullanımda gerçek SAR değerinin bu değerin çok daha
    altında olması muhtemeldir. Aygıtınız, enerji yayılımını mümkün
    olduğunda otomatik olarak düşürdüğünden, toplam olarak maruz
    kaldığınız RF enerjisini azaltır.
    Bu kılavuzun arkasındaki Uygunluk Beyanı açıklaması, aygıtınızın
    Avrupa Radyo ve Terminal Telekomünikasyon Cihazları (R&TTE)
    yönetmeliğine uygun olduğunu gösterir. SAR ve ilgili AB standartları
    hakkında daha fazla bilgi için Samsung web sitesini ziyaret edin.

• quote:

teknosadaki gorevli beyaz, silver ve siyah diye 3 secenek oldugunu soyledi. ben baska yerde siyahini gormedim, muhtemelen yanlis bilgi.

sarj durumu nedir hocam? nasil kullandiginizi ve bu kullanimla sarjin ne kadar gittigi konusunda bilgi verebilir misiniz?

Aslinda yeni bir bataryada 4-5 kez full deşarj-şarj yaptıktan sonra bataryanin performansı en iyi duruma yükselir. Ben henüz 2 kez sıfırı gördükten sonra full şarj yapabildim. Arada usb'ye bağladığım için tam bitmeden yarım yarım şarj durumları da oldu tabi.

Fazla konuşan bir kişi değilim, günde 10 dakikayı geçmez, 08-19 arası şirket mail'leri 15 dakikada bir kontrol edilir, ayrıca gmail'de benzer şekilde. Wifi, GPS sürekli kapalı, GPS hiç kullanmadim daha, Wifi günde 15 dakika kadar kullandım,ekran parlaklık orta seviyede. Bu şartlarda Pazar akşam şarjdan çıkardım Salı akşam %15 kalmıştı. Yani sürekli açık 48 saatte %15'e düştü diyebilirim, ama başta dediğim gibi batarya performası biraz daha artabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: couldi

Cevapsız arama veya mesaj geldiğinde bi uyarı ışığı vermiyor. Acaba ben mi bulamadım yoksa hakkaten yok mu? Buna dikkat eden var mı

SMS geldiğinde ekran bir aydınlanıyor, birkaç saniye sonra sönüyor, üzerinde bir LED olmadığı için ikaz veremiyor tabi. Bundan ben de dertliyim aslında. Eski telefonda cevapsız çağrı ya da SMS filan gelmişse LED'in rengi kırmızıya dönüyordu, birşeyler olduğunu anlıyordum.
  • Herkese merhaba

Telefonu dün akşam aldım.

Teknosa da beyaz ve siyah rengi mevcut ben telpa garantili olarak sürekli alışveriş yaptığım telefoncudan aldım silver renk.
    Desire hd
    hd 7 ve blackberry gibi cihazları uzun süre kullandım ve rahatlıkla diyebilirim ki fiyat performans olarak rakipsiz bir cihaz ve kesinlikle nokia e serisi ile kıyaslanmamalı bile
    sadece kamerası bir handikap 3.2 mp ve flaşsız ancak kullanım kolaylığı ergonomik ve şık tasarımı
    boyuna göre geniş ekranı ve işlemci hızı ile hiç başınızı ağrıtmayacak bir cihaz..
    sabahtan beri evden çıktım taksici ofise geldim arkadaşlar sorup durdu..gerçekten göz alıcı ve şık bir tasarımı var...

Piyasada şu an bu fiyatta android işletim sistemli ve bu kadar stabil çalışan bir cihaz ben bilmiyorum.
    Samsung hayatta kullanmam diyordum ancak cihaz beni bile yoldan çıkardı:)
  • Buradaki yorumlarınızı okuyarak bu telefonu tercih ettim, Teknosadan 600 tl ye aldım. 18 tl ye de bir yıllık telefon kaskosu yapıyorlar, hırsızlık, çalınma gibi durumlar için. şarj konusunda biraz problem var, telefonu gece şarj edip bıraktım, ancak sabaha şarj bitmişti, yalnız, Wifi, gps ve bluetooth açıktı, sonra telefonu kapatıp şarj ettim, en fazla üç gün gidiyor. Tabii ihtiyacım olmadığında da wifi yi falan kapatıyorum, şimdilik iyi. Cevapsızları soran arkadaş için : Ekranın sol üst köşesinde çok küçük bir işaret çıkıyor, bir çizgi ve telefon simgesi, oradan anlaşılıyor cevapsız olduğu...
    Bir sorum olacak henüz güncelleme yapmadım, yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82

Cihazı alıcaktım ancak türkçe karakter oladığını farkettim klavyede sanal klavyede halledilir ancak fiziksel klavyede türkçe karakter yok galiba alan arkadaşlar ürünün resmini koyabilir mi

cihazda sol alt köşede alt ve shift tuşunun yanında tr tuşu var ona basarak s den ş o dan ö c den ç ve i den ı çıkarabiliyorsunuz türkçe yazmak gayet basit yani blackberry ler falan düşünüldüğünde...

bu arada whatsapp nasıl yükleniyor ben bulamadım markette
    daha önceki cihazım desire hd olduğundan ve aynı mail adresi ile kullandığımdan pc den girdiğimde yüklendi diyor whatsapp için ve tekrar indiremiyorum.
    cepten girince de markette whatsapp yok:(

yardımcı olacak var mı???

• quote:

Orijinalden alıntı: muratvurucu

daha önceki cihazım desire hd olduğundan ve aynı mail adresi ile kullandığımdan pc den girdiğimde yüklendi diyor whatsapp için ve tekrar indiremiyorum.

Whatsapp ne işe yarıyor? Messenger filan değil mi? Bunun için Samsung IM diye bir uygulama yüklü. İçinden gtalk,msn, yahoo messenger ayarlanabiliyor. Whatsapp daha farklı ne yapıyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratvurucu

Whatsapp ne işe yarıyor? Messenger filan değil mi? Bunun için Samsung IM diye bir uygulama yüklü. İçinden gtalk,msn, yahoo messenger ayarlanabiliyor. Whatsapp daha farklı ne yapıyor?

whatsapp telefon rehberinizdeki kişileri direk listeliyo ve telefon defterinizdekilerden kim kullanıyosa onunla anlık mesajlaşmaya başlıyorsunuz. evet dediğiniz programlar varken ne gerek var gibi gelebilir ancak whatsapp diğer işletim sistemlerinde de var bu sayede iphone blackberry symbianlı telefonlarla da mesajlaşabilir dosya vb transferi de yapabilirsiniz. tabi yine tercih sizin. bu arada whatsappı googleda whatsapp android diye yazın ilk sayfadan direkt indirebilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: couldi

Cevapsız arama veya mesaj geldiğinde bi uyarı ışığı vermiyor. Acaba ben mi bulamadım yoksa hakkaten yok mu? Buna dikkat eden var mı

SMS geldiğinde ekran bir aydınlanıyor, birkaç saniye sonra sönüyor, üzerinde bir LED olmadığı için ikaz veremiyor tabi. Bundan ben de dertliyim aslında. Eski telefonda cevapsız çağrı ya da SMS filan gelmişse LED'in rengi kırmızıya dönüyordu, birşeyler olduğunu anlıyordum.

aslında gece görülebilsin diye tuşlarda led ışığı var. bunu kullanarak bir uyarı ışığı oluşturulabilir. led me on diye bir program varmış sanırım bu işi gören ama henüz bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zdtınaz

Buradaki yorumlarınızı okuyarak bu telefonu tercih ettim, Teknosadan 600 tl ye aldım. 18 tl ye de bir yıllık telefon kaskosu yapıyorlar, hırsızlık, çalınma gibi durumlar için. şarj konusunda biraz problem var, telefonu gece şarj edip bıraktım, ancak sabaha şarj bitmişti, yalnız, Wifi, gps ve bluetooth açıktı, sonra telefonu kapatıp şarj ettim, en fazla üç gün gidiyor. Tabii ihtiyacım olmadığında da wifi yi falan kapatıyorum, şimdilik iyi. Cevapsızları soran arkadaş için : Ekranın sol üst köşesinde çok küçük bir işaret çıkıyor, bir çizgi ve telefon simgesi, oradan anlaşılıyor cevapsız olduğu...
    Bir sorum olacak henüz güncelleme yapmadım, yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

evet onu biliyorum da benim demek istediğim telefonun yanında değilsiniz ve ekran kapalı. başına gittiğinizde ışıklı bir uyarı sistemi var mı? sanırım kendinde yok şu an.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.